Jump to content

thermaltake rocket vs κανονικη υδροψυξη

nekro8afths

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

καλες επιλογες γενικα Νεκροθαφτη.

Μονο που θα μου επιτρεψεις να σε συμβουλεψω στην καταληλη επιλογη "Ξυλειας" για μια σωστη Κηδεια.

Καταρχας το μπλοκ για τον επεξεργαστη δεν παιρνει 1/2" ρακορ οποτε θα χρειαστει να αγορασεις αλλη ταφόπλακα (μπλοκ) για το φερετρο του ΑΜΔ που να εχει 1/2" ταφόπροκες (ρακορ).

Μετ'επειτα, θα χρειαστεις και ενα προσθετικο για να μην μαζεφτουν ανεπιθυμητα βακτηρια πανο απο τον Αημνηστο.

Καλες Κηδειες συναδελφε... drunk7ti.gif

boite41504t3oh.jpg

πειτε μοθ τι να παρο ακριβος αν γινετε γιατι θα τα παραγγειλω μεσω ιντερνετ κ μιν γινει καμια μαλα....α δηλαδη τι να παρω ενα αλλο μποκ μονο κ δεν τηα χρειαστει τιποτα αλλο?πατεντα ενοω γιατι τα ψιλοφοβαμαι

ενα μπλοκ χρειαζεσαι με 1/2" ρακορ, 2χ1/2" μπρουτζινα η πλαστικα ρακορς για το ψυγειο (εαν δεν εχει απο την μανα του) και ενα προσθετικο για το νερο.

Απο που θα κανεις την παραγγελια ? για να σου πουμε ακριβως ενα καλο μπλοκ και προσθετικο.

edit,

επισης, εαν θες, θα χρειαστεις και ενα διακοπτη (ρελλε) για να αναβει η αντλια μαζι με το τροφοδοτικο. Αλλιως θα ειναι μονιμως στην μπριζα η αντλια 24/7. Μπορεις να αγορασεις ενα η να πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα να σου φτιαξουν ενα, αλλιως ψαξε για ενα σχετικο αρθρο που υπαρχει στο φορουμ, για το πως να φτιαξεις ενα.

Αρχική απάντηση από nekro8afths [Σήμερα, στις 00:36]

Pump Asetek Hydor L-30 ??΅?: 40.00

Reservoir Danger Den Clear 5.25" 37.00

Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fan 60.00

Water Tube Tygon 1/2" 1m 14.49

Water Coloring UV Green 6.50

Water Block CPU Asetek Antarctica 45.01

sinolo : 203

αυτα τι λετε???

37 ευρώ για τάνκ είναι πολλά . Μπορείς να δοκιμάσεις Τ [κλειστό κύκλωμα] και να βάλεις κατευθείαν στην τσέπη τα 37 ευρώ , Η μπορείς να τα δώσεις για μία eheim1250 αντί για την l30 . Η να βάλεις ελάχιστα παραπάνω και να προσθέσεις vga μπλόκ / .

Προτείνω Τ κύκλωμα . Αν σου φαίνεται δύσκολο μπορείς να φτιάξεις ένα απλό τανκ με την μέθοδο την cd θηκης.

Το watercoloring μου ακούγεται όχι καλό . Μπορείς να πάρεις απιονισμένο με 0.5 ευρώ / Το οποίο δεν θα αφήνει και κατάλοιπα στου σωλήνες μπλόκ/ .

Η να προσθέσεις ελάχιστο [10%] παραφλού αυτοκινήτου αν έχεις ήδη το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. [φωτό]

post30qi.jpg

[

παμε παλι αποτην αρχη....

Pump Asetek Hydor L-30 ??΅?: 40.00

Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fan 60.00

Water Coloring UV Green 6.50

150μλ τανκ 26.00

απο σωλινες θα βρω απο το εμποριο το χρωμα θα το βαλω εχω κωλλημα με το σιγγεκριμενο κοιτα τωρα ποιο μποκ να βαλω δεν ξερω....τι λετε για αυτο? ???

το κλειστο κυκλωμα πως ειναι εννοεις χωρις τανκ??? κ για εξαερωση τι θα εχω??? ρακορ χρειαζομαι για αυτα που εχω γραψει πιο πανω

Αρχική απάντηση από Athens2004

Η να προσθέσεις ελάχιστο [10%] παραφλού αυτοκινήτου αν έχεις ήδη το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Εξαρτάται για τι παραφλού μιλάμε....

Το έτοιμο για χρήση παραφλού είναι λάθος να του αλλάξουμε την συνθεση για έτσι χάνει τη θερμαπαγωγημότητα και έχουμε χειρότερα αποτελέσματα....για αυτό ή το βάζουμε έτοιμο όπως είναι(73% νερό 27% παραφλού(νομιζω) ) η παίρνουμε το αδιάλυτο και βάζουμε όσο θέλουμε....

καλα δεν ειναι τοσο συμαντικο το τι θαβαλω με το νερο ετσι... τα αλλα τα υπολοιπα ειναι το θεμα μιας κ ειμαι ασχετος

κατι πηρε το ματι μου για μπλοκ11 η κατι τετοιο κανενα λινκ ? απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι κ στο φορουμ ο υπευθυνος της 11

Με το Τ ειναι ανοιχτο το κυκλωμα οχι κλειστο. Φαντασου το σαν μια παρεμβολη/δικλαδωση του σωληνα πριν την εισοδο της αντλιας απο οπου ριχνεις το νερο και η αντλια το ρουφαει. Ειναι οτι ποιο οικονομικο και -κατα τη γνωμη μου παντα- καλυτερο απο ενα τανκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.