NOPSTRIM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2008 Γεια χαρά σε όλους και χαίρομαι σας βρήκα!Έχουμε και λέμε,1) Άλλαξα καλώδια, αλλά δεν έγινε τίποτα2) Έκανα Scan for artifacts, πάνω από δυο ώρες, αλλά και πάλι δεν βρήκε τίποτα 3) Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι να βάλω την οθόνη, σε άλλο υπολογιστή δεν το κάνω γιατί δεν έχω...Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι η οθόνηείναι ανάμεσα σε (πύργο, εξ.σκληρό,ηχεία,router,switch,τα καλώδια τους) και σε απόσταση μικρότερη των 30cm; Ανέβασα βίντεο στο Rapid αν μπορείτε κατεβάστε το να δείτε τι παθαίνω...Είναι 26MB sorry αλλά δεν έχω converter...Να την πάω σε κάνα φίλο, η πιστεύεται ότι φταίει η οθόνη;Δεν είναι πάνω από 4 μήνες που έχω τον υπολογιστή.Μήπως είναι η κάρτα γραφικών;
antonis Οκτώβριος 11, 2008 #2 Οκτώβριος 11, 2008 καλως ηλθες στο forum .στο θεμα τωρα ,δωκημασε να μειωσεις τα Hz στην οθονη σου .εμενα το εκανε αυτο οταν ειχα παραπανω απο 60 Hz (που ειναι το max ) στην οθονη
NOPSTRIM Οκτώβριος 11, 2008 Author #3 Οκτώβριος 11, 2008 Φίλε μου στα 60Hz είναι δεν έχω πειράξει τίποτα...Απλά από μια μέρα και μετά μου το κάνει συνέχεια...
jimsid Δεκέμβριος 10, 2008 #4 Δεκέμβριος 10, 2008 Βρηκες λυση φιλε μου? γιατι στο rapid δεν μπορω να κατεβασω το video σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.