.38-.45 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 "επεσα με τη μηχανη" του ειπα. "εσυ να σαι καλα" μου ειπε. "εκανα και μια τρυπα στα οργανα" του ειπα, "τα κολλησα με κυανοακρυλικη". "ολα φτιαχνονται...." μου ειπε. "πολυεστερας με ενισχυση ρομπιν (φυλλο- πλεγμα απο ινες γυαλιου) εσωτερικα ωστε να κανεις μια πλατη...." ειπε. κι ετσι εγω εκαμα.. (βεβαια δεν ξερω αν ειναι ρομπιν αυτο, μαλλον δεν ειναι, αλλα αυτο ειχα) "μολις στεγνωσει φτιαχνεις μια μικρη ποσοτητα πολυεστερικο σιδηροστοκο και στοκαρεις εξωτερικα. ο σιδηροστοκος ειναι πολυ γερο υλικο και πολυ ευκολο στη χρηση του. απλα βαζεις ενα κοκκινο καταλυτη για να στεγνωσει το μιγμα, αναλογα με την ποσοτητα επιταχυντη - καταλυτη στεγνωνει και πιο γρηγορα. μην το παρακανεις γιατι θα στεγνωσει στιγμιαια πριν καν στοκαρεις..." ειπε. κι ετσι εγω εκαμα.. (πολυεστερας με ινες υαλου εγραφε το κουτι, "ο κοκκινος καταλυτης" ηταν το hint, "αυτο πρεπει να εννοει" σκεφτηκα και το εβαλα επανω. "αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις" ειπε κι ετσι εγω εκαμα.. (βεβαια οι αρχικες οδηγιες ηταν να το παω αργα, αλλα βιαστικα, και σχεδον με την πρωτη ηταν ετοιμο. απλα ξαναστοκαρισα καποια σημεια που δεν ειχε κατσει καλα). "περνας ενα ασταρι πλαστικων...τριβεις ελαφρα με ντουκοχαρτο ψιλο... και στη συνεχεια αφου ξανακαθαρισεις τις σκονες που προεκυψαν απο το τριψιμο βαφεις με καποιο καλο χρωμα σπρευ..." ειπε κι ετσι εγω εκαμα.. (3 χερια μαυρο γυαλιστερο σπευ και αλλα 3 χερια βερνικι, ασταρωμα πρωτα βεβαια). "...μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα sprey θερμοκρασιας της Cosmos (μαυρο και ασημι μονο - originally made for exhausts n shit)" ειπε αυτος, και η ιδεα δε με αφηνε.. επρεπε να το δοκιμασω. βολτα στα βιβλιοπωλεια για αυτοκολλητο Α4, 2 μερες ψαξιμο στο internet για kanji. τυπωμα στον εκτυπωτη και κοψιμο με ψαλιδι. υπηρχε και η δυνατοτητα για παντογραφο, αλλα καμια ορεξη για corel και τετοια. σπρευ υψηλης θερμοκρασιας, βαφεις πανω απο τα αυτολλητα, και οταν τα βγαζεις, σου μενει το γυαλιστερο απο κατω. ενα μεγαλο "ευχαριστω" στον ανθρωπο που ξερει πως να φτιαχνει τα πραγματα, γνωστος και σαν Κοπρίτης. υγ: το thread ειναι off topic για τα καλα, αν σας ενοχλει που βρισκεται εδω στο modding section, πειτε μου να το μεταφερω.
mortisboy Ιούλιος 18, 2005 #3 Ιούλιος 18, 2005 ......απιστευτος....... :) .....Κοπριτης rulezzzzzzzzzzzzzzzz... .....αψογη δουλεια μαν....καλυτερο απο πριν εγινε......
.38-.45 Ιούλιος 18, 2005 Author #5 Ιούλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 23:58] .....Κοπριτης rulezzzzzzzzzzzzzzzz... ο ανθρωπος rulezzzzzzzzzzzzzzzz χαλαρα λεμε. τι δεν καταλαβαινεις MaGiCMaN; τα καπακια απο τα οργανα (ταχυμετρο, στροφομετρο) της μοτοσυκλετας μου ειναι, καποιοι τα λενε και "καβούκια".
DarkSaga Ιούλιος 18, 2005 #9 Ιούλιος 18, 2005 καλά είναι τον στόκαρε έτριψε στόκαρε γυάλισε ο κοπρίτης
.38-.45 Ιούλιος 18, 2005 Author #10 Ιούλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:24] βρε εσυ εισαι καλα? ολα ενταξει? καλα ειμαι τωρα, μια μικρη αδυναμια στον ωμο εμεινε, αλλα πιστευω να φυγει κι αυτη με τον καιρο. lool @ DarkSagaο ανθρωπος εστειλε τις συμβουλες με ενα τεραστιο πμ κι εγω ξεκινησα δουλεια. ευτυχως, σε ασχετο χρονο, ειχα αγορασει ενα τριβειο για 10 ευρω (9.90 για την ακριβεια), που εκανε τελικα πολυ καλη δουλεια. τα υλικα υπηρχαν σχεδον ολα, εκτος απο το ασταρι και το σπρευ υψηλης που κανει απιστευτη επιφανεια. 100 ευρω μου ζητησε ο μαστορας για τη δουλεια, αλλα τελικα ειναι πολυ ευκολο και διασκεδαστικο, σε σημειο που ψαχνω το επομενο mod.
DarkSaga Ιούλιος 18, 2005 #12 Ιούλιος 18, 2005 περαστικά και να δουλέψεις τον ώμο να μη μείνει "κουσούρι"
dpresv Ιούλιος 18, 2005 #13 Ιούλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 23:50] "αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις" ειπε"...μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα sprey θερμοκρασιας της Cosmos (μαυρο και ασημι μονο - originally made for exhausts n shit)" ειπε αυτος, και η ιδεα δε με αφηνε.. επρεπε να το δοκιμασω. και είπεν αυτώ ο Κοπρίτης "αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις"και έτσι έπραξε...και είπεν αυτώ ο Κοπρίτης "θα χρησιμποποιήσεις τα τσίλικα σπρέι"και η ιδέα δεν τον άφηνε, και έπρεπε να το δοκιμάσει, και το δοκίμασε, και το τελικό αποτέλεσμα γ@μούσε...και εις τους αιώνας των αιώνων, αμηνΥ.Γ. κοπρίτη πάρε με μαθητή σου για 1 μήνα
fantacid Ιούλιος 18, 2005 #14 Ιούλιος 18, 2005 Ας τον μαζεψει κανεις ρεεεεεεεεεεπαω στοιχημα οτι αυριο στο δρομο θα δω πολλες σαβουρδες κ ολοι με το χαμογελο στα χειλη "ωραια εσπασε το φερινγκ,παω να το μονταρω αλα κοπριτης"κοπριτη αλλη μια φορα δικαιωσες το ονομα σου!!!!MODE EVERYTHING!!!
AN7 OverClocker Ιούλιος 19, 2005 #15 Ιούλιος 19, 2005 O κλασικός ΚοπρίτηςΜπράβο και στους 2 και περαστικά .38-.45Το μοτο έχεις?
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2005 #16 Ιούλιος 19, 2005 Περαστικα 38.45 ωραια δουλεια εκανες. Ο κοπριτης περα απο τις γνωσεις που εχει απο την δουλεια του εχει και απιστευτο μερακι!!Πιστευω αυτο τον ωθει σε οτι κανει
diablo13 Ιούλιος 19, 2005 #18 Ιούλιος 19, 2005 οραίος Για άλλη μία φορά έγραψες :worship: :worship: :worship:
SLN Ιούλιος 19, 2005 #19 Ιούλιος 19, 2005 Xαχαχα... Απιστευτοι ρε σεις... Στο τελος που ξαναεφερα στο μυαλο μου οτι η ολη ιστορια εγινε για την τρυπα στα οργανα (χωρις να υποτιμω το μεγεθος μιας τετοιας "καταστροφης" )... με επιασε ανεξηγητο γελιο. Το modding βρισκεται ΠΑΝΤΟΥ (σαν την bambaacha ενα πραγμα, σαν να λεμε, βεβαιως βεβαιως και λοιπον και λοιπα...) Πολυ καλοι ρε σεις... Καλη "επανοδο" .38-.45
Freedom Ιούλιος 19, 2005 #20 Ιούλιος 19, 2005 Ρε Δημήτρη...Το κέρατό μου το τρίφορο ρε φίλε...ΟΛΑ ΚΑΛΑ???Περαστικά σε σένα και το CB σου...Αντε, καλά χλμ και όρθιος απο δώ και πέρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.