DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 έχω αγοράσει ενα δίσκο 15/3/2004 απο μαγαζί στην αθήνα Seagate sata 80GB 13AS τσεκάρω σήμερα την εγγύηση στο site της seagate εκτός εγγύησης....εγώ τον αγόρασα με 3χρόνια εγγύηση πως γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Μήπως ήταν η περίοδος που τα 3 χρόνια εγγύησης είχαν γίνει 1 (πριν γίνουν μετά πάλι 5) ; Έχε υπόψιν πάντως ότι μεγαλύτερες εγγυήσεις στους δίσκους δίνονται και απευθείας από τις Ελληνικές αντιπροσωπείες (προφανώς λόγω ανταγωνισμού), οπότε καλύτερα μίλησε με την Enet στο 210 2883600 για έλεγχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 1.μπορώ ως ιδιότης να αγοράζω απο αντιπροσωπείες?2.ο σκληρός φτου φτου δεν έχει τίποτα αλλα σπάστηκα,είχα κλείσει πώληση και μου λέει το παλικάρι "είναι εκτός εγγύησης"αυτό ισχύει????ενημερωτικά και μόνοκαι τι να κάνω αυριο? να αγοράζω με το laptop αγκαλιά και να τεστάρω επιτόπου τα σειριακά αν παίρνω "φρέσκους"?ΗΜΑΡΤΟν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 1. κανονικά όχι2. τσέκαρε ότι σου είπα πριν3. ^^2 + οι δίσκοι γράφουν πάνω ημερομηνία (ή εβδομάδα) κατασκευής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.