Jump to content

3πινα αρσενικά molex & 4pin floppy molex

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει βρει κανένας σας πουθενά 3πινα [Β]αρσενικά[/Β] (το αντίθετο από αυτά που έχουν οι ανεμιστήρες); Στο Ηράκλειο δυο μαγαζιά ξέρω, έψαξα και στα δυο αλλά δεν είχε αρσενικά...

Επίσης μήπως έχει βρει κανείς 4πινα floppy molex;

αν δεν κάνω λάθος, αρσενικά έχουν οι ανεμιστήρες οπότε εσύ ψάχνεις θηλυκά...

Οι ανεμιστήρες έχουν θηλυκά. Αφού έχουν τρύπες... ;)

Σημείωση: ενωώ 3πινα αρσενικά για καλώδιο, όχι για πλακέτα. Για πλακέτα βρίσκω...

λοιπόν, το έπιασα το θέμα.

εγώ γενικά ξέρω ότι αρσενικό είναι αυτό που μπαίνει και θηλυκο είναι αυτό που δέχεται.

δεν το πήγα με το ποιό έχει τις τρύπες και το ποιό έχει τα καρφιά. αλλά με το ποιό βύσμα μπαίνει μέσα στο άλλο. βύσμα όχι καρφί.

οπότε στην ακόλουθη φωτό, θεωρώ θηλυκό το δεξί

050719_142128.jpg

αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και ορίζει ως αρσενικό το δεξί, παρ ότι το αριστερό θηλυκώνει μέσα στο δεξί, λόγω του καρφιού! :jump::p:boxed: :banging: :nerd:

σορι για το :OT:

Αρχική απάντηση από panosst

Ρε σοβαρευτείτε!!! Τα θηλυκά έχουν τρύπες και τα αρσενικά........ καρφιά :D . Νόμος!!!

Ε, όχι πάντα... υπάρχουν και τα κουστοβύσματα, όπου κ=π, τα οποία ενώ πρέπει να κουμπώνουν, σου βγάζουν την πίστη μέχρι να τα καταφέρεις :p

αρσενικό είναι αυτό που χώνει, με τα καρφιά.

τα κουστοβύσματα στρώνουν με βαζελίνη (σοβαρά το λέω:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.