Solid Snake Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2005 Καλησπερα Εδω και καιρο εχω καποια προβληματακια με το site. 1ον:Πανω απο το λογοτυπο "TheLab.gr" που ειναι πανω αριστερα, εμφανιζεται μια μπαρα που εμφανιζονται τυχαια γραμματα και συμβολα. για παραδειγμα τωρα γραφει "{xI+=rB?"... 2ον:Οταν κανω κλικ την επιλογη "Δειτε τα σημερινα ενεργα θεματα συζητησεων" αργει αρκετα σε σχεση με τις αλλες φορες που εκανα αυτη την επιλογη και μερικες φορες σε καποιο θεμα, το κουτακι με την επιλογη "Εμφανισεις" ειναι με χρωμα κιτρινο! Απο τοτε που εκανα την ενγραφη μου στο thelab χρησημοποιω τον Firefox και δεν ειχα κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 και εμένα το ίδιο... χτες καποια στιγμή ανοιξα το site και ολοκληρη η σελιδα ήταν με "κινέζικα" προσπάθησα κανα 2 φορες το ίδιο.... και αργοτερα μπήκε αλλα εως και τώρα ειναι 4-5συμβολάκια κολλημένα πανω αριστερά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 τωρα που το δοκίμασα το κανει και με firefox και ie και στο αλλο Pc το ίδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Και μενα γραφει κατι κουφα. Firefox 1.0.4 με ουυλα τα updates.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Και μενα γραφει κατι κουφα. Firefox 1.0.4 με ουυλα τα updates.... και με το 1.0.5 το ιδιο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 17, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Πριν δυο μερες δεν εμφανιζε το link για το φορουμ και την διαφημηση.....Αλλα τωρα κανει μονο τα προβληματα που προαναφερω.Εγω ειμαι με τον 1.0.3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Kαι εμενα μου εχει συμβειΚαι να φανταστειτε εχω 1.0.1 firefox σε SuSE 9.2 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980Και να φανταστειτε εχω 1.0.1 firefox σε SuSE 9.2 Pro Tοτε, μιλαμε για ΧΟΝΤΡΟ προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Tοτε, μιλαμε για ΧΟΝΤΡΟ προβλημα.... γιατί? firefox ο ένας, firefox κι ο άλλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Με OPERA 8 που χρησιμοποιώ δεν έτυχε ποτέ να δώ κάτι τέτοιο παρά μόνο μία φορά με τον I.E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris γιατί? firefox ο ένας, firefox κι ο άλλος! Για το SuSΕ το ειπα, και φυσικα για πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούλιος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Πριν λιγο οπως και χτες εβγαλε αυτο και μετα απο πολλα refresh εστρωσε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Όπως ειπώθηκε και σε άλλο thread, το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και αντιμετωπίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 it is not a bug, it's a feature. το κανουμε για να μην ειναι ομοιομορφες οι σελιδες και να προσφερουμε σε καθε refresh κατι καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 23, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Μετα τα περιεργα συμβολακια και την αριστη αντιμετοπηση απο την "διοικηση" εχω ακομα ενα προβλημα...Τα αβαταρς μερικων χρηστων δεν εμφανιζονται (για παραδειγμα: astrolabos, def, jax7480, LordofRings κ.α...). Εχω δοκιμασει να μπω και απο νετ καφε αλλα μου βγαζει παλι τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούλιος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Μετα τα περιεργα συμβολακια και την αριστη αντιμετοπηση απο την "διοικηση" εχω ακομα ενα προβλημα...Τα αβαταρς μερικων χρηστων δεν εμφανιζονται (για παραδειγμα: astrolabos, def, jax7480, LordofRings κ.α...). Εχω δοκιμασει να μπω και απο νετ καφε αλλα μου βγαζει παλι τα ιδια... /me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούλιος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 14:48] Μετα τα περιεργα συμβολακια και την αριστη αντιμετοπηση απο την "διοικηση" εχω ακομα ενα προβλημα...Τα αβαταρς μερικων χρηστων δεν εμφανιζονται (για παραδειγμα: astrolabos, def, jax7480, LordofRings κ.α...). Εχω δοκιμασει να μπω και απο νετ καφε αλλα μου βγαζει παλι τα ιδια... Shift+Refresh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 23, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Shift+Refresh... YOU are THE man :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Χθες, στις 17:46] YOU are THE man :worship: Τι You are THE man και μη πω τσαμπουνας , βρε?Κερνα σουβλακι διπλοπιττα με μπολικο τζατζικι παραυτα!λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 24, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 Τι You are THE man και μη πω τσαμπουνας , βρε?Κερνα σουβλακι διπλοπιττα με μπολικο τζατζικι παραυτα!λολ! Ε, οταν παω Θεσσαλονικη θα τον κερασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.