Jump to content

Παράξενο πρόβλημα με hl2

pontium

Recommended Posts

Ένω έπαιζα ΟΚ αμέσως μετά την εγκατάσταση, μόλις έκανα reboot το πισι και ξαναέτρεξα το παιχνίδι,μου έγραψε την ώρα του game "A.I. Disabled" και όλοι οι άνθρωποι στο παιχνίδι έμεναν ακήνιτοι ακόμα και όταν τους πυροβολούσα!!Το έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση και ενώ παίζει την πρώτη φορα κανονικά,την επόμενη ξανά τα ίδια.Τι μπορώ να κάνω?

Αρχική απάντηση από pontium

Ένω έπαιζα ΟΚ αμέσως μετά την εγκατάσταση, μόλις έκανα reboot το πισι και ξαναέτρεξα το παιχνίδι,μου έγραψε την ώρα του game "A.I. Disabled" και όλοι οι άνθρωποι στο παιχνίδι έμεναν ακήνιτοι ακόμα και όταν τους πυροβολούσα!!Το έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση και ενώ παίζει την πρώτη φορα κανονικά,την επόμενη ξανά τα ίδια.Τι μπορώ να κάνω?

Δεν ξέρω εάν μιλάς για copia ή για copia... αλλά θα γράψεις στην κονσόλα A.I. Disable 0 και θα στρώσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.