DMylonas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 Χαζό θέμα θα μου πείτε και δεν θα έχετε και άδικο... Αλλά έχω αγανακτήση για μια φορά ακόμα με τα μπακάλικα στην περιοχή μου που τα ονομάζουνε Σιδηροπωλεία-Χρωματοπωλεία....Ψάχνω να βρώ βίδες με παξιμάδια, για τοποθέτηση σε κάρτα γραφικών, αλλά θέλω να είναι 5cm ύψος... Ξέρετε τουλάχιστων Θεσσαλονίκη που μπορώ να πάω και να βρώ σίγουρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Επειδή και γω έχω ψάξει για ανάλογες βίδες, καλύτερα πες τον 11 έχει την καλύτερη πρόσβαση. Εναλλακτικά κατεβαίνοντας για λαδάδικα την Δωδεκανήσου αριστερά σε 1 στενό Φράγγων νομίζω. Επίσης στην Μοναστηρίου έχει μπόλικα στο ύωος του οσε και πιο πριν. Καλό ψάξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Ψάξε σε κανένα μαγαζί με ναυτιλιακά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 praktiker εχει τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 κολλετη με γιαννιτσων. Οπως ανεβαινεις την κολλετη στο δεξι σου χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από unseen κολλετη με γιαννιτσων. Οπως ανεβαινεις την κολλετη στο δεξι σου χερι. Θα τον μπερδεψεις ετσι ρε και θα παει στο carrfour για βιδες..........Απο Μοναστηριου στριψε δεξια στο φαναρι της Κωλλετη Ειναι το τεταρτο μαγαζι στα δεξια αν δεν κανω λαθος διπλα σε ενα μηχανουργειο Εχει τα παντα απο βιδεςΖητησε βιδες Μ3χ50 μμ Αν δεν εχουν και οι Μ3χ40μμ πιστευω θα σου κανουν δουλειαΑν οχι αγορασε μια ντιζα Μ3 (και την κοβεις σε οτι μηκος θελεις) και τα σχετικα παξιμαδια -ροδελες και εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 ΟΚ θα πάω Δευτέρα πρωί... Ευχαριστώ... Επόμενο topic το mod της κάρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.