Jump to content

thermaltake rocket vs κανονικη υδροψυξη

nekro8afths

Recommended Posts

tire up βαλε,μια χαρα δουλεια κανουν. σφιξτα ομως πανω σε σημειο που να ''πιανει'' καλα τον σωληνα με το ρακορ.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

k τωρα η μεγαλη απογοητευση παιδια βοηθεια!! 42-48 βαθμους γιατι? εχω βαλει τον κυκλοφοτη μεσα στον πατω του αρμορ το 2πλο ψυγειο στην πισω πλευρα με μια ψυκτρα κ block eleven τα εχω συνδεσει ως εξης αντλια-μπλοκ-ψυγειο κ τραβαει απο το ψυγειο

1.μηπως δεν παταει καλα το μπλοκ?

2.μηπως υπαρχει αερας στο κυκλωμα?

3.πως εχεις τους ανεμιστηρες στο ψυγειο?

λοιπον το μπλοκ παταει καλα αερας ελαχιστος σχεδον καθολου κ στο ψυγειο εχω μια ψυχτρα στην πρωτη θεση κ θερμακρασια χωρου περιπου 30

για τα δικά μου δεδομένα 8α σου έλεγα

δωμάτιο 30-->νερό 33~35-->cpu idle/load 45/50 με newcastle

διπλό ψυγείο,ένα block και αντλία βυθισμένη l30

τι έχετε πάθει όλοι με τις θερμοκρασίες?

άστο να καεί το μπορντέλο!!!!!

παραπονιέται?

κολάει?

βαλε καλυτερα αντλια-ψυγειο-block-αντλια. ξαναελενξε το block. ριξε και ενα κουνημα το ψυγειο να φυγει τελειως ο αερας.

παιδια ο eleven ειναι κ ο πρωτος!!! μολις διαβασε το ποστ με πηρε κ μου εδωσε ενα σωρο συμβουλες εβαλα λιγη θερμαγωγιμη παστα καλυτερη κ παραπανω, εδεσα παλι το μπλοκ αλλα απο σαββατοκυριακο θα το λυσω κ θα το δεσω απο την αρχη κ ιδομεν

λοιπον παιδες τα εφτιαξα ολα !!!δουλευω απο 2 στα 2.6 κ 1.5 ρευμα καμια φισαλιδα στο συστημα σε 32-36 σας παραθετω κ μια δυο φωτο

Με γειές!

Το ψυγείο δεν φοβάσαι μην πάει καμιά βόλτα εκεί που έχεις βάλει?

το ψυγειο δεμενο μου φαινεται με tie wraps. στο κατω μερος. ολα αυτα που φοσφοριζουν σωληνες ειναι? αν ναι κοντινε τους αν γινεται...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:36]

βγαλε φωτο της προκοπης , αυτες ειναι λες και τις πηρες απο το google earth

σιγα μην ειναι και απο το world wide! :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.