Jump to content

Αντίο ΠΑΤΡΑ - Καλημέρα Θεσσαλονίκη....

Dagalidis

Recommended Posts

Και το πλήρωμα του χρόνου έφτασε....

Μετά από 18 χρόνια στην Πάτρα ήρθε η στιγμή να την αποχεραιτήσω....

Μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα έχω πάει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη με όλη την οικογένεια....

Αρχισα ήδη τις διαδικασίες μετάθεσης στην δουλειά μου οι οποίες και θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα το πολύ...

Γιά όσους δε το γνωρίζουν είμαι γέννημα θρέμα της Θεσσαλονίκης αφού εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα...

Βέβαια λυπάμαι που φεύγω από την Πάτρα γιατί και εδώ αυτή η πόλη έγινα δεύτερη πατρίδα μου....

Λοιπόν φίλοι Λαμπίτες Θεσσαλονικείς σας έρχομαι στην παρέα σας ..... :D :worship:

Ετοιμαστείτε για την ανάλογη υποδοχή...... :clap: :daisy:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:13]

δλδ νταγκ εισαι σαλονικιος?

προβλεπω να χαλας πιο πολλα λεφτα τωρα που θα εισαι περικυκλωμενος απο τους μαστορες :D:D

Ναί για......:D

Οσο για τα λεφτά, η τρέλλα δεν αλλάζει όπου και να είσαι...

Ωστόσο έχω εγκαταλείψει το άθλημα των Η/Υ και έχω αφοσιωθεί στην φωτογραφία...

Πάντως είναι αρκετά δύσκολο η μετακόμιση και το άνοιγμα νέου κύκλου γνωριμιών από την αρχή αφού λόγο τις μακρόχρονης απουσίας μου έχω χάσει κάθε επαφή με παλιούς φίλους....

Ψάχνω για σπίτι (ενοίκιο) κατά τον Εύοσμο - Ηλιούπολη - Σταυρούπολη και βλέπουμε .....

Οσο για τον SLN τι να πεί κανείς για αυτό το παλικάρι....:D

Φεύγω βρε να γλυτώσω από εσένα...... :p :bye:

δεν κοιτας προς καλυτερες γειτονιες? οχι οτι ειναι σα γειτονιες χαλια , αλλα μου φαινεται εχουνε χαλασει πολυ τελευταια.

Οσο για τις γνωριμιες αφου τους ξερεις ολους εκει πανω :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν κοιτας προς καλυτερες γειτονιες? οχι οτι ειναι σα γειτονιες χαλια , αλλα μου φαινεται εχουνε χαλασει πολυ τελευταια.

Mαλλον έχουνε φτάξει θα έλεγα συγκριτικά με μια 10ετία πρίν.

Η επιλογή αυτής της περιοχής έγινε μόνο και μόνο να είμαι κοντά στην αδερφή μου έτσι ώστε τα παιδιά μου να έχουν παρέα στην αρχή τουλάχιστον τα αγαπημένα τους ξαδερφάκια....

Παντού υπάρχουν περιοχές που είναι καλές και κακές σε ένα δήμο.....

Θα είμαι στα νεόχτιστα που έτσι και αλλιώς έχουν καλύτερες συνθήκες από τις παλαιότερες περιοχές και τα διαμερίσματα είναι σύγχρονα...

Ημουν πρίν 2 εβδομάδες περίπου στην Χαλκιδική και μετά στο χωριό (Μάνδρες - Κιλκίς) και το χαρήκαμε πραγματικά...

Εκείνο που με λύπησε ήταν το γεγονός ότι δεν μπόρεσα λόγο έλειψης χρόνου να έχω συνάντηση με τους Λαμπίτες, αλλά δεν πειράζει αφού από εδώ και πέρα θα έχουμε χρόνια μπροστά μας να τα λέμε από κοντά.... :D:T:

Αρχική απάντηση από alex_000

Mαλλον έχουνε φτάξει θα έλεγα συγκριτικά με μια 10ετία πρίν.

Ετσι ακριβως ειναι. Τα τελευταια 5 χρονια εχουν αναπτυχθει παρα πολυ.

Σε λιγο θα σας φαμε τους Ανατολικους φλωρους.

και γαι να μην παρεξηγηθω οι μισοι και πλεον φιλοι μου μενουνε στον ευοσμο, οταν λεω κακες γειτονιες δεν εννοω κακους ανθρωπους. Αλλα να εχεις διπλα το διυλιστηριο , την περιφερειακη, τον τιτανα, πολυακτοικιες παντου σαν εργατικες ε δεν ειναι και οτι καλυτερο ετσι δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από ea6gka

και γαι να μην παρεξηγηθω οι μισοι και πλεον φιλοι μου μενουνε στον ευοσμο, οταν λεω κακες γειτονιες δεν εννοω κακους ανθρωπους. Αλλα να εχεις διπλα το διυλιστηριο , την περιφερειακη, τον τιτανα, πολυακτοικιες παντου σαν εργατικες ε δεν ειναι και οτι καλυτερο ετσι δεν ειναι?

απο την θεσσαλονικη εισαι;δεν το ηξερα περνα καμια φορα και απο κιλκις να γνωριστουμε αν εχεις καιρο

Καλο επαναπατρισμο Dag

Θα χαρουμε να εχουμε αλλον ενα συνομηλικο στη παρεα.

Προσφατα ειδα εκοικιαστηριο στην Ανω Ηλιουπολη στα νεοκτιστα.

Παιρνω τηλ. τον κουνιαδο μου να δω αν νοικιαστηκε... 360 ευρω νομιζω 2 δωματια-σαλονι μεγαλουτσικο σπιτι.

Γεια σου kallileo μαγκακι.

Εγω επαιζα μπαλα καποτε(1968) στις αλανες της Ανω Ηλιουπολης (εκει που ειναι τωρα οι νεοκτιστες πολυκατοικιες).

Δυτικες Συνοικιες λεμε.......

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας βρε παιδιά....

Εϊναι πραγματικά συγκυνητική και αποδεικνύει πάρα πολλά για τον τρόπο που εμείς από τα βόρεια αντιλαμβανόμαστε μερικά πράγματα....

Περιμένω με αγωνία την εξέλιξη της διαδικασίας μετάθεσης που έχω ξεκινήσει από την δουλειά μου....

Ξέρετε είναι κατά 99.99% βέβαιο ότι μέσα σ'ένα μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η μετάθεσή μου αλλά και πάλι θελω 0,01% να έχω την βεβαιώτητα στα χέρια μου πριν ανέβω πάνω να κλείσω συμβόλαια για το νέο μου σπίτι....

Μάλλον απ''οτι δείχνουν τα πράγματα μέχρι 20 Αυγούστου θα πρέπει να έχω κάνει την μετακόμιση...... :T:

Μιας και τόσα χρόνια φιλία με το ΣΛΝ κάντου κι εσύ ένα δώρο φεύγοντας . Δε μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή.... να ας πούμε τη φωτογραφική σου μωρέ. Έτσι να σε θυμάται.(για σένα δουλεύω Σόλωνα)

Ωχ!!Επιτηδες το εκανες!!???!!Αφου δεν υπαρχει τιποτα αλλο να φωτογραφησεις στην πελλοπονησο κανονισες για θεσσαλονικη!!:flower: Βλεπω ηδη thread πατρα-θεσσαλονικη σε 100 φωτογραφιες!!!:D Αντε με το καλο!!

Υ.Γ

Βλεπω απο σεπτεμβρη η θεσσαλονικη θα κατεβασει δυνατη ομαδα!!Θα τα σηκωσει ολα!!! :flower: :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.