Jump to content

Lan problem

Τζώρτζης

Recommended Posts

Κλείσε τα firewalls. Βεβαιώσου ότι στα settings της σύνδεσης δικτύου είναι ενεργοποιημένα τα Client for MS networks και File and Printer Sharing for MS networks.

Την pstn σύνδεση απενεργοποίησέ την και βάλε στο δεύτερο pc gateway την ip αυτού που έχει τη σύνδεση.

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, εμένα πάνω από 10' δε μου πήρε σε μία εταιρεία που το έκανα πρόσφατα.

Αρχική απάντηση από trendy

Κλείσε τα firewalls. Βεβαιώσου ότι στα settings της σύνδεσης δικτύου είναι ενεργοποιημένα τα Client for MS networks και File and Printer Sharing for MS networks.

Την pstn σύνδεση απενεργοποίησέ την και βάλε στο δεύτερο pc gateway την ip αυτού που έχει τη σύνδεση.

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, εμένα πάνω από 10' δε μου πήρε σε μία εταιρεία που το έκανα πρόσφατα.

αγαπητέ φίλε τα έκανα όλα αυτά αλλά πάλι δε μπορώ να μπω στο νετ με το 2 φορητό,μου ζητάει να συνδεθεί μέσω dial up,και δε μπορώ να στείλω αρχεία ,στα shared δε φαίνεται κανένα αρχείο που μετακινώ.

βοήθεια!!!!!1239ii.th.jpg

Αρχική απάντηση από trendy

δεν είδα να έχεις βάλει το άλλο pc gateway!

βάλε το ένα pc gateway στο άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.