firefox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 ενδιαφέρομαι για αγορά συσκευής που να ανιχνεύει ότι βρίσκεσαι στο στόχαστρο radar τροχαίας και να σε ειδοποιεί για να κόψεις ταχύτητα. υπάρχουν και συσκευές που στέλνουν και παράσιτα στο radar και το τρελαίνουν. δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. απλά για ειδοποίηση.πληροφορήθηκα πως από τις συσκευές που ψάχνω υπάρχουν και νόμιμες αλλα και παράνομες. εγώ προφανώς ψάχνω κάτι νόμιμο είτε για αγορά από ελλάδα η εξωτερικό. οποιος γνωρίζει κάτι ας ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenriz Ιούλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 ριξε μια ματια στο meimaris.gr ισως βρεις κατι που να σε ενδιαφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Θα βρεις στα περισοτερα καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων.Οπως ειπες ομως περα απο το σημα του radar της αστυνομιας πιανουν κ αλλα σηματα οπως αυτα των super markets αλλα δεν ειναι κ τοσο τραγικα οσο τα λες!Αλλωστε μεσα στην πολη δεν το χρειαζεσαι οσο στις εθνικες οδους.Η διαφορα των νομιμων με τα παρανομα ειναι οτι τα μεν απλα ανιχνευουν το σημα του radar ενω τα δε το μποκαρουν!Καλο ειναι να μη σε πετυχουν βεβαια με κανενα απο τα δυο γιατι μεχρι να βγαλεις ακρη με τους μπατσους καλα κρασια!Η τιμη του ειναι γυρω στα 150 ευρωπουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 το ερώτημα είναι αν στην ελλάδα είναι νόμιμα αυτα. στην μεγάλη βρετανία ας πούμε και στην ιταλία είναι νόμιμα. σε άλλες χώρες δεν είναι. ξέρι κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 και δουλέυει αυτοτο σκατό τσεκαρισμένα?αυτο που μπλοκάρει με ενδιαφέρει....και τι πιάνει?τα πιστόλια?τα laser?τα φωογραφικά?η λειτουργόυν όλα με τον ίδιο τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 radioshack στο καρφουρ Το εχω κ δουλευει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 @darksaga: http://www.radardetectors.co.ukεκεί θα βρείς λίγες info περί τι ανιχνεύει το καθένα. βεβαια δεν έχει αυτό που έχει ο μεϊμάρης αλλα παίρνεις μια ιδέα.@samael:1)ποσο κάνει αυτό από carefour? 2)που το τοποθετείς? εννοώ σε εμφανές σημείο η όχι?καλά είναι να είναι σχετικά κριμένα αυτά όσο γίνετε βεβαια..3)μπλοκάρει και το radar αυτό η απλά σε ειδοποιεί?κοινός είναι νόμιμο η παράνομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 firefox δε νομίζω οτι κανένα είναι νόμιμοάσχετα απο το πως το πολάνε,αν σε ψάξουν και το βρούν αστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα. στο UK πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα.και αν είναι νόμιμο είναι νόμιμο πάει και τελειωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από firefox αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα. στο UK πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα.και αν είναι νόμιμο είναι νόμιμο πάει και τελειωσε. απ'ότι έχω ακούσει, αν σε πιάσουν, μπορούν να σου κάνουν διάφορα (πινακίδες κλπ), αλλά σε δικαστήριο αθωώνεσαι. το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικό είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 αυτά τα spray όπου ψεκάζεις τις πινακίδες κάνουν tpt? σε τι πάτημα βασίζεται το spray? θέλω να πω γιατί τα πουλάνε με πιο τρόπο σε προστατεύει ένα spray τον 15euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Ιούλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Λοιπόν στη χώρα μας δεν είναι παράνομο να έχεις τέτοια συσκευή στο αυτοκίνητο αρκεί να είναι απενεργοποιημένη και να μην είναι λειτουργεί και ως jammer(να αλλοιώνει το σήμα δηλαδή). Αν αγοράσεις πάρε κάποιο που ανιχνεύει και την laser band γιατί τα τελευταία παιχνίδια της τροχαίας εκπέμπουν σε laser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 21, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 flameboy αυτό από του ξέρεις? είναι έγκυρο? εxής κάποιο link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από firefox@samael:1)ποσο κάνει αυτό από carefour? 2)που το τοποθετείς? εννοώ σε εμφανές σημείο η όχι?καλά είναι να είναι σχετικά κριμένα αυτά όσο γίνετε βεβαια..3)μπλοκάρει και το radar αυτό η απλά σε ειδοποιεί?κοινός είναι νόμιμο η παράνομο? 1)~160ε2)πρεπει να βλεπει το δρομο,αρα στο ταμπλο3)δεν ειναι jammer,μονο προειδοποιησηΑρχική απάντηση από DarkSaga firefox δε νομίζω οτι κανένα είναι νόμιμοάσχετα απο το πως το πολάνε,αν σε ψάξουν και το βρούν αστα.... Ειναι 100% νομιμο εφοσον ειναι παθητικο,δεν ειναι jammer δλδ.Συμφωνα με δηλωση του Δ/τη Τροχαιας Αττικης που ετυχε να διαβασω σε περιοδικο του χωρου.Αρχική απάντηση από firefox αυτά τα spray όπου ψεκάζεις τις πινακίδες κάνουν tpt? σε τι πάτημα βασίζεται το spray? θέλω να πω γιατί τα πουλάνε με πιο τρόπο σε προστατεύει ένα spray τον 15euro? @@αρια κανουν,τουλαχιστον το Photoblocker που δοκιμασα με την ψηφιακη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 απο φίλο που την "πάτησε" ο μπάτσος θα σε γράψει και αμα θες επικαλέσου και τον πάπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga απο φίλο που την "πάτησε" ο μπάτσος θα σε γράψει και αμα θες επικαλέσου και τον πάπα... Iσως γινοταν παλια ετσι,ή ισως επεσε σε γιδα.Δεν εχει πει το παραμηκρο τπτ κ κανεις τοσα χρονια ουτε σε μενα ουτε στον πατερα μου για τα ρανταρ.Αλλα ακομα κ αν σε γραψει,απλα αθοωνεσαι σε δικαστηριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Δεν ξερω τι ισχυει ακριβως τωρα (ισως οτι και παλιοτερα) αλλα παλια απαγορευοταν η χρηση του αντι-ρανταρ(μπορουσες απλα να το εχεις).Το μονο που αξιζει ειναι τa jammer που αναφερθηκε παραπανω γιατι αν σε σημαδεψουν με το πιστολι τι να σου κανει και η ειδοποιηση??Θα σε ειδοποιησει ο μπατσος ουτως η αλλως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Επειδη το εψαξα λιγο πριν το αγορασω, ρωτησα εναν γνωστο μου που ειναι ενας απο κωλοπαιδια της ομαδας "Ζ". Απο την στιγμη που δεν επεμβαινεις στο εργο της αστυνομιας/τροχαιας (δηλαδη τον ελεγχο της ταχυτητας), δεν μπορουν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ !!! Δεν υπαρχει νομος που να καθιστα παρανομη η μη την χρηση τετοιας συσκευης, οποτε αφου δεν ειναι παρανομο και δεν εμποδιζει το εργο των στρουμφακιων, εισαι οκ Aν ομως εχεις jammer το οποιο μπλοκαρει (για την ακριβεια " ")τα λειζερ, τοτε δεν γλιτωνεις το ροζ χαρτακι με τιποτα. @NTG Θελει 4-5 δευτερολεπτα ωστε το "πιστολι" να κανεις τις απαραιτητες μετρησεις κ να γραψει την ταχυτητα. Κ το καλο ειναι οτι αν σημαδευουν καποιο αμαξι στα 400m μπροστα θα χτυπησει... Εγω εχω το ESD-9160 της Cobra κ την εχω γλιτωσει καμποσες φορες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούλιος 22, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Aν ομως εχεις jammer το οποιο μπλοκαρει (για την ακριβεια " ")τα λειζερ, τοτε δεν γλιτωνεις το ροζ χαρτακι με τιποτα. δηλαδή αν εxής το jammer on και σε σταματήσουν και εσύ εντωμεταξύ το εxής κλίση το jammer η και το radar ολόκληρο πως μπορούν να αποδείξουν ότι έκανες παρεμβολές? όταν διέρχονται πολλά αυτοκίνητα μαζί είναι εύκολο για τον αστυνομικό να κάνει λάθος ως προς ποιον σημάδευσε οποτε πως θα μπορέσει αν απόδειξη ότι οδός του έκανες jamming την στιγμή κιόλας που θα σε βρούν με την συσκευή κλειστή? ο καθένας μπορεί να pi τα δικά του από την πλευρά του είναι η αλήθεια. αλλα που είναι οι απόδειξης οι οποιες θα δώσουν στον αστυνομικό το δικαίωμα να σε γράψει? και να σε γράψει το πας στο δικαστήριο. το ερώτημα μου είναι που είναι οι απόδειξης στα χερια τις αστυνομίας. αν με πιάσουν με τι συσκευή ανοιχτή έχει καλός.αλλιώς όμως πως θα το αποδείξουν? ενδείξεις μπορεί να έχουν απόδειξης όμως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Μου φαινεται πως σαν συσκευη ειναι παρανομη. Απο την στιγμη που βγαινει στην αγορα για αυτον τον λογο κ μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.