jon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2005 Θα ηθελα να μου προτείνετε ενα software για home ftp server!!Και βασικά αν υπάρχει κάποιο που να αναγνωρίζει αυτοματα την αλλαγη ip !!!κατι πηγα να κάνω με το no-ip αλλά δεν πέτυχε!!Μήπως πρέπει να συνδιάσω no-ip και ftp server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Με το bulletroof ftp server και το no-ip μου ειχε παιξει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Van Gerokost Ιούλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Μπορείς να δοκιμάσεις και το Blackmoon..Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Απο τους ποιο απλους και σταθερους που εχω δει http://www.tucows.com/preview/324201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάρτιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από mpamparos paidia xerete na mu proteinete kati gia na vro warez ftp servers; plz help!an den epitrepei i igesia tu forum, PM plz...euxaristw! τελικά εσύ δεν πρέπει να καταλαβαίνεις ελληνικάτόσες παρατηρήσεις σου έγιναν...***EDIT: μπορεί να σβηστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.