Jump to content

Αγορά USB Stick

johny111

Recommended Posts

Είδα στο e-shop σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ τιμή αυτό το USB Stick:

CAPTIVA USB PEN DRIVE 512MB USB 2.0

Τιμή 38 τελική.

Τι γνώμη έχετε για αυτή την εταιρία?

Είναι αξιόπιστη?

Να την κάνω την αγορά?

Το έχει αγοράσει κάποιος?

Αν τελικά καταλήξω σε άλλη εταιρία μάλλον δεν θα πάρω το stick των 512MB αλλα κάποιο των 256ΜΒ που βγαίνει σε παραπλήσια τιμή.

Ευχαριστώ

Αν σκεφθείς ότι η πλειοψηφία των usb stick γνωστών εταιριών, είναι από το ίδιο εργοστάσιο και απλά κολάνε την φίρμα τους πάνω, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην προτιμήσεις το συγκεκριμένο.

Αρχική απάντηση από RootX

ως BUFFER στα faxes, πριν τα αναλάβει ο dual core? :hehe:

αν είναι δυνατόν, τι παράδειγμα δίνει...

αυτό που μου άρεσε πάντως ήταν ένα της creative νομίζω (muvo?) που εκτός του ότι παίζει mp3, κάνει ηχογράφηση. Η ηχογράφηση λέει.

Πάντως 512 στα 38έουρος είναι πολύ καλή περίπτωση, όσον αφορά ποιότητα κατασκευής δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:21]

αν είναι δυνατόν, τι παράδειγμα δίνει...

αυτό που μου άρεσε πάντως ήταν ένα της creative νομίζω (muvo?) που εκτός του ότι παίζει mp3, κάνει ηχογράφηση. Η ηχογράφηση λέει.

Κ επισης αν εχει ενα Μuvo και ηχεια S750, βαζεις το player σε μια υποδοχη που μοιαζει με usb και παιζει χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις το pc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.