Jump to content

εμπειριες απο ετοιμο φαι

GruntGR

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Σορρυ για την ανασκαφη, βασικα τι σορρυ εγω το ανοιξα το thread Οποτε παρτε τα παπακια μου και die :p j/k

Τεσπα πρεπει οπως και δηποτε να γραψω για τo Cadilac γιατι το μεσημερι που παραγγειλα πιτσα επαθα ΣΟΚ ! Ειχα παραγκειλει μια large με ζυμαρι ολικης αλεσης μοτσαρελλα ντοματα πιπερια και μανιταρια, δεν εχω φαει πιο περιποιημενη πιτσα στην ζωη μου !Η μυρωδια μου θυμισε τις πιτσες που ητανε σε κατι στεκια στην καλαματα ( βλεπε Esperia, ενα αλλο κοντα στο μουσειο τραινων κλπ )

Εκανε η πιτσα να ερθει κανα 40λεπτο ( οπως γινεται συνηθως με οτι φαι παραγγελνω απο κει ) αλλα πραγματικα ΑΞΙΖΕ την αναμονη, φυσικα εχω πολυ καλες εντυπωσεις απτις κρεπες τους, τα μακαρονια, τις τηγανητες πατατες και το κλαμπ σαντουιτς, (απ'την σαλατα του καισαρα οχι και τοσο αλλα εκει το goody's μαλλον ειναι αξεπεραστο ) την επομενη φορα που θα επιθυμησετε πραγματικα ποιοτικο φαγητο παραγγειλτε απτο καντιλακ και θα με θυμηθειτε :)

τι thread είναι αυτά ωρέ! :D

λοιπόν χωρίς να έχω διαβάσει το thread, πίτσα με ψημένη αράχνη εδώ στα ξένα, πως σας φαίνεται (με τα μάτια μου ε, όχι γνωστός, φίλου...)?

Αρχική απάντηση από SLN

Μια ταβερνουλα πανω απο την Πανεπιστημιου, 5-10 λεπτα με το αμαξι... καπου στο υψος της Ιντρακομ που πεταει κατι τεραστια μπριζολιδια δεν την εχει παρει πρεφα κανεις?

αχχ ο Ψηλός και τα κοντοσούβλια του...

Αρχική απάντηση από dpresv

έχεις φάει κρέπα από το l' amico? αν φας ούτε που θα ξαναπεράσεις έξω από το ΗΟΤ :p

τα αδέρφια στο l'amico πέρα από το καλό φαγητό έχουν απίστευτη φάση, ήμουν τακτικός βραδυνός (μετά cs) πελάτης

μου θυμίσατε Πάτρα τώρα....

Αρχική απάντηση από Sol [28-06-2006 23:44]

τα αδέρφια στο l'amico πέρα από το καλό φαγητό έχουν απίστευτη φάση, ήμουν τακτικός βραδυνός (μετά cs) πελάτης

μου θυμίσατε Πάτρα τώρα....

κάτσε τώρα γιατί θα βγούμε και αντίπαλοι! εγώ ΕΛΙΩΝΑ στο cs τα σωτήρια έτη 2000-2001, στο πρώτο και δεύτερο έτος, στο netpark, απέναντι από το hot. ήταν από τα πρώτα και είχε μαζέψει όλο το χαρτί αυτός, τώρα το έχει αλλάξει το μαγαζί. θυμάμαι κάτι ωραία 12μμ-7πμ με μισή τιμή (σε δραχμές ακόμα).

(έ ρε τι έκανε ο κόσμος στα πρώτα έτη αντί να ψάχνει για καμμιά γκόμενα...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.