Guest Insane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2005 Για χαρα σε ολους.Θα ηθελεα τα φωτα σας σαν ποιο εμπειροι που ειστε.Συνομα θα αναβαθμησω το συστημα μου και θα ηθελα να μου προτηνεται την καλητερη κατα τη γνωμη σας μητρικη για overclocking.Εχω μια κατα νου,την gigabyte GA-8I955X Royal μιας και θα βαλω τον pentium 630.Μου φενεται πολυ καλη μιτρικη και εχει και πλουσιο εξοπλησμο. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I955X%20Royal.htmΕιναι καλη η συγκεκριμενη για o/c?Ξερεις κανεις να μου προτηνει καμια καλητερη?Δεν με πολυνιαζουν τα χρηματα αγκει να γ*****. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 δεν ξερω αλλα εχουμε δοκιμασει 2 ατομα μια ασους εδω και τα παει καλα , τσεκαρε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Asus,ποια asus?Αν μου ελεγες και ποιο μοντελο θα ηταν αρκετα χρησημο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Δεν ξερω γιατι αλλα δεν με ενθουσιασε αυτη η μητρικη.Βασικα ανοιξα αυτο το thread για να μου προτεινει καποιος κατι συγουρο.Καποια μητρικη που να ειναι "εγγυηση" στο o/c.Αλλιως αν η gigabyte ειναι αρκετα καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Εφόσον δεν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα γιατί δεν χτυπάς και έναν επεξεργαστή Pentium D 830 που έχει και ξεκλείδωτο τον πολλαπλασιαστή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Εχω ακουσει οτι οι D δεν ανεβαινουν πολυ και γενικως οι μικρες σειρες (830,840) δεν ειναι τοσο καλες για ο/c σε σχεση με τη σειρα 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Σημειωση: ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη εχει μονο ο Extreme edition.Ειπα δεν εχω προβλημα με τα χρηματα αλλα δεν ειμαι και ο Ωνασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Εξω λενε οτι το Ασους που σου ειπε ο εα6γκα ειναι η καλυτερη μητρικη μεχρι τωρα σε 775 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιούλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Έχω στήσει μία gigabyte GA-8I955X Royal αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. :...: :...: :...: Δεν έχει και sli.Έγώ θα σου πρότεινα αυτήhttp://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8N-SLI%20Royal.htmΈχεισ σκεφτει να πάς σε amd? :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 ΕΙναι θεμα συνηθειας για μενα οι Intel.Παντα Intel ειχα και δεν εχω κανενα παραπονο.Εκτος,λιγο,απο το ο/c.Συν οτι τον Η/Υ τον χρησημοποιοω περισσοτερο για εφαρμογες και Encoding και σχεδον καθολου για παιχνιδια.Το SLi(ειτε σε Amd ειτε τωρα σε Intel) μου ειναι τελειως αδιαφορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιούλιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αλλη μια ερωτηση: Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλητερο chipset για o/c απο 9 και πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιούλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Το καλύτερο chipset για intel επεξεργαστή είναι το nforce4.Για δες και αυτή τη μητρική.http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8-MAX&fMTYPE=LGA775Τη θεωρώ πολύ καλύτερη για ο/c.Νομίζω ότι τη φέρνουν η interset και τα multirama.:banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από diablo13 [Σήμερα, στις 10:50] Το καλύτερο chipset για intel επεξεργαστή είναι το nforce4.Για δες και αυτή τη μητρική.http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8-MAX&fMTYPE=LGA775Τη θεωρώ πολύ καλύτερη για ο/c.Νομίζω ότι τη φέρνουν η interset και τα multirama.:banging: :banging: :banging: Εγώ από διάφορα reviews που έχω δει νομίζω ότι το καλύτερο είναι το 955Χ και συγκεκριμένα το asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 δεν πατε να διαβασετε κανα review απο το να κανετε ασκοπες ερωτησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 καλα αυτοι που ρωτανε...οι αλλοι που απαντανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [19-07-2005 13:24] καλα αυτοι που ρωτανε...οι αλλοι που απαντανε??? Σε μένα απευθυνόσουνα φίλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Mην ξεθάβετε ρε παιδιά αμέσως το σπαθί του πολέμου Αφήστε τον κόσμο να ρωτάει ότι θέλει και να απαντάει με τον τρόπο που τον γεμίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.