Jump to content

the off topic mod: οταν ο Κοπρίτης μιλαει (56Κ προσοχη)

.38-.45

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

"επεσα με τη μηχανη" του ειπα.

"εσυ να σαι καλα" μου ειπε.

"εκανα και μια τρυπα στα οργανα" του ειπα, "τα κολλησα με κυανοακρυλικη".

"ολα φτιαχνονται...." μου ειπε.

P1000651.jpg

"πολυεστερας με ενισχυση ρομπιν (φυλλο- πλεγμα απο ινες γυαλιου) εσωτερικα ωστε να κανεις μια πλατη...." ειπε.

P1000657.jpg

κι ετσι εγω εκαμα.. (βεβαια δεν ξερω αν ειναι ρομπιν αυτο, μαλλον δεν ειναι, αλλα αυτο ειχα)

"μολις στεγνωσει φτιαχνεις μια μικρη ποσοτητα πολυεστερικο σιδηροστοκο και στοκαρεις εξωτερικα. ο σιδηροστοκος ειναι πολυ γερο υλικο και πολυ ευκολο στη χρηση του. απλα βαζεις ενα κοκκινο καταλυτη για να στεγνωσει το μιγμα, αναλογα με την ποσοτητα επιταχυντη - καταλυτη στεγνωνει και πιο γρηγορα. μην το παρακανεις γιατι θα στεγνωσει στιγμιαια πριν καν στοκαρεις..." ειπε.

P1000662.jpg

κι ετσι εγω εκαμα.. (πολυεστερας με ινες υαλου εγραφε το κουτι, "ο κοκκινος καταλυτης" ηταν το hint, "αυτο πρεπει να εννοει" σκεφτηκα και το εβαλα επανω.

"αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις" ειπε

P1010031.jpg

κι ετσι εγω εκαμα.. (βεβαια οι αρχικες οδηγιες ηταν να το παω αργα, αλλα βιαστικα, και σχεδον με την πρωτη ηταν ετοιμο. απλα ξαναστοκαρισα καποια σημεια που δεν ειχε κατσει καλα).

"περνας ενα ασταρι πλαστικων...τριβεις ελαφρα με ντουκοχαρτο ψιλο... και στη συνεχεια αφου ξανακαθαρισεις τις σκονες που προεκυψαν απο το τριψιμο βαφεις με καποιο καλο χρωμα σπρευ..." ειπε

P1010123.jpg

κι ετσι εγω εκαμα.. (3 χερια μαυρο γυαλιστερο σπευ και αλλα 3 χερια βερνικι, ασταρωμα πρωτα βεβαια).

"...μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα sprey θερμοκρασιας της Cosmos (μαυρο και ασημι μονο - originally made for exhausts n shit)" ειπε αυτος, και η ιδεα δε με αφηνε.. επρεπε να το δοκιμασω.

βολτα στα βιβλιοπωλεια για αυτοκολλητο Α4, 2 μερες ψαξιμο στο internet για kanji.

P1010133.jpg

τυπωμα στον εκτυπωτη και κοψιμο με ψαλιδι. υπηρχε και η δυνατοτητα για παντογραφο, αλλα καμια ορεξη για corel και τετοια.

P1010134.jpg

σπρευ υψηλης θερμοκρασιας, βαφεις πανω απο τα αυτολλητα, και οταν τα βγαζεις, σου μενει το γυαλιστερο απο κατω.

P1010167.jpg

ενα μεγαλο "ευχαριστω" στον ανθρωπο που ξερει πως να φτιαχνει τα πραγματα, γνωστος και σαν Κοπρίτης.

υγ: το thread ειναι off topic για τα καλα, αν σας ενοχλει που βρισκεται εδω στο modding section, πειτε μου να το μεταφερω.

P1010175.jpg

......απιστευτος.......:) :) .....Κοπριτης rulezzzzzzzzzzzzzzzz...:)

.....αψογη δουλεια μαν....καλυτερο απο πριν εγινε......:T:

Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 23:58]

.....Κοπριτης rulezzzzzzzzzzzzzzzz...:)

ο ανθρωπος rulezzzzzzzzzzzzzzzz χαλαρα λεμε.

τι δεν καταλαβαινεις MaGiCMaN; τα καπακια απο τα οργανα (ταχυμετρο, στροφομετρο) της μοτοσυκλετας μου ειναι, καποιοι τα λενε και "καβούκια".

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:24]

βρε εσυ εισαι καλα? ολα ενταξει?

καλα ειμαι τωρα, μια μικρη αδυναμια στον ωμο εμεινε, αλλα πιστευω να φυγει κι αυτη με τον καιρο.

lool @ DarkSaga

ο ανθρωπος εστειλε τις συμβουλες με ενα τεραστιο πμ κι εγω ξεκινησα δουλεια. ευτυχως, σε ασχετο χρονο, ειχα αγορασει ενα τριβειο για 10 ευρω (9.90 για την ακριβεια), που εκανε τελικα πολυ καλη δουλεια. τα υλικα υπηρχαν σχεδον ολα, εκτος απο το ασταρι και το σπρευ υψηλης που κανει απιστευτη επιφανεια.

100 ευρω μου ζητησε ο μαστορας για τη δουλεια, αλλα τελικα ειναι πολυ ευκολο και διασκεδαστικο, σε σημειο που ψαχνω το επομενο mod.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 23:50]

"αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις" ειπε

"...μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα sprey θερμοκρασιας της Cosmos (μαυρο και ασημι μονο - originally made for exhausts n shit)" ειπε αυτος, και η ιδεα δε με αφηνε.. επρεπε να το δοκιμασω.

και είπεν αυτώ ο Κοπρίτης

"αφου στεγνωσει και θα τριψεις και θα ξαναστοκαρεις και θα ξανατριψεις"

και έτσι έπραξε...

και είπεν αυτώ ο Κοπρίτης

"θα χρησιμποποιήσεις τα τσίλικα σπρέι"

και η ιδέα δεν τον άφηνε, και έπρεπε να το δοκιμάσει, και το δοκίμασε, και το τελικό αποτέλεσμα γ@μούσε...

και εις τους αιώνας των αιώνων, αμην

Υ.Γ. κοπρίτη πάρε με μαθητή σου για 1 μήνα

Ας τον μαζεψει κανεις ρεεεεεεεεεε

παω στοιχημα οτι αυριο στο δρομο θα δω πολλες σαβουρδες κ ολοι με το χαμογελο στα χειλη "ωραια εσπασε το φερινγκ,παω να το μονταρω αλα κοπριτης"

κοπριτη αλλη μια φορα δικαιωσες το ονομα σου!

!!!MODE EVERYTHING!!!

Περαστικα 38.45

ωραια δουλεια εκανες.

Ο κοπριτης περα απο τις γνωσεις που εχει απο την δουλεια του εχει και απιστευτο μερακι!!Πιστευω αυτο τον ωθει σε οτι κανει:D

Xαχαχα... Απιστευτοι ρε σεις... Στο τελος που ξαναεφερα στο μυαλο μου οτι η ολη ιστορια εγινε για την τρυπα στα οργανα (χωρις να υποτιμω το μεγεθος μιας τετοιας "καταστροφης" :p )... με επιασε ανεξηγητο γελιο. Το modding βρισκεται ΠΑΝΤΟΥ (σαν την bambaacha ενα πραγμα, σαν να λεμε, βεβαιως βεβαιως και λοιπον και λοιπα...)

Πολυ καλοι ρε σεις...

Καλη "επανοδο" .38-.45

Ρε Δημήτρη...

Το κέρατό μου το τρίφορο ρε φίλε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Περαστικά σε σένα και το CB σου...

Αντε, καλά χλμ και όρθιος απο δώ και πέρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.