Jump to content

TFT 19'

Elpis

Recommended Posts

Πριν πειτε να διαβασω αλλα thread να πω οτι εχω διαβασει οσα υπαρχουν εδω και σε αλλα forum αλλα δυστυχως εχω καποιες αποριες...

Πρωτα απο ολα παιζω παιχνιδια (αρκετα) αλλα σερφαρω και πολυ στο ιντερνετ γιαυτο ζηταω μια οθονη (δεν εχω προβλημα με την τιμη αρκει να ειναι καλη και να μου κρατησει 2-3 χρονια χωρις να θελει αλλαγμα για κατι καλυτερο) που να ειναι πολλη καλη στα παιχνιδια αλλα και καλη και ξεκουραστη οταν σερφαρω (με την crt που εχω πονοκαιφαλιαζω μετα πο 1 ωρα...)..

στην οθονη θα βλεπω πολλα πολλα dvd και θα ειναι για λιγο καιρο στη "θεση" της τηλεορασης .. αρα θελω να ειναι και καλη στα video..

Επειδη δεν ξερω πολλα απο πανελς και γενικα απο οθονες με αποτελεσμα να μην ξερω τι κανει τι.. (Αν μπορουσε καποιος να εξηγησει πιο ειναι το καλυτερο Κοντράστ , Φωτεινότητα κ.τ.λ.π)

Ειμαι αναμεσα σε :

LG 19' LCD L1980Q

FUJITSU-SIEMENS SCENICVIEW P19-2 (το κακο ειναι οτι πρεπει να την παρω απο εξω και δεν ξερω τι πρεπει να κανω)

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα μου αρέσει αυτή http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=3408

FlexScan L768

Ανάλυση: 1280x1024

Dot Pitch: 0.294mm

Φωτεινότητα: 250cd/m²

Αντίθεση: 1000:1

Response Time: 25ms

Γωνίες Θέασης: 178°/178°

Συνδέσεις: DVI

Αλλα Χαρακτηριστικά: SlimEdge

Φίλε helloween δεν είσαι ο μόνος που του αρέσει η παραπάνω οθόνη που λες. είναι eizo, η κορυφή στις οθόνες και κοστίζει λιγότερο από 600 ευρω. Την έχω παραγγείλει εδώ και 1 μήνα σχεδόν αλλά δεν υπάρχει στην αγορά.

Εγώ έχω την 1980Q και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί της, ειδικά στα παιχνίδια, όπου φαινόμενο ghosting απλά δεν υφίσταται. Δεν έχω δει-δοκιμάσει την Ρ19-2 αλλά για την LG εγγυώμαι ότι είναι άριστη, και πολλέσ λειτουργίες και σαφώς την καλύτερη εγγύηση-εξυπηρέτηση σε όλη την αγορά. [διαφήμιση διαφήμιση :D ]

Αρχική απάντηση από gznp

Εγώ έχω την 1980Q και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί της, ειδικά στα παιχνίδια, όπου φαινόμενο ghosting απλά δεν υφίσταται. Δεν έχω δει-δοκιμάσει την Ρ19-2 αλλά για την LG εγγυώμαι ότι είναι άριστη, και πολλέσ λειτουργίες και σαφώς την καλύτερη εγγύηση-εξυπηρέτηση σε όλη την αγορά. [διαφήμιση διαφήμιση :D ]

Να πληρωνόσουνα κιόλας γι' αυτο καλά θα ήταν.

Φίλε μου δεν ξέρω τι σκέφτεσαι αλλά τα 25ms είναι απαγορευτικά για οτιδήποτε έχει να κάνει με κίνηση γραφικών.

Πρόσφατα δοκίμασα μία 19 Viewsonic με 25ms και έβαλα ο απονήρευτος το UT2004!.

Ε! τύφλα να χουν οι υπνωτιστές. :confused: :confused: :confused:

ΚΑΛΗ ΞΕΚΑΛΗ γνώμη μου είναι όχι 25ms. ΚΑΙ ας είναι και ..Bang & Olufsen.

Aλλά να ξέρεις ότι όντως ghosting στην LG δεν υπάρχει. (εγώ θα πάρω κάτι;; )

Μιας και είμαι κάτοχος της 1980q , θα σου πρότεινα να μην ακούς όλες τις Κασσάνδρες που μονίμως κράζουν ΤΝ πάνελ . Η οθονούλα είναι μια χαρά για την χρήση την οποία την προορίζεις (και εγώ για παιχνίδια/web την χρησιμοποιώ) , και η εγγύηση βέβαια σκίζει . Τα χρώματα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο "ξεπλύματος" που πολλοί αναφέρουν

Όσον αφορά την scenicview , ας υπήρχε στην ελλάδα και με 0 πιξελ εγγύηση , και ναι θα στην πρότεινα . Αλλιώς παραγγέλνεις από εξωτερικό και αν υπάρχει πρόβλημα , αρχίζεις τα....

.....η οθονη ηρθε με ενα καμμενο πιξελ,στην αρχη ξενερωσα πολυ οταν το ειδα και νευριασα αλλα μετα απο 2-3 μερες το συνηθισα .....Αποτι φαινεται θα ζησω μαυτο,τι να κανουμε......γιατι δε με συμφερει ολος ο μπελας του να πηγαινει πισω Γερμανια η οθονη και να περιμενω τα χρηματα μου για να παραγγηλω αλλη και αντε περιμενε παλι να ερθει.....

Μεταξύ των δύο , θα σου πρότεινα LG από την άποψη ότι 1) θα την πάρεις από ελλάδα 2) εγγύηση 3) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μαζί της όντας κάτοχός της 4) θα την χρησιμοποιείς για παιχνίδια / web στα οποία διαπρέπει

Αρχική απάντηση από geolast [Χθες, στις 10:53]

Δεν ξέρω αν το έχετε δεί αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο τόσο χαμηλή τιμή...

http://www.tftshop.net/product_info.php/products_id/399

:T: :clap: :woot::jump: :jump: :jump:

Μη σε παραξενεύει η τιμή.Αφού η L778 κοστίζει εκεί(Γερμανία)περίπου 580 ευρώ λογικό είναι αυτή χωρίς τα ηχεία να είναι φτηνότερη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.