magicman Αύγουστος 2, 2005 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 tire up βαλε,μια χαρα δουλεια κανουν. σφιξτα ομως πανω σε σημειο που να ''πιανει'' καλα τον σωληνα με το ρακορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 4, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 k τωρα η μεγαλη απογοητευση παιδια βοηθεια!! 42-48 βαθμους γιατι? εχω βαλει τον κυκλοφοτη μεσα στον πατω του αρμορ το 2πλο ψυγειο στην πισω πλευρα με μια ψυκτρα κ block eleven τα εχω συνδεσει ως εξης αντλια-μπλοκ-ψυγειο κ τραβαει απο το ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 4, 2005 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 1.μηπως δεν παταει καλα το μπλοκ?2.μηπως υπαρχει αερας στο κυκλωμα?3.πως εχεις τους ανεμιστηρες στο ψυγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 4, 2005 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 θερμοκρασία χώρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 4, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 λοιπον το μπλοκ παταει καλα αερας ελαχιστος σχεδον καθολου κ στο ψυγειο εχω μια ψυχτρα στην πρωτη θεση κ θερμακρασια χωρου περιπου 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 4, 2005 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 για τα δικά μου δεδομένα 8α σου έλεγαδωμάτιο 30-->νερό 33~35-->cpu idle/load 45/50 με newcastleδιπλό ψυγείο,ένα block και αντλία βυθισμένη l30τι έχετε πάθει όλοι με τις θερμοκρασίες?άστο να καεί το μπορντέλο!!!!!παραπονιέται?κολάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 4, 2005 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 βαλε καλυτερα αντλια-ψυγειο-block-αντλια. ξαναελενξε το block. ριξε και ενα κουνημα το ψυγειο να φυγει τελειως ο αερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 4, 2005 Author #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 παιδια ο eleven ειναι κ ο πρωτος!!! μολις διαβασε το ποστ με πηρε κ μου εδωσε ενα σωρο συμβουλες εβαλα λιγη θερμαγωγιμη παστα καλυτερη κ παραπανω, εδεσα παλι το μπλοκ αλλα απο σαββατοκυριακο θα το λυσω κ θα το δεσω απο την αρχη κ ιδομεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 5, 2005 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 λοιπον παιδες τα εφτιαξα ολα !!!δουλευω απο 2 στα 2.6 κ 1.5 ρευμα καμια φισαλιδα στο συστημα σε 32-36 σας παραθετω κ μια δυο φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 5, 2005 Author #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 :jump: :jump: :jump: :snap: :snap: :snap: :snap: :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 6, 2005 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Με γειές!Το ψυγείο δεν φοβάσαι μην πάει καμιά βόλτα εκεί που έχεις βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 6, 2005 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 το ψυγειο δεμενο μου φαινεται με tie wraps. στο κατω μερος. ολα αυτα που φοσφοριζουν σωληνες ειναι? αν ναι κοντινε τους αν γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 6, 2005 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 βγαλε φωτο της προκοπης , αυτες ειναι λες και τις πηρες απο το google earth Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 6, 2005 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:36] βγαλε φωτο της προκοπης , αυτες ειναι λες και τις πηρες απο το google earth σιγα μην ειναι και απο το world wide! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 6, 2005 Author #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2005 to ψυγειο ειναι δεμενο με tie wraps κ εχω βαλει κατι απο κατω να το κραταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.