Borg Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 Χαίρετε παιδιά ,μόλις πριν λίγο με ηρθε το router 3COM 3CRWDR100A-72 και παίρνω στη οτενετ για ρυθμίσεις και βγαίνει τηλεφωνητής και λέει από δευτέρα εως παρασκευή και κυριακή και όχι σάββατο ! εβραίοι είναι ? και μετά από αυτό δεν ξερώ τι να κάνω μιας και είμαι άσχετος με adsl κλπΥπάρχει κανένα λινκ με ρυθμίσεις για το router μου ? pls help
XTCgr Ιούλιος 16, 2005 #3 Ιούλιος 16, 2005 για ρίξε μια ματιά http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=65
kallileo Ιούλιος 16, 2005 #4 Ιούλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Borg Χαίρετε παιδιά ,μόλις πριν λίγο με ηρθε το router 3COM 3CRWDR100A-72 και παίρνω στη οτενετ για ρυθμίσεις και βγαίνει τηλεφωνητής και λέει από δευτέρα εως παρασκευή και κυριακή και όχι σάββατο ! εβραίοι είναι ? και μετά από αυτό δεν ξερώ τι να κάνω μιας και είμαι άσχετος με adsl κλπΥπάρχει κανένα λινκ με ρυθμίσεις για το router μου ? pls help O Εβραιος δεν παραταει ποτε το μαγαζι του......Δεν ξερεις το γνωστο ανεκδοτο?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.