GruntGR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 μεταφεροντας αυτουσιο το Post μου αποδω http://www.gamers.gr/forum/showthread.php?p=13959#post13959 (plz διαβαστε το λεει καποια πραγματα για mcdonald's και coca cola που πρωτη φορα τα ακουω) αυτό για τα KFC το είχα ακούσει πρόπερσι απ'τoν φιλόλογο που είχα στο school, (είχε και παρουσιαστικό μαζωνάκη ο τύπος, χοντρό γέλιο : P ) αυτό με τα mc ντόναλντς πρώτη φορα το ακούω και έμεινα λίγο, πάλι καλά που όλα αυτά τα χρονια έχω πατήσει μονο 4 φορες McDonald's 1 φορά KFC + 2 παραγγελιες κατ'οίκον, αυτό με την μπριτζόλα πάντως θα πω στην μάνα μου να το δοκιμάσει το μεσημέρι, ελπίζω να γίνεται ωραίο για παπάρα με το ψωμί goody's νά περιόδους κατεβάζω τον άμπακο, στον κατάλογο αν θυμάμαι καλά λέει ότι χρησιμοποιουνε ηλιέλαιο (?) για τις πατάτες και παρθένο ελαιόλαδο στις σαλάτες, to goody's είναι 100% ελληνικό ( όχι αμερικανικο όπως είχα ακούσει έναν mate μου πριν από κάτι μήνες, ffs ) υπάρχει απτό 79(?) και τα κρέατα έρχονται από θεσσαλονίκη βεβαια τους τάχω μαζεμένα γιατί βγάλανε την "γοοδισιμο" από το menu σχεδόν sola τα γοώδης πανελλαδικός (metafrasi : vevaia tous tahw mazemena giati vgalane tin goodisimo apo to menu shedon sola ta goody's paneladikws xalxlxalxalaxllxaxlxalaxlaxlaxlax http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp ) επίσης στην ceasar'σ δεν είναι σταθερή η ποσότητα τις sws, και άλλες φορες νομίζεις ότι έχουν ξεχάσει να βάλουνε και την επομενη φορα που παραγγέλνεις είναι λούτσα (grrrrr), παρολαυτά πέρα απτό μικρό σκάνδαλο που είχε γίνει σε ένα goody's (χολαργός ? ) που είχε γίνει ένα παιδικό party και βρέθηκαν στο κοτόπουλο κόκαλα ποντικιού(wtf) νομίζω ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι πολύ εντάξει το κορυφαίο ήτανε στο πίτα pan τις γειτονιάς μου που είχε βρεθεί κατσαρίδα να κάνει βόλτα στο μαγειρείο, όσον αφορά σουβλάκι εμπιστεύομαι 100% το "πικάντικο" και την αλυσίδα "πίτα του παππου" (αν εξαιρέσουμε την άσπρη sws που είναι λίγο yuk, οποτε πάρτε κοτόπουλο/ανάμικτο) όπως και τον τζίμα στην κατεχάκη που έχει πολύ καλο κρέας και η πίτα είναι αλάδωτοι ( τι ορθογραφικα ειναι αυτα ουτε το systran να ητανε ) για pizza προτιμω τις ετοιμες NIKAS/ατομικες χρυση ζυμη που τις βγαζεις απ'την καταψυξη και τις ψηνεις στο γκριλ, ειδικα τις πρώτες τις έχω απωθημένο γιατί στην πρώτη γυμνασίου είχαμε πάει 3ημέρη στην μάνη και περάσαμε απτό εργοστάσιο και όταν τις έβλεπα κατά την διάρκεια τις παραγωγής μου τρέχανε τα σάλια απο delivery νομιζω οτι αυτες απο domino's, pizza hut(χαθηκαν oi foodball lover's απ'τον καταλαγο θα τους παρει ο δι@λος grrrrrr ) και santos ειναι "καθαρες", επισης εμπιστευομαι και την ταβερνα 5Φ στο παγκρατι, εχει πολυ ομορφο χωρο με παραδοσιακο στυλ και τα παραδοσιακα φαγια αλλα αντε να κουβαλησω κοπελα σε τετοιο μέρος(βεβαια το θεμα ειναι να βρω πρωτα την κοπελα : PPPPPppp ), πολυ καλο ειναι και το σπιτικο εδεσμα στα ηλισια αν και αυτο που ειναι σχεδον κολλητα στο σπιτι μου ( γεωργιου βλαχου) ειναι ακομα "υπο αναπτυξη" π.χ βλεπεις να πηγαινοφερνουν τα τροφιμα απο μια αποθηκη στο απεναντι πεζοδρομιο που δεν εχεις ιδεα τι φωλιαζουν εκει μεσα + ότι η πίτσα γύρος τους είναι ΕΛΕΕΙΝΉ ( πολύ αλμυρό τυρί, έτσι κι έτσι γύρος, ΔΕΝ βάζουν ντομάτα ούτε σε αυτήν ούτε στις άλλες) παρόλα αυτά τα σουβλάκια από κει "μαμανε" a min jehasw kai to cadilac pou oi krepes tou ine MUST kai egkyountai ston katalogo gia tin katastasi twn ilikwn tous kai tis sin8ikes sto magazi ( to opoio parempiptonws ine mono gia delivery) PS : ime koiliodoulos to kserw PS 2: elpizw na min iparxi episimos-anepisimous kanonas gia na min anaferoume onomata epihirisewn sto forum PS 3: opoios 8eli kanena noumero apta parapanw fagadika as mou steilei PM : P ποιο καλο παιδακι θα μου τα κανει ελληνικα ? η να γινει μια εξαιρεσουλα στους κανονες του forum επειδη για μενα ειναι ΚΟΥΡΑΣΗ αυτο το πραγμα με το τοσο copy paste κλπ ( καταρραμενο RSI ) τεσπα ποσταρετε και εσεις τις δικιες σας προτιμησεις/αποψεις για το ετοιματζιδικο φαγητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Νομίζω πως πάνω απ' όλα και όλους είναι δικιά σου δουλιά να είναι στα ελληνικά. Σιγά σιγά και με υπομονή καλό είναι να ξεκινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Ιούλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Μετά από 4 χρόνια σπουδών έξω από την Αθήνα και παραμονές τις επιστροφής μου στην πρωτεύουσα σκέφτομαι πόσο θα μου λείψουν τα απίστευτα σουβλατζίδικα & ταβέρνες που έχω ανακαλύψει.’ντε μετά τα ψαγμένα φαγάδικα με τα απίστευτα κρέατα και μαγειρευτά να γυρίσεις πάλι σε "πίτα του παππού" - "Pizza Hut" - Goody's (αλήθεια πόσο καιρό έχω να πατήσω εκεί :...: ) και άλλα διάφορα που πλέον έχω ξεχάσει...Το καλό φαί δύσκολα βρίσκεται στην Αθήνα :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Δειτο το "Super Size Me" κ αν ξαναφατε junk food, να με χεσ@τε....Ειδα τι κανει στον οργανισμο αυτη η τροφη κ ξενερωσα τελειως. Εx "ΚFC Lover" here Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 στα @@ μου η ποιότητα, έτσι και αλλιώς η μισή γενιά μας θα έχει ξεκληριστεί από καρκίνο στα 50 της! το θέμα είναι η γ@μημένη τιμή... χτες πήρα 3 σουβλάκια κοτόπουλο (καλαμάκια ρε παιδί μου, πως το λένε, σκέτα) και πλήρωσα 4,05!!!! ήμαρτον ρε παιδιά! και δεν ήταν ουτε το μισό μήκος του ξυλαρακίου καλυμμένο από κοτόπουλο... σχεδόν 1500 δραχμές για 3 μισερά σουβλάκια. εκεί ξενέρωσα τραγικά, ξινό μου βγήκε.πάντως για πάτρα η χρόνια εμπειρία μου λέει τα εξής :κηρύνεια : για κυπριακό stuff, πολύ καλό και καθαρόmr. burger : τα μεγαλύτερα burger ever. κάποιοι λένε ότι sucks αλλά εγώ 5 χρόνια δεν έχω καταλάβει χριστόθράκα : ex-καλό μαγαζί, το έχει γ@μήσει τελευταίως tasty corner : στο ρίο, έχει πολύ βαρύ γύρο αλλά καταλαβαίνεις ότι τρως κρέας. γενικά είναι πολύ καλόpizza max : πολύ ωραία πίτσα αλλά έχει ένα κακό, τίγκα στο λάδι και μετά θες 3 λίτρα νερό να ξεδιψάσεις.πίτες "ψηλός" στην πανεπιστημίου : μιλάμε το παληκάρι είναι respect. γιγάντια πίτα με κοντοσούβλι τιμή => 2Ε! με μία πίτα είσαι άρχοντας, είναι τεράστια. κερνάω όποιον καταφέρει να φάει 2!αυτά για delivery, ταβέρνες-ουζερί-εστιατόρια είναι άλλου παπά ευαγγέλιοΥ.Γ. φοβερή παράλειψη, ξέχασα το l'amico ακριβώς πάνω στη γεωργίου, για σάντουιτς και τις καλύτερες κρέπες ΕΒΕΕΕΕΡ! μιλάμε είναι γιγάντιες και σχετικά φτηνές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 ετσι οπως τα λεει ο απο πανω, στην δουλεια μου ασχολουμαι με τετοια συστηματα διασφαλισης ποιοτητας -ΚΑΙ ΚΑΛΑ-. Εχω δει απιστευτα πραματα , εχω κανει και εμετο σε εργοστασιο τυποποιησης. Πολυ γνωστης εταιριας. Ενα θα σας πω , μακρια απο λουκανικα και γενικως κιμαδες κλπ , μονο οτι ειναι αυτουσιο δηλαδη ολοκληρα κομματια κρεατος και ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Ιούλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 21:30] στα @@ μου η ποιότητα, έτσι και αλλιώς η μισή γενιά μας θα έχει ξεκληριστεί από καρκίνο στα 50 της! το θέμα είναι η γ@μημένη τιμή... χτες πήρα 3 σουβλάκια κοτόπουλο (καλαμάκια ρε παιδί μου, πως το λένε, σκέτα) και πλήρωσα 4,05!!!! ήμαρτον ρε παιδιά! και δεν ήταν ουτε το μισό μήκος του ξυλαρακίου καλυμμένο από κοτόπουλο... σχεδόν 1500 δραχμές για 3 μισερά σουβλάκια. εκεί ξενέρωσα τραγικά, ξινό μου βγήκε. πάντως για πάτρα η χρόνια εμπειρία μου λέει τα εξής : κηρύνεια : για κυπριακό stuff, πολύ καλό και καθαρό mr. burger : τα μεγαλύτερα burger ever. κάποιοι λένε ότι sucks αλλά εγώ 5 χρόνια δεν έχω καταλάβει χριστό θράκα : ex-καλό μαγαζί, το έχει γ@μήσει τελευταίως tasty corner : στο ρίο, έχει πολύ βαρύ γύρο αλλά καταλαβαίνεις ότι τρως κρέας. γενικά είναι πολύ καλό pizza max : πολύ ωραία πίτσα αλλά έχει ένα κακό, τίγκα στο λάδι και μετά θες 3 λίτρα νερό να ξεδιψάσεις. πίτες "ψηλός" στην πανεπιστημίου : μιλάμε το παληκάρι είναι respect. γιγάντια πίτα με κοντοσούβλι τιμή => 2Ε! με μία πίτα είσαι άρχοντας, είναι τεράστια. κερνάω όποιον καταφέρει να φάει 2! αυτά για delivery, ταβέρνες-ουζερί-εστιατόρια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο Υ.Γ. φοβερή παράλειψη, ξέχασα το l'amico ακριβώς πάνω στη γεωργίου, για σάντουιτς και τις καλύτερες κρέπες ΕΒΕΕΕΕΡ! μιλάμε είναι γιγάντιες και σχετικά φτηνές! Για τις τιμές έχεις απόλυτο δίκιο. Οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει, ειδικά στην Αθήνα! Για δύο πίτες με γύρο χοιρινό στις γνωστές αλυσίδες-σουβλατζίδικα της Πάτρας θέλεις 3.70 με 4 ευρώ Έλεος! Για δύο σουβλάκια...! Πάντως να προσθέσω στη λίστα σου τα εξής για Πάτρα: "Ο Γιώργος" απίστευτο σουβλατζίδικο-ταβέρνα στο Ριο επάνω στην παλαιά εθνική απέναντι από την εκκλησία (δεν θυμάμαι αριθμό). Μην πάτε μετά τις 10 το βράδυ γιατί δεν θα έχει μείνει τίποτα! "Η θράκα" στην Ελλήνος Στρατιώτου "Ο μετανάστης" τέρμα πάνω Γούναρη "Το τζίνι" στα ΤΕΙ "RIMINI" πιτσαρία στην Ακρωτηρίου "HOT" για κρέπες στη Γεροκοστοπούλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Όσοι στην Πάτρα πηγαίνετε εκεί που έμενα για ένα χρόνο να φάτε στην Ολυμπία .Καλό κρεατικό και οι καλύτερες τιμές. Είναι λίγο πιο πάνω από την εστία, στο Ρίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Χθες, στις 21:30] πίτες "ψηλός" στην πανεπιστημίου : μιλάμε το παληκάρι είναι respect. γιγάντια πίτα με κοντοσούβλι τιμή => 2Ε! με μία πίτα είσαι άρχοντας, είναι τεράστια. κερνάω όποιον καταφέρει να φάει 2! νεος,EDIT ASAP :σε πιανω αδιαβαστο..2,5 ευρα αι πιται του Ψηλεα,εδω κ καιρο.."γιωργος" στο Ριο,απεναντι απο εκκλησια Αγ.Γεωργιου,μερις πανσετα κ θα με θυμηθειτε(τιμαι φοιτητικαι)καποιος ανεφερε "Ολυμπια",κατω καστριτσι..ο κυρ-γιαννης με τα "σαντοιτσια" του..1.2 ευρω σαντουιτς σε κομμενη φραντζολα στη μεση..τρως ενα κ θες μετα 3 σοδες..καλως ορισα στο φορουμ..μου ανοιξατε την ορεξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Ηράκλειο Κρήτης, λίγο χάλια τα κρέατα γενικά, 2-2,5 ευρω η γυροπιτα, αλλά δεν κλείνουν απο τις πατάτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 ναι, ολυμπία έχω ακούσει τα καλύτερα από εστιακούς, ίσως την τιμήσω κανένα βράδυ. kx5, έχεις φάει κρέπα από το l' amico? αν φας ούτε που θα ξαναπεράσεις έξω από το ΗΟΤ το thread είναι έτοιμο να μετονομαστεί σε "που να φάτε στην πάτρα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μια ταβερνουλα πανω απο την Πανεπιστημιου, 5-10 λεπτα με το αμαξι... καπου στο υψος της Ιντρακομ που πεταει κατι τεραστια μπριζολιδια δεν την εχει παρει πρεφα κανεις? Heracklion ΓΥΡΟΣ rulezzzzzzz!!! Πετουσης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 μηπως εννοεις την "κληματαρια",μετα το lanote αριστερα (οπως παμε για πατρα)?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 13:55] μηπως εννοεις την "κληματαρια",μετα το lanote αριστερα (οπως παμε για πατρα)?? Εμπειρος ο παιχτης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGRαυτό για τα KFC το είχα ακούσει πρόπερσι απ'τoν φιλόλογο που είχα στο school, (είχε και παρουσιαστικό μαζωνάκη ο τύπος, χοντρό γέλιο : P ) αυτό με τα mc ντόναλντς πρώτη φορα το ακούω και έμεινα λίγο, πάλι καλά που όλα αυτά τα χρονια έχω πατήσει μονο 4 φορες McDonald's 1 φορά KFC + 2 παραγγελιες κατ'οίκον, αυτό με την μπριτζόλα πάντως θα πω στην μάνα μου να το δοκιμάσει το μεσημέρι, ελπίζω να γίνεται ωραίο για παπάρα με το ψωμί Δε θα σχολιάσω τα υπόλοιπα, απλά όταν ακούτε κάτι, ή σας έρχετε από spam-email να βάζετε πρώτα λίγο το μυαλό σας να δουλεύψει και μετά να το μεταδίδετε... Και δίνω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός: 1. Το KFC ονομάστηκε έτσι για καθαρά εμπορικούς λόγους. 2. Δεν υπάρχει πουθενά επιστήμη που να μπορεί να κάνει αυτά που λένε. 3. Ο κατάλογός τους αναφέρει ΚΑΘΑΡΑ και σε πολλά σημεία, ότι το φαγητό είναι κοτόπουλο και όχι κάποιο υβρίδιο 4. Θα κόστιζε πολλαπλάσια ένα τέτοιο εργοστάσια και η ανατροφή/συντήριση τέτοιων ζώων, από τη χασούρα που έχουν "πετώντας" αυτά που δε σερβίρουν 5. Δεν πετιέται τίποτα από κανένα ζώο, γίνονται αλοιφή και μετά ζωοτροφές για άλλα ζώα 6. Το KFC και το οποιοδήποτε άλλο κατάστημα αγοράζει από τους παραγωγούς μόνο τα κομμάτια που θέλει και τίποτα παραπάνω, άρα ο παραγωγός -αν υπήρχε- θα τα πούλαγε και σε άλλους. 7. Όλες οι αλυσίδες και τα εστιατόρια αγοράζουν το 95% των προμηθειών τους από τις χώρες που έχουν τα καταστήματα, γιατί η εισαγωγή πχ από U.S. θα έκανε το μπιφτέκι να κοστίζει 20 8. Όχι δεν έχω κανένα συμφέρον από τα KFC ή την οποιαδήποτε άλλη αλυσίδα, απλά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την παραπληροφόρηση και το "ράδιο αρβύλα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Ιούλιος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 10:43] ναι, ολυμπία έχω ακούσει τα καλύτερα από εστιακούς, ίσως την τιμήσω κανένα βράδυ. kx5, έχεις φάει κρέπα από το l' amico? αν φας ούτε που θα ξαναπεράσεις έξω από το ΗΟΤ το thread είναι έτοιμο να μετονομαστεί σε "που να φάτε στην πάτρα" Πρόσεχε τα λόγια σου εντάξει?! Έχω ένα στρατό από ανθρώπους φανατικούς του HOT. Ελπίζω για το καλό σου το l' amico να λέει κάτι... αλλιώς /nooffence lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Ιούλιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis [Σήμερα, στις 03:05] Ηράκλειο Κρήτης, λίγο χάλια τα κρέατα γενικά, 2-2,5 ευρω η γυροπιτα, αλλά δεν κλείνουν απο τις πατάτες!!! Τι μου θύμησες!!!!!!! Θρακόψωμο με γύρο στο Ηράκλειο (κοντά στα λιοντάρια) με γιαούρτι αντί για τζατζίκι. Όντως δεν έκλειναν από τις πολές πατάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Τα γουδις τηγανίζουν με φοινικέλαιο. Οι πατάτες είναι MacCain. Τα μπιφτέκια 100% καουτσούκ. Από τα ετοιματζίδικα ήταν ωραία τα Wendy's. Και για κοτόπουλο τα Kenny Rogers... "It's the wood that makes it good" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 τις 2 τελευταίες φορές που έφαγα goodys με πήγε μπέκο... οπότε never againkx5, έχει και η μιναρούπολη θρακόψωμο, το chick n' chicken Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Ιούλιος 21, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 20:42] kx5, έχει και η μιναρούπολη θρακόψωμο, το chick n' chicken I know αλλά έχω να φάω chick n' chicken από το 3 εξάμηνο, δεν μου κάνει αίσθηση Α! Μην ξεχνάμε και το Mr Burger δίπλα από τα ΚΤΕΛ. Τα φαγητά του μου θυμίζουν το αγαπημένο Queens στην Γλυφάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.