GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2005 Καλησπερα παιδες.... Ειχα ενα νοκια κινητο με tim συνδεση στο οποιο ειχα κανει τις ρυθμισεις και εστελνε κανονικα mms κτλ..... Εχθες πηρα μια συσκευη απο παλιο vodafone live,αλλα παλι με την tim καρτα......δεν στελνει mms με τιποτα...... Ξερει κανεις τις ρυθμισεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 παρε την τιμ τηλ να σου το ενεργοποιησε γιατι οι ρυθμησεις αποθηκευονται στο κινητο και οχι στην καρταΘα σου στειλουν ενα sms με ρυθμησεις τις οποιες σου εμφανιζεται η επιλογη να τις αποθηκευσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες esdee και sorry για την αμφισβήτηση αλλά και εγώ άλλαξα πρόσφατα κινητό απο αναβάθμηση και δεν χρειάστηκαν κάποιες ρυθμίσεις. Και χρησιμοποίησα και εγώ συσκευή άλλης εταιρείας. Πάρε καλύτερα την ΤΙΜ αυτοί θα ξέρουν σίγουρα τι συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον esdee γιατι οι ρυθμήσεις αποθηκεύονται στο κινητό. Πάρε την τιμ τηλεφωνο και πες τους να σου στειλουν τις ρυθμησεις για το μοντελο σου. Σε ορισμένα κινητά βέβαια (οπως στα samsung) εχει ήδη αποθηκευμένες τις ρυθμήσεις και των τριων εταιριών Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες esdee και sorry για την αμφισβήτηση αλλά και εγώ άλλαξα πρόσφατα κινητό απο αναβάθμηση και δεν χρειάστηκαν κάποιες ρυθμίσεις. Και χρησιμοποίησα και εγώ συσκευή άλλης εταιρείας. Πάρε καλύτερα την ΤΙΜ αυτοί θα ξέρουν σίγουρα τι συμβαίνει. Ισως φταιει οτι η δικια μου καρτα SIM ειναι η ιδια απο το 1999 αλλα προ εξαμηνου που αλαξα κινητο χρειαστηκε να ξαναπαρω το MMSομηνυμα απο την Vodafon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Στον ΟΤΕ στέλνεις ένα μήνυμα σε συγκεκριμένο 4ψήφιο αριθμό, το οποίο έχει διπλό σκοπό:1) ενεργοποιεί τα MMS2) σου στέλνει ένα SMS που περνάει αυτόματα τις ρυθμίσεις.Επειδή η Cosmote όμως ******* (λογοκρισία) το (2) δε δουλεύει στο 6230 και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού, οπότε πρέπει να τις βάλεις χειροκίνητα.Λογικά κάτι αντίστοιχο θα ισχύει για την ΤΙΜ. Το λέω για να προσέξεις ότι ίσως χρειάζεται πέρα απ'τη ρύθμιση του κινητού και ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από esdee παρε την τιμ τηλ να σου το ενεργοποιησε γιατι οι ρυθμησεις αποθηκευονται στο κινητο και οχι στην καρταΘα σου στειλουν ενα sms με ρυθμησεις τις οποιες σου εμφανιζεται η επιλογη να τις αποθηκευσεις Πετυχε αυτο......πηρα 1260,ειπα μοντελο κινητο ,στειλαν sms,το αποθηκευσα και ολα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.