dfragos Ιούλιος 21, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr Οι τουρκάλες είναι ωραία μωρά! και εννοείται οτι ούτε μαντίλες φοράνε και αλκοόλ πίνουν κανονικότατα! κάποια κολλήματα με το χοιρινό έχουν ολά γενικά την παλεύουν όπως κάθε ευρωπαία (στην τελική μπορείς να πεις οτι είναι vegeterian ) turk babes rulez! Καμμένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (κάτι ξέρω που το λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούλιος 21, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 συνέχισε τον ολισθηρό δρόμο και photo "γιοκ" (κάτι ξέρω που το λέω επίσης! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 21, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μη μαλώνετε παιδιά μου, υπάρχουν αρκετές τουρκάλες για όλους...[/Πρώην γείτονας και του dfragou και του XTCgr] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 υπαρχει πληθωρα(35εκατομμυρια) και οι περισσοτερες ξερουνε να κανουνε και ντολμαδακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Xεστηκ@ που ειναι Τουρκικη. Τοσες Αμερικανικες/Αγγλικες/Γαλλικες/Μεξικανικες/Ισπανικες παλιο-σειρες κυκλοφορουν. Αυτη θα με πειραξει ??? Ασε που εχει κ πολυ γελιο. Ειδικα οταν τσαντιζονται κ φωναζουν.. @ea6gka Tα ντολμαδακια σε νοιαζουν? Το......"οθωμανικό" το ξεχασες PS Nazli rulez! Tamam chokchok efentim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 εγω γραφτηκα κιολας εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 22, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 LOL!Εχει κ φορουμ!?! Γενικα παντως πως σας φαινετε η προπαγανδα που προσπαθουν να περασουν ολο κ ποιο εντονα μεσα απο την ΤV τελευταια?Λετε να πετυχει κ τα παιδια μας να βλεπουν τα μεμετια κ τους τουρκους οπως βλεπουμε εμεις τους σουιδους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 ποια προπαγανδα ? μια σειρα ειναι. και αν ειναι προπαγανδα αυτο τοτε οι δικες μας σειρες τι ειναι? ισα ισα πρεπει να σοκαρε πολλους τουρκους να βλεπουνε οτι οι ελληνες διωχτηκανε κακην κακως και αδικα απο τη πολη. πολλοι δε το ξερουνε ή δε το παραδεχονται. Και ομως ητανε Νο1 στη τουρκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 22, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Iσως χρησιμοποιησα λαθος λεξη,αλλα η προπαγανδα εχει μονο αρνητικο χαρακτηρα-εννοια?Δε το βλεπω αρνητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 22, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 μαλλον η λεξη προπαγανδα εχει αρνητικη εννοια , ή ισως εγω το εχω μαθει ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 22, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ναι ρε παιδια η προπαγάνδα έχει αρνητική έννοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 23, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Okz,λαθος διατυπωση τοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.