Jump to content

MAFIA heeeeeeeeeeeelp

ΝTG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιζω το μαφια αυτο το καιρο (καθυστερησα λιγακι εε??) αλλα εχω κολλησει σε ενα σημειο και δεν ξερω τι να κανω!!Στο τελος αυτοκτονω!Ειμαι στο λιμανι lost heaven( η paradise δεν θυμαμαι) και σκοτωνω οτι υπαρχει εκει (υστερα απο ωρα)!Yποτιθεται οτι πρεπει να σκοτωσω τον sergio morello αλλα μαλλον την εκανε για αλλου!ΜΑλλον κατι κανεις με τις χειροβομβιδες αλλα δεν εχω βρει τι??Για πειτε τι πρπει να κανω!HEEEEEEEEEEELP!!

(αν θυμαμαι το section einai 15-8)

Φιλε δεν θυμαμε καλα αλλα νομιζω πως πρεπει να ειναι μεσα σε καπια απο τις αποθηκες.

Καποιος πρπει να θυμηθει!!Εχω βαρεθει να γυριζω ολη την πιστα ασκοπα εχω κοιταξει παντου (ενταξει οχι παντου γιατι μαλλον θα τον εβρισκα) αλλα τιποτα!Γυριζω με το αμαξι καμμια ωρα παιρνω χειροβοβμιδες τις πεταω σχεδον παντου!Βρηκα εναν μεσα σε μια αποθηκη (ειχε us rifle) πηρα και το health που ειχε στα αποδυτηρια αλλα μετα παλι γυριζω ασκοπα!Εχω αυτοκτονησει δυο φορες (χθες και σημερα)!!Μου ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΡΕ Κ@ΡΓΙΩΛΗ....ουφ

screenshot δεν ξερω αν θα παιξει το βραδυ!Αν σε βοηθαει ειμαι στο λιμανι με 2 τεραστια πλοια και γερανους που φορτωνουν(ακινητα ειναι βεβαια)!Στους 3-4 γερανους υπηρχαν καιαπο ενας siper-ας (με us rifle dld)Εχει και πολλα υποστεγα στο μερος!Μεχρι και τρενα εχουν στο λιμανι!Ημαρτον γμτ την τρελλα μου!Και τις 2 φορες που το επαιξα στο τελος πηδηξα στο λιμανι!!

Yπαρχει ενας τακος ή ενας μοχλος δεν θυμαμαι και καλα γιατι οταν το επαιζα ημουν μικρος:p ,αλλα κατι τετοιο ειναι και θα φυγει ενα βαγονι και θα σκασει μεσα σε μια αποθηκη και μετα θα εισαι μαγκας:nuke:

πηγαινε στο βαθος του λιμανιου που ειναι κατι βαγονια τρενου και πατα ενα μοχλο στη διασταυρωση των ραγων.. μετα πατα use για να κλωτσησει ενα κοματι ξυλο που ειναι σαν στηριγμα (για να μην τσουρησουν τα τρενα).. Μετα το τρενο θα φυγει και θα παει να σκασει πανω στην πορτα μιας αποθηκης.. Μετα πηγαινε κοντα και θα βαλει φωτια με τον αναπτηρα και θα μπεις μες την αποθηκη.. so simple :p:D :D

gmt!Το ειχα δει το μοχλο για τις ραγες και εφαγα ολη τη πιστα να βρω και αλλα δεν εγινε τιποτα!Βεβαια δεν ειχα κλωτησει τιποτα ξυλα κλπ!Αντε παμε παλι να σκοτωσουμε οτι κινειται!!Το ηξερα οτι κατι τρεχει με τις αποθηκες 1908(βαζελος ηταν?)Ειδα και τις γραμμες που οδηγουν στην αποθηκη αλλα δεν βρηκα πως μετακινειται το τρενο!Φοβηθηκα μπηπως επρεπε να αφησω καποιον εργατη ζωντανο για να το οδηγησει!:bleh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.