blade_pan Ιούλιος 25, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Εμεις ποια εκδοση θα παρουμε?Συντομευετε παιδες,να γινει σημερα η παραγγελια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 25, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 η παραγγελια αναβαλετε για τεταρτη επειδη καποιοι δε προλαβαν να καταθεσουν, αρα οι συμμετοχες συνεχιζονται just πμ me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 28, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 τι εγινε παραγγειλατε ? αν οχι θελω και εγω ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 29, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid η παραγγελια αναβαλετε για τεταρτη επειδη καποιοι δε προλαβαν να καταθεσουν, αρα οι συμμετοχες συνεχιζονται just πμ me ειναι ακομα ανοιχτη η παραγγελια να παρουμε και εμεις ενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 30, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 θα απαντησει κανεις αν τα παραγγειλατε ? θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωω το ειδα σημερα στο γερμανο και επαθα τη ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 30, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 ΡΕ fantacid που εχεις χαθει??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 2, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Κανα νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 2, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 κάπου είχε δηλώσει ότι θα έλειπε για καμιά βδομάδα ο fantacid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 3, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 ειμαι πισω ρε παιδια μη φωναζετε οτι θελετε πμ , μη ντρεπεστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 3, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 4, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Μπορει καποιος να μου πει ενα πραγμα...Παιρνει ολες τις μαρκες αλλα πρεπει να ειναι memory stick duo pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 4, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Μπορει καποιος να μου πει ενα πραγμα...Παιρνει ολες τις μαρκες αλλα πρεπει να ειναι memory stick duo pro? Η μάρκα δεν παίζει ρόλο στις κάρτες μνήμης.Αρκεί να ακολουθούν το εκάστοτε πρότυπο (ms, ms duo, ms pro, ms duo pro, όλα τα προηγούμενα pro σε high speed κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Αύγουστος 4, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 γεια σου ρε spc που τα ξερεις ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 4, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 ε ε ε ε ε χει α α α αλλον αααερα αυτο ττττο παιδι , postarei χωρις να lalalalagarei Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 4, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Spcako δεν προτεινεις καμια καλη που εχεις(σε καλη τιμη) σε 1gb or 1+gb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 4, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Επειδή το ψάχω κι εγώ τελευταία (για την ψηφιακή μηχανή) έχω δει ότι το MS DUO PRO 1 GB της SANDISC (ULTRA II http://www.sandisk.com/retail/ultra2-msp.asp - αντίστοιχο με το HS της SONY) παίζει χοντρικά γύρω στα 140-160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 ρε fantacid τι θα γινει με τα psp?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 18, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Ακόμα τα psp? Εγώ βαρέθηκα να παίζω Ridge Racer:P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Ακόμα τα psp? Εγώ βαρέθηκα να παίζω Ridge Racer:P :P ρε λες να την εκανε με τα λεφτα μας o fantacid???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 18, 2005 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε λες να την εκανε με τα λεφτα μας o fantacid???? Αύγουστος είναι, όλα κλειστά... Μάλλον εκεί οφείλετε η καθυστέρηση... Εγώ πάντος τερμάτησα σχεδόν το RidgeRacer στο psp το σ/κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.