Jump to content

gigabyte ED1-68GT VS 7800GTX

def

Recommended Posts

συγνώμη,αλλα τι ειναι αυτό το τεράστιο πράμα???Μήπως είναι λίγο τεράστιο?Ελπίζω να μη σπάσει η θύρα αν την βάλει κάποιος!!!

Αρχική απάντηση από ergotelis

συγνώμη,αλλα τι ειναι αυτό το τεράστιο πράμα???Μήπως είναι λίγο τεράστιο?Ελπίζω να μη σπάσει η θύρα αν την βάλει κάποιος!!!

Σε λιγο καιρο θα πουλανε καρτες γραφικων με on board mobos... :D:d:d:d:d :p:P:P

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:07]

Οκ είναι ελαφρά καλύτερο από μια 7800gtx αλλά ποσο θα κάνει?

’μα κάνει σαν 2 6800......καλα κρασια

Και στα ίδια χρήματα με την 7800gtχ να έχει , πάλι δεν συμφέρει .

Αχ , εγώ ξέρω να πω ότι έξω πουλάνε τις 6800Gt στα 240 ευρώ τελική , γιατί ξεστοκάρει η nvidia ,και δεν πρόκειται να βγάλει άλλο σε AGP δίευλο κάρτες και εδώ οι δικοί μας οι λεβέντες τις έχουν 150 ευρώ ακριβότερες . Μια ζωή στη μιζέρια είμαστε .

Πολλη ασχημη ψυκτρα εχει :sick:

αλλα ειναι αποτελεσματικη

Βεβαια απο την στιγμη που θα εχεις κλειστο το κουτι δεν θα την βλεπεις ευτυχως :)

ετσι πως το πανε θα χρειαζεσαι υποχρεωτικα και ενα Full tower για να χωρεσει αυτο το πραγμα και για να μην παγιδευεται ο θερμος αερας

τι μεγεθοι ειναι αυτα ρε παιδι μου :TD:

Να δεις που θα το συζητηταμε μετα απο καμια 20αρια χρονια και θα γελαμε με το ποσο τεραστιες ηταν οι καρτες γραφικων

nikos Αχ , εγώ ξέρω να πω ότι έξω πουλάνε τις 6800Gt στα 240 ευρώ τελική , γιατί ξεστοκάρει η nvidia ,και δεν πρόκειται να βγάλει άλλο σε AGP δίευλο κάρτες και εδώ οι δικοί μας οι λεβέντες τις έχουν 150 ευρώ ακριβότερες . Μια ζωή στη μιζέρια είμαστε

Καλωσηρθες στο Ellada

Την χωρα της χρεωκοπιας και των απατεωνων

του χρονου θα ειναι ακομα χειροτερα :D

Αρχική απάντηση από Vasot

Πολλη ασχημη ψυκτρα εχει :sick:

αλλα ειναι αποτελεσματικη

Βεβαια απο την στιγμη που θα εχεις κλειστο το κουτι δεν θα την βλεπεις ευτυχως :)

Ναι αλλά δυστυχώς για εσένα θα την ακούς...και μάλιστα για τα καλά....2 6800 τσιπακια γοράει.....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 10:33]

Ναι αλλά δυστυχώς για εσένα θα την ακούς...και μάλιστα για τα καλά....2 6800 τσιπακια γοράει.....

Ενω εσυ δεν θα την ακους για τα καλα ??

Δεν παει να γοραει και 3 6800 αφου δεν αξιζει σαν τιμη

Αρχική απάντηση από Vasot

Ενω εσυ δεν θα την ακους για τα καλα ??

Δεν παει να γοραει και 3 6800 αφου δεν αξιζει σαν τιμη

Τρόπος του λέγειν ρε ;)

Γιατί έχεις δεί πόσο κάνει?

Θα την βάλουν πάλι σετ με καμιά mobo και μπορεί να συμφαίρει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.