johny111 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2005 Είδα στο e-shop σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ τιμή αυτό το USB Stick: CAPTIVA USB PEN DRIVE 512MB USB 2.0 Τιμή 38 τελική.Τι γνώμη έχετε για αυτή την εταιρία?Είναι αξιόπιστη?Να την κάνω την αγορά? Το έχει αγοράσει κάποιος?Αν τελικά καταλήξω σε άλλη εταιρία μάλλον δεν θα πάρω το stick των 512MB αλλα κάποιο των 256ΜΒ που βγαίνει σε παραπλήσια τιμή.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αν σκεφθείς ότι η πλειοψηφία των usb stick γνωστών εταιριών, είναι από το ίδιο εργοστάσιο και απλά κολάνε την φίρμα τους πάνω, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην προτιμήσεις το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 μια χαρά είναι τα συγκεκριμένα (τα έχω δουλέψει κατά καιρούς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc μια χαρά είναι τα συγκεκριμένα (τα έχω δουλέψει κατά καιρούς) ως BUFFER στα faxes, πριν τα αναλάβει ο dual core? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX ως BUFFER στα faxes, πριν τα αναλάβει ο dual core? μπουχαχα ορεξάτο σε βρίσκω σήμερα.... (δεν έχεις ιδέα από fax άσχετε τύπε, γι αυτό μιλάς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc μπουχαχα ορεξάτο σε βρίσκω σήμερα.... (δεν έχεις ιδέα από fax άσχετε τύπε, γι αυτό μιλάς) Γιαυτό δεν έχω διπύρηνο καρντιά μου, δεν faxάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX ως BUFFER στα faxes, πριν τα αναλάβει ο dual core? αν είναι δυνατόν, τι παράδειγμα δίνει... αυτό που μου άρεσε πάντως ήταν ένα της creative νομίζω (muvo?) που εκτός του ότι παίζει mp3, κάνει ηχογράφηση. Η ηχογράφηση λέει. Πάντως 512 στα 38έουρος είναι πολύ καλή περίπτωση, όσον αφορά ποιότητα κατασκευής δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Γιαυτό δεν έχω διπύρηνο καρντιά μου, δεν faxάρω ''everybody fax(s) except to you'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc ''everybody fax(s) except to you'' everybody in this town είναι αμόρφωτοι εγώ, που πιασα τον Πραγασόπουλο... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 16:21] αν είναι δυνατόν, τι παράδειγμα δίνει...αυτό που μου άρεσε πάντως ήταν ένα της creative νομίζω (muvo?) που εκτός του ότι παίζει mp3, κάνει ηχογράφηση. Η ηχογράφηση λέει. Κ επισης αν εχει ενα Μuvo και ηχεια S750, βαζεις το player σε μια υποδοχη που μοιαζει με usb και παιζει χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις το pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny111 Ιούλιος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 ok παιδιά, thanks.Μετά από αυτές τις απαντήσεις το παραγγέλνω αμέσως το stickακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από johny111 ok παιδιά, thanks. Μετά από αυτές τις απαντήσεις το παραγγέλνω αμέσως το stickακι. ( ποιες ακριβώς, αυτές με το fax? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny111 Ιούλιος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Έχεις δίκιο, στο topic κυριάρχησε το θέμα του fax. Οι λίγες απαντήσεις όμως σχετικά και με το δευτερο θέμα του topic:p , αυτό με το stick ήταν άκρως καθυσηχαστικές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.