Jump to content

Ομαδικη για SONY PSP

fantacid

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc

''r u talking 2 me?''

τράβα να πάρεις ένα βρε ταληροσκοτώστρα και άσε με στην ησυχία μου - εγώ αν δεν σκάσω μία 50αρα για κάθε παιχνίδι δεν την βρίσκω!

:p

χαχα, έτσι έτσι.

σιγά μην δώσω 269 ευρώ για να παίζω ridge racer.

να πέσει πρώτα (και να δικαιολογήσω και τον τίτλο της ταληροσκοτώστρας).

Αρχική απάντηση από sotiris

το ξέρουμε, το λέω στον beta tester 2 post από πάνω σου να το δοκιμάσει αλλά με γράφει :p

μάλλον θα πάρω κι εγώ παίδες, όταν πέσει λίγο βέβαια :)

Εγώ πάντως το δοκίμασα! Και τώρα τρέχω ότι γουστάρω! :p Εχει πάρει φωτιά η dsl στα psp games! Αύριο έρχετε απο e-shop 1gb ms! ;)

σε games που ειχα βρει στο irc . μικρά ηταν <1gb και μερικα και <500mb [δεν δοκιμασα κανενα ποτε] οποτε η ηταν fake η μαλλον γεμιζουν το umd απο την sony ασκοπα ωστε να μην χωρά αντιγραφή . ;)

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 12:23]

Δηλαδή σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή κοστίζει 269?

Εγώ το βρήκα στα 249 ευρώ απο το play247.gr με δωρεάν τα μεταφορικά! Πόσο πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή του μέχρι τα Χριστούγεννα?

Μεχρι τώρα ότι game έχω κατεβάσει παίζει τέλεια εκτώς του colin 5! Ολα τα παιχνίδια τα βρήσκεις το πολύ σε μέγεθος 900mb (1-2 ειναι τόσο) αλλά ούτος η άλλος πεύτει τρελό rip και έτσι έχω και παιχνίδια full μόλις 100mb ή 200mb! Αρα με 1 gb εισαι απόλυτα καλημένος!

Όσο ωραίο είναι... τόσα μειονεκτήματα έχει...

Καμένα Pixel, Τιμή, Πανάκριβα παιχνίδια, πανάκριβες κάρτες μνήμες, 1 χρόνο εγγύηση και το χειρότερο για μένα μόνο 2.5hrs αυτονομία... Ένας θέος ξέρει πόσο θα κάνει μια δεύτερη μπαταρία.

Πήγα να το αγοράσω αλλά ευτυχώς δεν το έκανα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.