dimtsil Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ..πρωτη φορα γραφω στο TheLab forum εχω καποιες αποριες με τις οθονες και την αγορα τους απο γερμανια. Με ενδιαφερει EIZO L778 1.Σε περίπτωση προβλήματος, την εγγύηση καλύπτει η Ελληνική Αντιπροσωπεία eizo να την φτιαξει εδω η να στην αλαξει.εχω ακουσει πως η FUJITSU-SIEMENS σε καλύπτει η Ελληνική Αντιπροσωπεία αν την φερεις απο εξω.2.απο www.geizhal εχω βρει σε καποια μαγαζια την FlexScan L778 570ε ειναι εμπιστοσινης αυτα τα μαγαζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Tι μου κάνεις τώρα ρε φίλε; Πριν 3,5 μήνες πήρα 605 τελική την L578 ... Στα ερωτήματά σου τώρα1. Η εγγύηση καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο από την ελληνική αντιπροσωπεία. Δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να στείλεις το monitor πίσω στην Γερμανία. Το μόνο είναι ότι αν την πάρεις από το εξωτερικό θα έχεις την επίσημη εγγύση που δίνει η ΕΙΖΟ για 5 καμμένα pixels, ενώ η ελληνική αντιπροχωπεία για τις οθόνες που έχουν αγοραστεί από την ελληνική αγορά δίνει 0 pixel εγγύηση.2.Κάποια μαγαζιά είναι δοκιμασμένα. Επίσης ολα έχουν και κριτικές στο site που αναφέρεις. Μπορείς άφοβα να την πάρεις από Mindfactory, Cyberport, Alternate, Computer Universe, F&M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Ιούλιος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 τυχαίνει να έχω και Eizo (565) και Fujitsu Siemens(Ρ-19) . Και οι δυο οθόνες είναι κορυφή . Η εγγύηση απότι ξέρω είναι πανευρωπαική , άρα σε καλύπτει για Ελλαδα . Νομίζω ,όμως , ότι ενώ η ΕΙΖΟ έχει αποκλειστικά δική της αντιπροσωπεία , η siemens για service τις δίνει σε εξωτερικούς συνεργάτες , αν χρειαστεί κάτι . ψάξτο , πάρε τηλέφωνο και την siemens στα κεντρικά στο Μαρούσι να σου πουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsil Ιούλιος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ευχαριστω και τα δυο παιδια ( sa1901, nikos) για τις απαντησεις τους.. σας παρακολουθω εδω και πολυ καιρο μεσα στο forum και ομολογω οτι εχω μαθει αρκετα πραγματακια για το pc με αυτα που γραφεται.Tωρα φυσικα πρεπει να δω πως δουλευουν αυτα τα μαγαζια της γερμανιας για να κανω την παραγγελια αλλα πιστευω πως αξιζει ο κοπος.Απο οτι εχω διαβασει απο εδω μεσα πρεπει πρωτα να στειλω mail για ενυμερωση και μετα καταθεση στο λογαριασμο τους .. θα προσπαθησω στα εξεις μαγαζια http://www.fortknox.de/cat3.php?art=72091 http://www.f-m-shop.de/seiten/frame_geizhals.cfm?kat=MONT19&nav=2&artnr=A___9934:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsil Ιούλιος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Γεια σας ..Σίγουρα θα ξερετε τα Search Engines για τα online μαγαζια οπως το ελληνικο skroutz και γερμανικο geizhals..μηπως ξερετε και για αλλες χωρες να υπαρχουν τετοιες σελιδες θα βοηθουσαν πόλυ για αγορες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούλιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από dimtsil Γεια σας ..Σίγουρα θα ξερετε τα Search Engines για τα online μαγαζια οπως το ελληνικο skroutz και γερμανικο geizhals..μηπως ξερετε και για αλλες χωρες να υπαρχουν τετοιες σελιδες θα βοηθουσαν πόλυ για αγορες.. http://www.skroutz.gr/skr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.