loki Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 Τωρα το καλοκαιρακι λεω να ριξω καμμια βουτια μεγαλυτερη των 2-3 λεπτων οποτε χρειαζομαι μια καλη μασκα πεδιλα και αναπνευστηρα, οχι δεν θα κυνηγησω κανα ψαρακι, εχει ασχοληθει κανεις με το αθλημα να με ενημερωσει για νεα μοντελα τιμες κτλ γιατι η mares μου ψοφισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Μιλάς για αυτόνομη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 www.greekdivers.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 θα σου προτεινα να μην πας για ετοιμη στολη αλλα να σου ραψουν μια στα μετρα σου.ειναι πολυ σημαντικο να νιωθεις ανετα μιας και η διαρκεια μεσα στο νερο θα μεγαλωσει.εχω στο μεσολογγι ενα γνωστο με 5χιλιοστα στολες στα μετρα του καθενα με 150ευρω περιπου.σκεφτομαι να χτυπησω και γω μια αργοτεραπαντως οσα και να λεμε εμεις εδω μεσα σιγουρα τα παλικαρια στο λινκ του ανσιν τα ξερουν πολυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Δεν κατάλαβα, ελεύθερη κατάδηση λες ή με μπουκάλες; Αν λες ελεύθερη θα σου πρότεινα να αποφύγεις τις μλκς με τον υπεραερισμό και τις μεγάλες βουτιές. Ξέρεις πόσοι την έχουν πατήσει έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 μάλλον μπουκάλες εννοεί, γιατί μεγαλύτερο από 3 λεπτά με κρατημένη την αναπνοή είναι μάλλον δύσκολο. σε 20'' είσαι ήδη στα 10 μέτρα πολύ γαμάτο σπορ οι καταδύσεις πάντως, η θάλασσα από κάτω είναι απίστευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 apnea for ever Yγ. Δεν εννοω την μαρκα αλλα το αθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Πάντως παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς για πέδιλα, αλλά εμένα μ'αρέσουν περισσότερο τα BALCO (ή πλέον euroBAL CO). Μπορεί να είναι πολύ χοντροκομμένα αλλά είναι πολύ πιο ξεκούραστα από κάτι μακρουλά apnea που είχα. Και ο πατέρας μου επίσης μια ζωή με BALCO είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unseen www.greekdivers.com Πουλάκι μου άφαντε με ποιον Nick είσαι μέσα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Ιούλιος 20, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Οχι αυτονομη για τον χαβαλε της καταστασης γυρω στα 60ευρω διαθετω για πεδιλα μασκα αναπνευστηρα για να ξεσκουριασω λιγο τωρα το καλοκαιρακι βεβαια δεν θελω και της πλακας γιατι μπορει να παιξει και κανενα τουφεκι με κανα φιλαρακι, ψιλα πραγματα, ακουω συγκεκριμενες προτασεις γιατι εδω μεσα βλεπω κυκλοφορουν και μεγαλοκαρχαριες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Ο Μηχαήλος στην Ελευσίνα έχει καλά και φτηνά πράγματα,είχα πάρει απο εκει λάστηχα για το ψαροτούφεκό μου και μια νέα στολή, είχε μεγάλη ποικιλία πραγμάτων σε τιμές περίπου 15 μια μάσκα σιλικόνης(πολύ καλή) και βατραχοπέδιλα απο 10 μέτρια.Για κορυφή πράματα πάρε της Cresy Sub και θα μείνεις ευχαριστημένος,εμένα μόνο που δεν με πληρώνει η εταιρία για διαφήμηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.