pontium Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 Ένω έπαιζα ΟΚ αμέσως μετά την εγκατάσταση, μόλις έκανα reboot το πισι και ξαναέτρεξα το παιχνίδι,μου έγραψε την ώρα του game "A.I. Disabled" και όλοι οι άνθρωποι στο παιχνίδι έμεναν ακήνιτοι ακόμα και όταν τους πυροβολούσα!!Το έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση και ενώ παίζει την πρώτη φορα κανονικά,την επόμενη ξανά τα ίδια.Τι μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Για Original μιλας φυσικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Ένω έπαιζα ΟΚ αμέσως μετά την εγκατάσταση, μόλις έκανα reboot το πισι και ξαναέτρεξα το παιχνίδι,μου έγραψε την ώρα του game "A.I. Disabled" και όλοι οι άνθρωποι στο παιχνίδι έμεναν ακήνιτοι ακόμα και όταν τους πυροβολούσα!!Το έκανα αρκετές φορές εγκατάσταση και ενώ παίζει την πρώτη φορα κανονικά,την επόμενη ξανά τα ίδια.Τι μπορώ να κάνω? Δεν ξέρω εάν μιλάς για copia ή για copia... αλλά θα γράψεις στην κονσόλα A.I. Disable 0 και θα στρώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από nikolakis13 Έχεις πμ Όχι Intel έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Στον pontium μιλούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.