Jump to content

Στο ψάξιμο αγοράς jeep willy's

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά χαρά παίδες:D

Έχω μαζέψει αρκετά χρήματα, όμως λέω να μην τα ξοδέψω για το πισι:p .Σκέφτομαι να αγοράσω ένα παλιό αυτοκίνητο και να το φτιάξω μιας και έχω πολύ χώρο στο εργοστάσιο του πατέρα μου,συγκεκριμένα ένα jeep willy's(για όσους δεν ξέρουν ένα απο τα χιλιάδες αμερικάνικα τζιπ που χρησιμοποιήθικαν κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο).Στον Ασπρόπυργο έχω δει 3 μάντρες με τέτοια αλλά τα περισσότερα έχουν θέση για πυροβόλο και κάνει κόψιμο στο τζάμι και δεν θέλω.Ξέρετε άλλα μέρη εντός Αττικής που να έχουν τέτοια τζιπάκια,έστω και με κόψιμο?Μέχρι και γερμανικά έχω βρει:tomato:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:41]

τα 18 τα εκλεισες για διπλωμα?

Θα γραφτεί στο όνομα του πατέρα μου.Ξέρεις ή μόνο για παρατηρήσεις είσαι?

ειμαι παρατηρητικος πολυ , λοιπον αν δεν εχεις διπλωμα και μενεις σε πολη τοτε να περιμενεις να βγαλεις και μετα να βγεις στους δρομους.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:36]

ειμαι παρατηρητικος πολυ , λοιπον αν δεν εχεις διπλωμα και μενεις σε πολη τοτε να περιμενεις να βγαλεις και μετα να βγεις στους δρομους.

O τίτλος δεν λέει οτι πρόκειται να το κυκλοφορίσω πριν βγάλω διπλωμα αλλά για να επισκευάσεις ένα αυτοκίνητο του 42 χρειάζεται αρκετό καιρό και χρόνο.Επίσης γράφω ΠΟΥ μπορώ να βρω και όχι οτι ΘΑ το τρέξω στους δρόμους τώρα.

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 22:36]

στον ΟΔΔΥ ειδες? μηπως εχουν τιποτα.

Στον ΟΔΔΥ δεν έχουν τέτοια, μπορεί κανα κατασχεμένο αλλά λίγο χλωμό.Τα χρησιμοποίησε ο Ελληνικός στρατός αφού μας τα χάρισαν τότε οι Αμερικάνοι και τώρα βρίσκονται σε μάντρες που μπορούν να αγοραστούν απο οποιοδήποτε.

Αρχική απάντηση από blacK_iCe [Σήμερα, στις 22:50]

ΣΤον μεζουρλο στην λαρισα πιο κατω απο το πρακτικερ εκαι κανουν και πληστηριασμους

Είναι ανακατασκευασμένα;Αν όχι,με ενδιαφέρει πλήρως....

Οχι δεν ειναι ανακατασκευασμένα απλα περιμενουν εκει για τον δρομο της καταστροφης στην χαληβουργια .....τα περνουν ιδιωτες για σιδερα η για ανακατασκευη αλλα μπρο να ρωτησο και αλλου αν θελεις......

παρε ενα hum-vee να νιωσεις ρε συ :p, αληθεια τι σκοπευεις να το κανεις ? τοσο μεγαλη κ@υλα με τον WW2 εχεις ? μηπως πρεπει να περιορισεις λιγο το mohaa ? :p btw ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα mp44(προγονος του AK) ? η οποιοδηποτε αλλο συμβατικο, πιστο αντιγραφο η ακομα καλυτερα ξεθαμενο? εχω ξεκινησει συλλογη πριν απο λιγο καιρο που βρηκα ενα εξασφαιρο remington, εχω και ενα αεροβολο πιστο αντιγραφο του P228

sig-p228.jpg

ειχα βρει και ενα αντιγραφο του θρυλικου colt 1911 αλλα δεν ειχα πολλα λεφτα πανω μου γμτ ( 90 ευρω, δεν παιρνω καλυτερα καμια αληθινη berreta απτην ομονοια να πουμε :p )

1911a1.jpg

δειτε και λιγο αυτο το site να κ@υλωσετε http://world.guns.ru/main-e.htm :p

Τέτοια τζιπάκια παίζουν σίγουρα στον ΟΔΔΥ.

PS: Εκεί είχα βρει και γω ένα F16 που ήθελα στα γενέθλειά μου όταν έγινα 13. Δεν μπορούσα κι ούτε μπορώ ακόμα να το πιλοτάρω, αλλά ούτως ή άλλως ακόμα το φτιάχνω...

Υπαρχει στη βουλιαγμενη μια εταιρια που ομως τα κανει καινουργια και μετα τα πουλαει.

Δεν νομιζω να σου το δινει παλιο και να το φτιαξεις.Αλλα αν δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις.Οποτε ρωτα.

Τωρα το μαγαζι ειναι στη βουλιαγμενη διπλα απο το νεο LIDL περιοχη Γλυφαδα.

Αν πας γραψε μας για τιμες!!

Εγώ πάλι λέω να το πάρεις και να βάλεις μέσα ένα PCάκι, να αλλάξεις το παρμπρίζ με μια οθόνη προβολής, να βάλεις ένα προβολέα στην οροφή και να παίζεις κανένα παιχνίδι με θέμα το β' παγκόσμιο... :D

Τι μας εκανες τωρα ρε pontioum... Οταν ειμουν φανταρος ειχα την τυχη να οδιγισω αρκετα Μ-151. Αυτο μιαζει πολυ με το πρωτο τζιπακι στις φοτο απο το λινκ που εδωσε ο YDinopoulos. Αφανταστα ομορφο απο κοντα και μιαζει σα παιχνιδι. Μικρο και ελαφρυ αλλα επικηνδυνα στο δρομο. Οταν ειχαν βγει τοτε αναρτησεις και τετοια δε υπηρχαν, εστριβα και σχεδον εξινα τα καθρευτακια του στην ασφαλτο που λενε, πολυ κληση ρε παιδι μου. Ονειρο μου απιαστο μιας και θελει πολυ χρημα και χρονο.. Γνωμη μου , δες αν μπορεις να ανταπεξελθεις στο κοστος που θελει μια ανακατασκευη και μετα αφου φυσικα εχεις βγαλει διπλομα συνεχιζεις.

Παντως τα πιο φτηνα ανακατασκευασμενα ξεκινανε απο 2500 ευροπουλα...

Ποσα κυβικα ειναι αυτα? Ξερει κανεις???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.