Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 Τουρκικη σειρα στην ελληνικη τηλεοραση.. ζηλεψε το mega απο την επιτυχια του εργου με τον μουρατ στον ANT1 (πως το λενε ?) και εβαλε το αντιστοιχο τουρκικο οπου εκει ενας Ελληνας ερωτευεται μια τουρκαλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Και; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 και ειναι και πολυ καλη θα ελεγα , κλασεις ανωτερες απο τις κακογραμμενες σουπες μουπες με αταλαντους ηθοποιους ελληνικες ποθ ολοι φωναζουν και χτυπιουνται σαν λυσσασμενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:07] Και; εγω τα επαιξα μολις ανοιξα τη tv και ακουω να μιλανε τουρκικα (δεν καταλαβα τι γλωσσα ηταν μετα καταλαβα)... αν βαζανε ποτε ελληνικη σειρα στη τουρκια θα καταστρεφανε το σταθμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 δε πας να σπασεις και το ΜΕΓΚΑ να γλυτωσουμε απο δαυτο. Μετα τον ΑΝτεννα? κοινωνικη προσφορα θα ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka και ειναι και πολυ καλη θα ελεγα , κλασεις ανωτερες απο τις κακογραμμενες σουπες μουπες με αταλαντους ηθοποιους ελληνικες ποθ ολοι φωναζουν και χτυπιουνται σαν λυσσασμενοι. Όντως. Παράξενο αλλά κοίταγα σήμερα για πρώτη φορά και θα έλεγα ότι ήταν μια χαρά. Ποιοτικό.Πάντως μια σειρά στην TV δεν νομίζω ότι μας πήρανε και την Ακρόπολη. ’μα είναι έτσι να πάμε να βάλουμε καμιά βόμβα στο τρένο της Φιλία που πάει Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη.Υ.Γ. Τώρα που έγραψα την λέξη βόμβα λέτε να μπήκα στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 00:59] Υ.Γ. Τώρα που έγραψα την λέξη βόμβα λέτε να μπήκα στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών? ΜΑΚΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Ιούλιος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Πάντως εγώ το προτιμώ από την μ@λ@κι@ του Μανουσάκη. Το σημερινό επεισόδιο είχε γέλιο ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Τώρα που έθιξες αυτό το θέμα τα πάντα θα παρακολουθούνται (όχι ότι μέχρι τώρα δεν παρακολουθούνταν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis εγω τα επαιξα μολις ανοιξα τη tv και ακουω να μιλανε τουρκικα (δεν καταλαβα τι γλωσσα ηταν μετα καταλαβα)... αν βαζανε ποτε ελληνικη σειρα στη τουρκια θα καταστρεφανε το σταθμο.... βασικα νομιζω πως και το δικο μας θα παιχτει εκει, και μαλιστα ακουσα οτι θα παρει καλα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Ιούλιος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Νομίζω ότι παίζεται ήδη στην γείτονα χώρα και μάλιστα έχει υψηλή θεαματικότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούλιος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Ποιοτικό ?? Ειχα την ατυχία να δώ 5 λεπτά γιατί το έβλεπε η μάνα μου. Τα ιδια σκατά με τα ελληνικά μόνο σε άλλη γλώσσα. Ε ρε καλωδιακή που μας χρειάζεται σε αυτή την χώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Ποτε το εχει ρε παιδια? Δε βλεπω tv πολυ αλλα ας κανω μια εξαιρεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Ποιοτικό ?? Σε σχέση με άλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Τι ποιοτικο ρε παιδια που ειδα παντε λεπτα και ειδα εναν μπαρμπα να φοναζει και να βριζει επειδη καποιος ειχε αφησει λιγο την πορτα ανοιχτη .. και να ηταν μονο αυτο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ετσι , και εμενα οταν με εβλεπε η μανα μου στις 6 το πρωι καλοκαιρια με το ψωμι να κοιμαμαι εβαζε τις φωνες, κωπροσκυλοοοοοοο χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Ιούλιος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αν και ουτε εγω βλεπω πολυ τηλεοραση σημερα το ειδα με την παρεα.Ωραιο ηταν .Δεν ειχε και τιποτα αλλο βασηκα καλυτερο εκεινη τη στιγμη οποτε καταληξαμε σε αυτο.Οσον αφορα το τι θα γινει αν πεχτει στην τουρκια.....ε λες να ειναι ολοι οι ηθοποιοι τουρκοι,να εχει γυριστει στην τουρκια,να μιλανε τουρκικα και να μην παιζεται στην τουρκικη τηλεοραση?????Α,και ΚαΛηΜεΡα Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αλλού είναι το πρόβλημα, μέχρι τώρα εισαγάγαμε από την τουρκία φθηνά από σαπούνια μέχρι Gucci φορέματα, τώρα νάσου και τα φθηνά τηλεοπτικά προγράματα. Έλεος δηλαδή!Δηλαδή νάτην η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της. Δεν μας άρεσαν οι ελληνικές σειρές, δεν ήταν ποιοτικές ντεμέκ, και μας αρέσει η τουρκική που έχει και πλάκα. Να δείτε πόσο αρέσει στα αθηναϊκά κανάλια η φθηνή παραγωγή και η υψηλή τηλεθέαση............ Διότι του ελληνικό "τουρκικό" δεν άρεσε, τώρα φάτε το τουρκικό τουρκικό μας άρεσε. Ρε άντε ούστ από δω.................Κανένα Έλεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Απο οτι γνωριζω η σειρα αυτη ειναι μια Ελληνοτουρκικη παραγωγη και μια αντιστοιχη εκδοχη αυτης στα ελληνικα παιζεται στην τουρκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 [Σήμερα, στις 09:53] Απο οτι γνωριζω η σειρα αυτη ειναι μια Ελληνοτουρκικη παραγωγη και μια αντιστοιχη εκδοχη αυτης στα ελληνικα παιζεται στην τουρκια... Εναλλακτική τηλεόραση-πρωτοβουλία προς σύσφιξη των σχέσεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιούλιος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2005 καλα ρε παιδια με τι ασχολειστε?και στη τουρκια παιχτηκε σειρα που επαιζε ελληνιδα αλλα δε 8υμαμαι πια...τεσπα.ακομα ωλεπετε τηλεοραση?αυτη βρωμαει εδω και χρονια.ελπισ αν θα πασ φοιτητησ μη βαλεισ τηλεοραση.εγο 3 χρονια εχω να δω κανονικα και δε το μετανιωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.