theHitma@n Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2005 Πηγα και πηρα σημερα το Cossacks 2. Σιγα σιγα ψαχνοντας το ανακαλυψα οτι δεν μου ανοιγε στο μενου την επιλογη Battle for Eyrope. Στην συνεχεια ειδα οτι στο skirmish μου ειχε μονο την Γαλλια για να επιλεξω και στην δυσκολια δεν μου εδινε την επιλογη very hard! Τελος στο Battle μου εχει μονο 2 μαχες. Μηπως ξερεται τι πρεπει να κανω για να ανοιξω και τις αλλες επιλογες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 12:17] Πηγα και πηρα σημερα το Cossacks 2. Σιγα σιγα ψαχνοντας το ανακαλυψα οτι δεν μου ανοιγε στο μενου την επιλογη Battle for Eyrope. Στην συνεχεια ειδα οτι στο skirmish μου ειχε μονο την Γαλλια για να επιλεξω και στην δυσκολια δεν μου εδινε την επιλογη very hard! Τελος στο Battle μου εχει μονο 2 μαχες. καλυτερα να επαιρνες το Imperial Glory και ακομα καλυτερα το ROME Total War Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Ειμαι φαν της σειρας. Εχω το European Wars, το The art of wars που ειναι addon και μιας και ειναι πολυ καλο παιχνιδι ειπα να παρω και το δευτερο της σειρας. Τωρα επι του θεματος ξερεις τπτ να μου πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Χθες, στις 21:20] Ειμαι φαν της σειρας. Εχω το European Wars, το The art of wars που ειναι addon και μιας και ειναι πολυ καλο παιχνιδι ειπα να παρω και το δευτερο της σειρας. Τωρα επι του θεματος ξερεις τπτ να μου πεις? H Βug ειναιη θα πρεπει να τελειωσεις πρωτα το παιχνιδι οπως ειναι ωστε να ξεκλειδωθουν και τα υπολοιπα στοιχειαΚατι παρομοιο γινεται και με το ROME TW οπου επρεπε αναγκαστικα να τελειωσεις πρωτα με τους Ρωμαιους για να ξεκλειδωθουν τα υπολοιπα στοιχεια του παιχνιδιουΓια ψαξε και στο official site του παιχνιδιου η ακομα μπες και στο Forum τους για να μαθεις περισσοτερα η για να κανεις ερωτησεις σχετικα με το παιχνιδιCossacks Napoleonic Wars Official site Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Δεν νομιζω να ειναι bug. Αυτο που σκεφτηκα και εγω ειναι οτι θα επρεπε να παιξω τα 2 battle και τα 2 training για να ξεκλειδωσω και τις υπολοιπες επιλογες. Επειδη βαριομουνα να τα παιξω ολα τα μισα τα περασα με κωδικους. Ομως και παλι δεν μου ανοιξε τπτ. Θα κοιταξω στο λινκ που μου εδωσες και ετσι και βρω τπτ θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούλιος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Bug ειναι.Αν δεις το manual υπαρχουν και αλλα μενου που απλα δεν εμφανιζονται και δυστυχως το patch δεν διορθωνει το προβλημα.Μεγαλη απογοητευση το παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Kαι τι πρεπει να κανω εγω δηλαδη για το bug?? Εσυ τι εκανες steve? Ετσι δεν αντεχεται το παιχνιδι. Ετσι και δεν καταφερω να το φτιαξω μαλλον θα το παω πισω, μιας και ειναι και πειρατικο, και θα προσπαθησω να παρω κανενα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 επιδη ειναι κοπια δεν σου παιζη σωστα......και εγω φαν του κοζακσ ειμαι απο τοτε που ενφανιστικε .....αλλα ακομα δεν εχουν καταφερη να το σπασουν σωστα το napoleonic wars...βλεπης ο razor 911 και αλλα μεγαλα ονοματα του χωρου τις κοπιας ειναι φυλακη:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούλιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Δεν παιζει ρολο που ειναι copy εγω το εχω αυθεντικο και παλια ΧΑΛΙΑ!!! Ειναι για πεταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 22, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Κατσε ρε steve. Και εσενα που ειναι αυθεντικο τα ιδια κολπα με εμενα σου κανει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 23, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Τελικα σημερα το απογευμα τα πηγα πισω τα cd. Του ειπα το προβλημα μου και μου ειπε πως και αυτος ειχες καποιες αμφιβολιες για το αν θα παιζει ή οχι το παιχνιδι. Του εδωσα το cossacks και πηρα το Rome TW. Ελπιζω Vasot να ειναι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 03:24] Του εδωσα το cossacks και πηρα το Rome TW. Ελπιζω Vasot να ειναι καλο. Ναι ειναι απο τα καλυτερα του ειδους Ρωτα και τους αλλους αμα δεν με πιστευειςμονο που ειναι στην εποχη της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας και οχι στην εποχη του ΝαπολεονταΑναμενεται και expansion σε λιγο καιρο αμα σε ενδιαφερειΔεν εχεις παιξει ποτε παιχνιδια της σειρας Total War σαν το Shogun και Medieval ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 24, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Εχω το Medieval Total War. Δεν μου αρεσε καθολου. Οι μαχες ηταν αθλιες τα γραφικα αρκετα χαλια και γενικα δεν με αντυπωσιασε ιδιαιτερα. Αντιθετα λιγο που επαιξα στο tutorial το Rome μου αρεσε. Αλλα απο οτι καταλαβα θελει χρονο για να μαθω το παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.