Jump to content

διαφορές silencer4 vs silencer5

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,θά ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ της silencer 4 και της 5 για ati.Γιατί είδα ότι,κάποιοι εδώ μέσα έχουν βάλει την 4 για την χ800χλ ενώ κάνει θεωρητικά η 5,υπάρχει διαφορά απόδοσης?Και εξωτερικά είναι ίδιες?

επειδή παιδέυτηκα και εγώ αλλωνίζοντας την αθήνα για τα arctic cooling θα σου πω το εξής.

οταν ενα προιον είναι συμβατό είναι συμβατο

οταν δεν είναι δεν είναι

εγώ δοκίμασα το nv1 που είναι για κάρτες χ,υ,ζ

και το Nv1 rev 2 που κάνει για χ,υ,ζ και τη δικιά μου.

πάρε οτι αναφέρει την καρτα σου και μόνο!

επίσης έχει έναν οδηγό με χρώματα αποστάσεις και πραγματικές διαστάσεις που τυπώνεις και τσεκάρεις αν χτυπάει σε πυκνωτες η λοιπα στοιχεία.

use it!

Mα το ξέρω ότι το silencer 4 κάνει για χ800χτ κτλ και το 5 για χ850 και χ800χλ αλλά εδώ στο φόρουμ κάποιος έβαλε την 4 πάνω σε χ800χλ!για αυτό ρωτάω,για να ταιριάζουν πρέπει να είναι σχεδόν όμοιες!

Δυστηχος δεν ειναι ιδια το 4 με το 5. για να ταιριαξει το 4 κοπηκε ενα κοματι ψυκτρας απο τη μια μερια του κουλερ μιας και εκει βρισκανε 2 πικνωτες της καρτας. Αυτα σε μπλε χρωμα Spphire x800xl. Απο οτι εχω δει παλιοτερο revision (κοκκινο pcb) το 4 ταιριαζει κανονηκα γιατι δεν υπαρχουν οι δυο πυκνωτες. Κατατ'αλλα δε νωμιζω να εχουν διαφορα στην αποδοση και αν αυτη υπαρχει θα ειναι λιγη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.