nekro8afths Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 γεια σας λοιπον αποφασισα να αγορασω υδροψυξη κ ειμαι αναμεσα στο κιτ υδροψυξης κ σto rocket from thermaltake δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 και τα δυο λινκ παραθετουν στο ιδιο αντικειμενο. η εγω ειμαι πολυ κουρασμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Εξαρτάται για τι το θες. Αν το θες για ησυχία παίρνεις το thermaltake Αν θέλεις επιδόσεις και overclocking παιρνεις το κιτ :OT: unseen αδειασε λιγο τα πμ σου, προσπαθω να σου στείλω :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από nikolakis13 [Σήμερα, στις 23:24] Εξαρτάται για τι το θες. Αν το θες για ησυχία παίρνεις το thermaltake Αν θέλεις επιδόσεις και overclocking παιρνεις το κιτ Ετσι ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Ιούλιος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 κ τα δυο θελω ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 ε δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Όταν θές overclocking θα έχεις τον ανεμιστήρα στο ψυγείο τέρμα . Οταν θες υσηχία τον κλεινεις τελειως . αλλα και τα 2 και τέλεια δεν γίνεται όπως είπε ο φίλος απο πάνω με το μοτοποδήλατο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 τοτε παιρνεις το κιτ και βαζεις οσο ποιο ησυχους ανεμιστηρες θες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Ιούλιος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 δεν με ενδιαφερει τοσο ο θοριβος αλλα επειδη ειναι ετοιμο το ροκετ ειναι καλυτερο απο το αλλο κιτ επειδη φοβαμε μι γινει καμια μαλ**α Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Κοίτα φιλε, αν έχεις όρεξη και υπομονή δεν προκειται να γίνει καμια μ@λ@κια και θα σου μείνει και η χαρα της δημιουργίας Αν παλι βαριέσαι παρε το ροκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Πάρε το κιτ με ένα διπλό κυψελλοτό ψηγείο και εχεις μια λυση αρκετα καλύτερη απο το πυραυλοειδές Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 εγω προτεινω το πρωτο. Δεν κανει θορυβο με ανεμηστηρα στα 7v. Aλλωστε περνεις και φοβερο μπλοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 To πρώτο... το rocket είναι σαν δονητής:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT...το rocket είναι σαν δονητής:sick: Mπορει να αρεσει σε μερικους-ες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 χαχααχααχχααχα :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Mπορει να αρεσει σε μερικους-ες Τότε καλύτερα να πάρουν την εξειδικευμένη για την δουλειά αυτή συσκευή και όχι το rocket που μπορεί να είναι και επικίνδυνο για την υγεία τους. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Τότε καλύτερα να πάρουν την εξειδικευμένη για την δουλειά αυτή συσκευή και όχι το rocket που μπορεί να είναι και επικίνδυνο για την υγεία τους. :P Mη τα λες σε μενα,στηλε πμ "στην" αμεσα ενδιαφερομενη μη κανει καμια τρελα!! (ελπιζω να κρατηθει κ να μη ποσταρει εδω,διασυρμος σκετος το θρετ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT To πρώτο... το rocket είναι σαν δονητής:sick: Kαι εγω αυτο ειπα μολις το ειδα (σε μια βιτρινα διπλα σε ενα soprano) αυτο ειπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 παρε καλυτερα το κιτακι και οχι το δονητη.... ακουσε με και δεν θα χασεις. και εγω ετσι ελεγα παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Εγώ προτείνω τον δονητή.... είναι 2 σε 1...κάτι σαν wash & go να λέμε.....Πέρα από την πλάκα αν δεν ενδιαφέρεσαι o/c μην μπλέκεις με το νερό...αλλιώς πάρει το κιτ της υδρόψυξης...αν προσέξεις μλκ δεν γίνεται...αλλά αν και ακόμα κάνεις μαμακία..αν έχεις βάλει απιονισμένο νερό δεν τρέχει τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.