Lakis! Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 Μια λεπτομέρια: Τα σχόλια που βγαίνουν όταν αφήσω λίγη ώρα τον δείκτη του mouse πανώ στο κουμπί ''μέλη'' είναι ''faq''. Και κάτι πιο σοβαρό: Σε όποια σελίδα του the lab και να είμαι κάνει συνεχώς ανανεώσεις μόλις τελειώσει το φόρτωμα της σελίδας Πατάω συνεχώς διακοπή για να διαβάσω κάτι ή για να γράψω (όπως τώρα) Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Το πρόβλημα είναι γνωστό, αλλά η πηγή του άγνωστη, δυστηχώς.Το κοιτάμε και ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση.Το πρόβλημα αυτό έχει αναφερθεί και σε άλλα thread στο σχετικό υποφόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Lakis!Και κάτι πιο σοβαρό: Σε όποια σελίδα του the lab και να είμαι κάνει συνεχώς ανανεώσεις μόλις τελειώσει το φόρτωμα της σελίδας Πατάω συνεχώς διακοπή για να διαβάσω κάτι ή για να γράψω (όπως τώρα) Αυτά. Αρχική απάντηση από RootX Το πρόβλημα είναι γνωστό, αλλά η πηγή του άγνωστη, δυστηχώς. κατά τα άλλα εγώ ήμουν ο τρελός.... (δυστΥχώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Εσύ είσαι έτσι από default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 default is not an option ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 νταξ ρε παιδιά, ένας ένας όμως....:bye:PS Κοιτάξτε να φτιάξτε το χάρχαλο και αφήστε τις κακόβουλες επιθέσεις εναντίον χρηστών :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 εφτιαξε τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc νταξ ρε παιδιά, ένας ένας όμως....:bye: PS Κοιτάξτε να φτιάξτε το χάρχαλο και αφήστε τις κακόβουλες επιθέσεις εναντίον χρηστών :devil: αν δεν κάνω λάθος, εσύ έχεις επενδύσει στο χάρχαλο.. τι έγινε, πέφτει η μετοχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:52] εφτιαξε τωρα; Εντάξει το βλέπω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method Εντάξει το βλέπω . Κάποιος με normal λειτουργικό και IE? :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 αχ η ζέστη....:toomuchne με τον explorer είμαι !!!!!!!!!!!!!!!!! δεν διάβασες τα χτεσινά στο bug report; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Κάποιος με normal λειτουργικό και IE? :p:p διευκρινίζοντας ότι το normal πάει στο λειτουργικό (W2K) - όχι τίποτα άλλο για να προλάβω τους γνωστούς κακόβολους τύπους - ναι, φαίνεται ΟΚ τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Εσυ δεν είσαι απλά ένας κάποιος... Πάντως και σε εμένα με WinXP SP2 + IE 6 μια χαρά παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method αχ η ζέστη....:toomuchne με τον explorer είμαι !!!!!!!!!!!!!!!!! δεν διάβασες τα χτεσινά στο bug report; Sorry, παρασύρθηκα από την υπογραφή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:09] ναι, φαίνεται ΟΚ τώρα! spc says: από την πάρτη σου περιμένουμε να φτιάξει το ρημάδι;Q says: μα εφτιαξε ηδηspc says: άντε αρχίσαμε πάλι....spc says: για το lab μιλάμε....Q says: μα ναιQ says:εστρωσεspc says: @@ έστρωσεQ says: αφου εφτιαξε λεμεspc says: τα ίδια χάλια (και χειρότερα) από χθες είναιspc says:όλο refresh και δεν βλέπεις τίποτααφου ειπε κι αυτος οτι εστρωσε, τοτε ειναι σιγουρα ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 spc says: από την πάρτη σου περιμένουμε να φτιάξει το ρημάδι;Q says: μα εφτιαξε ηδηspc says: άντε αρχίσαμε πάλι....spc says: για το lab μιλάμε....Q says: μα ναιQ says:εστρωσεspc says: @@ έστρωσεQ says: αφου εφτιαξε λεμεspc says: τα ίδια χάλια (και χειρότερα) από χθες είναιspc says:όλο refresh και δεν βλέπεις τίποτααφου ειπε κι αυτος οτι εστρωσε, τοτε ειναι σιγουρα ενταξει. Μπας και πάτησε F5, πήραν οι διπύρηνοι μπρος και δεν μπορεί να τους κάνει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 αχαλίνωτα τα προτσετσόρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 spc exposed (εχώ και εγώ καλά logs αλλά τα κρατάω για άλλη ώρα ) Πάντως παρατήρησα ότι και τα μπαρμπαδάκια που έβγαζε, εξαφανίστηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Τι 'ν τούτοι ρε γμτ..... Θέλετε να με κάνετε να βάλω τα κλάματα αλλά δεν σας κάνω την χάρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σε πολλούς χρήστες δεν βλέπω τα avatar?να αλλάξω το dns μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.