ARK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2005 Εχω ασύρματο πληκτρολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα να ανόιγει ο υπολογιστής απο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ARK Εχω ασύρματο πληκτρολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα να ανόιγει ο υπολογιστής απο αυτό? στα κανονικα πληκρολογια ειναι μια επιλογη απο bios αλλα το θεμα ειναι αν υπαρχει επαρκη τροφοδοσια απο την θυρα που ειναι συνδεδεμενο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 εγω νομιζω οτι ειναι θεμα μητρικης και οχι πληκτρολογιου.. Αν εχεις asus κοιταξε για την αντιστοιχη επιλογη στο bios.. ολες οι asus πρεπει να εχουν.. αυτες που εχω δοκιμασει εγω τουλαχιστον.. Τωρα για αλλες μαρκες δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 μια χαρα θα ανοιξει...πρεπει να το επιλεξεις απο τη μητρικηδεν ξερω αν ο εχει η δικια σου...αλλα η δικια μου εχει ενα τζαμπερακι +5vsb...και νομιζω αν ειναι σκατζαρισμενο σε usb θυρα τοτε πρεπει να ειναι αυτο ενεργοποιημενο...δεν ειμαι σιγουρος ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Ιούλιος 16, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αφού πριν ανοίξει ο υπολογιστής δεν δουλεύει για να πάρει σήμα απο το πληκτρολόγιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 γινεται να ανοιξει... στο πληκτρολογιο που εχω στο σπιτι. εναν viewsonic ανοιγει. ειχα την gb k8vt800pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 και εγω που ειχα ενα QDI ανοιγε απο το πληκτρολογιο.ειχε μια επιλογη μεσα στο bios την ενεργοποιουσες και ΟΚ.κοιταξε και εσυ μεσα στο biosαν εχει τετοιου ειδους επιλογη.ειναι καθαρα θεμα μητρικης πιστευω. :OT: αν εχεις παντως κανενα sun μην κανεις το λαθος και τραβηξεις πληκτρολογιο την ωρα που δουλευειτην πατισες ασχημα . στη προηγουμενη δουλεια μου ενας εκανε το σφαλμα και το τραβηξεκατα λαθος και εριξε ολο το δικτυο ιδιωτικης εταιρειας τηλεποικοινωνιων.:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Εχω την Abit nf7 s v2 .. ολα ειναι στο βιοςπαταω 3 πληκτρα και ανοιγει .... εχει πολυ πλακα.. κανεις δεν μπορει να το ανοιξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Ιούλιος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Έχω την Msi και ανοίγει με το πληκτρολόγιο (κωδικό)καθώς και κάθε μέρα στις 8 και 45 το πρωί. Το ασύρματο πληκτρολόγιο δεν πρέπει να παίζει ρόλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984δεν ξερω αν ο εχει η δικια σου...αλλα η δικια μου εχει ενα τζαμπερακι +5vsb...και νομιζω αν ειναι σκατζαρισμενο σε usb θυρα τοτε πρεπει να ειναι αυτο ενεργοποιημενο...δεν ειμαι σιγουρος ομως.. Θα πρέπει η μητρική να δίνει ρεύμα στις ανάλογες USB που έχεις συνδέσει το πληκτρολόγιο και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Αν υπάρχει jumper τότε απλά το βάζεις να δίνει συνεχός ρεύμα. Αν δεν υπάρχει ψάχνεις ηγια καμιά επιλογή στο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ARK Εχω ασύρματο πληκτρολόγιο, υπάρχει η δυνατότητα να ανόιγει ο υπολογιστής απο αυτό? Σαφεστατα!ΠΑιρνεις το πληκτρολογιο και το πετας πανω στο κουμπακι του tower που ανοιγει το τον υπολογιστη!!Αλλα θελει επιδεξιοτητα!!Ειχα καποτε ενα με καλωδιο και δεν εφτανε μεχρι το κουμπι!!(ηθελα να πω μια μαμακια μην με παρεξηγησετε!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARK Ιούλιος 19, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Προσέξτε λίγο.Οντως έχει επιλογή το BIOS για άνοιγμα απο το πληκτρολόγιο αλλάζοντας θέση σε ένα jamperaki της μητρικής. ΟΜΩΣ αυτά είναι για την αναλογική έξοδο και όχι την usb που έχω βάλει το ασύρματο πληκτρολόγιο. Και το ερώτημα είναι έχει ρεύμα η έξοδος usb για να δουλέψει ο πομπός του πληκτρολογίου πριν ανοίξει ο υπολογιστής?????Η απάντηση είναι ΟΧΙ, γιατί βλέπω ότι ανάβει μόνο αφού ανοίξει το pc.ΑΡΑ ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Ιούλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Καλησπέρα Ark δεν είμαι σίγουρος για το αν οι usb δίνουν ρεύμα με κλειστό σύστημα αλλά δεν νομίζω ότι τα οπτικά ποντίκια σβήνουν το φωτάκι τους όταν απενεργοποιηθεί το μηχάνημά μας. Μάλλον δεν έχουν κ μπαταρία μέσα άρα πιθανότατα επειδή το πληκτρολόγιο είναι ασύρματο δεν αρκεί το τροφοδοτούμενο ρεύμα από την βάση σύνδεσης. Δεν ξέρω αν έχει ανοίξει κανείς τον υπολογιστή από ασύρματο πληκτρολόγιο. Ίσως κάποιος στο forum να μας λείσει την απορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Ίσως οι εμπειρίες να διαφέρουν πάντως ε φίλο με ασύρματο δεν τα κατάφερα όσο και να έψαξα κι έχει νόρτθγουντ2.5. Αν κάτι άλλαξε από τότε ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.