Jump to content

ΗDD problem

ΝTG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω καμποσα trhead αλλα δεν μπορω να πω οτι καλυθφηκα!Εχω ενα σκληρο (της πλακας ειναι τον εχω χρονια και δουλευει (δουλευε?) σαν σκυλι!Ειναι πατα προφανως ενας quantum 2αρης!Τον εχω για λινουξοκατασταση!!Ελα ομως που πια δεν βλεπεται με τιποτα!Σαν να μην το βαζω καθολου στο πισι!Oυτε απο fdisk ουτε απο παρτιτιον και εννοειται ουτε μεσα απο τ α winodws kai BIOS!Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να τον δει??Τα περιεχομενα δεν με ενδιαφερουν!Να χαλασε δεν πιστευω γιατι δουλευε μχρι τελευτι στιγμη οταν ειχα σταθερο!Μετα πουλησα το σταθερο και ο σκληρος πηγε στο ραφι κλεισμενο σε κουτι!Τωρα που τον ξαναεβγαλα δεν........... (ειναι αυτο που λενε "πεθανε ησυχος"?)

Δες αν μπορεις να κανεις τιποτα μεσα απο το partition magic!

Ισως να φαινεται μεσα απο αυτο!

Αν τα jumber είναι στη σωστή θέση ενεργοποίησε το s.m.a.r.t. στο bios μήπως σου δείξει κάτι.

Αν δεν τον αναγνωρίζει ούτε το bios τότε σίγουρα έχει χαλάσει.

Πάντως τα λεφτά του τα έβγαλε τόσα χρόνια που τον έχεις.:woot: :woot: :woot:

βασικα βαλε κοντα το αυτη σου και δες αν στροφαρι παιζει να εχει καει κιολας

partition και jumperakia δεν παιζουν!!Εννοειται οτι ειναι ολα οπως επρεπε να ειναι!Απλα δεν βλεπεται απο πουθενα!Δεν στροφαρει αλλα δεν νομιζω να καηκε γιατι δουλευε οσο ειχα σταθερο!Εβγαλα πραματ που θα κρατουσα και εδιωξα το σταθερο!Απο τοτε ηταν σε κουτακι στο ραφι μεχρι προτινως!

Αρχική απάντηση από ΝTG

partition και jumperakia δεν παιζουν!!Εννοειται οτι ειναι ολα οπως επρεπε να ειναι!Απλα δεν βλεπεται απο πουθενα!Δεν στροφαρει αλλα δεν νομιζω να καηκε γιατι δουλευε οσο ειχα σταθερο!Εβγαλα πραματ που θα κρατουσα και εδιωξα το σταθερο!Απο τοτε ηταν σε κουτακι στο ραφι μεχρι προτινως!

αμα δεν στροφαρει τοτε εχει καει.........

τι αλλο να κανεις σε κατι καμενο???

να το στείλεις με courier κατεπείγον στον Hipro μπορεί να στο φτιάξει.....

παπού πέτα και τίποτα!!!!!!!

μα να πεθανει ετσι στα ξαφνικα.....μετα απο 10 χρονια ???Χωρις τιποτα??Τουλαχιστον εφυγε ησυχα!Θα το ξαναβαλω στο κουτακι του και θα του κανω μαι ωραια ταφη!!!!Κριμα....:rip:

@ρχιδια!θα το παλεψω λιγο ακομα!Η τεχνολογια κανει θαυματα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.