Jump to content

Aνταλακτικα για hydor L30

haris1984

Recommended Posts

σημερα το πρωι ξυπνησα απο τον θορυβο που εκανε η αντλια...

σπαστικος...δυνατος...τεσπα...δεν την εχω ανοιξει ακομα αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειναι η φτερωτη...

ποιος ξερει που μπορω να βρω ανταλακτικα για hydor Λ30 στον πειραια?

οποιος ξερει ας μου πει παιδια για να περασω μολις τελειωσω απο τη δουλεια...

και αν δεν ξερετε για πειραια τοτε πειτε μου για κεντρο ή παραλια αν ξερετε καπου σιγουρα...

ναι εχει

αλλα απο τη μια ισως να μην το καλυπτει η εγγυηση

και απο την αλλη

δεν ειμαι διατεθιμενος να μεινω χωρις αντλια για καμποσες μερες για να αλλαξω μια φτερωτη η οποια θα κανει 3-4 ευρω το πολυ...

δεν διαφωνω...

γιατι εχει 1 χρονο εγγυηση

και θα πρεπει να λυσω το συστημα να παρω την αντλια να την παω στην αθηνα που την πηρα,μετα να περιμενω να μου δωσουν καινουρια αντλια και δεν ξερω αν θα γινει επι τοπου η αλλαγη...και 2 ευρω δεν αξιζει η ταλαιπωρια...μανι μανι τα 2 ευρω ειναι τα εισητηρια του τραινου αν βρεθει πετ σοπ στον πειραια που να εχει...

θενξ athens & ΑΝ7...το εχω υποψην μου αυτο...εχει ενα μεγαλο πετ σοπ (το cosmozoo ) στην ηρωων πολυτεχνειου για οσους ξερουνε...αλλα αυτος δεν εχει ανταλακτικα για L30...

και κατι αλλα που ειχε για αλλες hydor μου φανηκαν λιγο διαφορετικα...

πρεπει να μαθω που εχει μεγαλα πετ σοπ στον πειραια...και εχω και σκυλο παναθεμα με...

Εγω δεν θα επαιρνα καν Λ30...αμαν πια...Εχετε δει ποτε κανενα να παραπονεθηκε για τις ΕΗΕΙΜ??

Αφου τα σκας που τα σκας(50-60 ευρω) δωσε παρε την 1250 και ξεχνα τα ολα μετα.

Αλλα αυτο κατοπιν εορτης.so go for pet shop:D

παλι καλα που δεν σου σταματησε να παρεις καμια καρτα στο χερι..:(

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Εγω δεν θα επαιρνα καν Λ30...αμαν πια...Εχετε δει ποτε κανενα να παραπονεθηκε για τις ΕΗΕΙΜ??

Αφου τα σκας που τα σκας(50-60 ευρω) δωσε παρε την 1250 και ξεχνα τα ολα μετα.

Αλλα αυτο κατοπιν εορτης.so go for pet shop:D

παλι καλα που δεν σου σταματησε να παρεις καμια καρτα στο χερι..:(

Οκ...δεν έχουμε ακούσει φτερωτές της eheim να σπάνε αλλά έχουμε δει να μην βάζουν σπιρώματα για τα ρακορ....no offence ε?

Αυτά για Hydor vs Eheim τα έχουμε πει χιλιάδες φορές....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.