sakis_the_fraud Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2008 θελετε να εχετε χρωμα στην υδροψυξη σας? αγοραστε χρωματιστους σωληνες! τα υγρα τυπου Fluid XP+ EXT (Extreme Performance) Coolant - UV Blue μονο προβληματα δημιουργουν! [ATTACH]3922[/ATTACH] [ATTACH]3923[/ATTACH] WFI και Αγιος ο Θεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 μετα απο ποσο καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2008 όχι ρε man εγώ είμαι σχεδόν χρόνο με χρώμα και δεν έχω πρόβλημαused και το block ?ξύδι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 τι να πω ίσως εγώ είμαι assφαρδος πάντως αυτά στον Σάκη είναι άλατα και κάνουν μπαμ από το μπλοκ που είχαν κάτσει από την μεριά που έβγαινε το νερό οπότε με λίγο viacal θα γίνει καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 πάντως αυτά στον Σάκη είναι άλατα και κάνουν μπαμ από το μπλοκ που είχαν κάτσει από την μεριά που έβγαινε το νερό οπότε με λίγο viacal θα γίνει καινούριοΣωστός Αλατα που έχουν χρωματιστεί απο την χρωστική του υγρούΔοκίμασε να το καθαρίσεις με τις γνωστές μεθόδους καθαρισμού αλάτωνΤο μπλόκ από βλέπω δεν έχει προκαθορισμένη εισαγωγή και εξαγωγή Υποθέτω οτι η μεγάλη συγκέντρωση με άλατα έγινε στην εισαγωγή και οχι στην εξαγωγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 όντως δεν έχει εισαγωγή όπου νάνε μπαίνουν οι σωλήνες έτσι είχε γίνει και εμένα την πρώτη φορά που είχα βάλει μόνο αποσταγμένο νερό αυτό καθαρίζει με καμία οδοντόβουρτσα το τανκ πως το καθαρίζει είναι το θέμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Το tank θα το βάλει σε ένα κύκλωμα με μια αντλία βυθισμένη σε ένα δοχείομε νερό και viakal.Το αφήνει αρκετή ώρα ελπίζοντας να καθαρίσει.Αν δεν πετύχει αυτό πάμε σε ποιο extreme λύσεις .Custom μπατονέτες ,με στέλεχος απο σύρμα ( για να είναι ευλύγιστο) και πολύ υπομονήΜπορεί αν θέλει να βουτήξει το βαμβακι στο viakal .Μετά καλό ξέπλυμαΣάκη αν δεν έχεις αντλία βυθιζόμενη εχω μια λ20 για να κάνεις το καθάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 αν κάνει loopa με την αντλία που έχει και απλά γεμίσει το τανκ με viacal δεν θα καθαρίσει ? μία eheim έχει οπότε ξεπακετάρεις να του τη δώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Καλορίζικα Saki.. Ποπο..πως έχουν γίνει έτσι ρα?? Δες λίγο τι είχα κάνει για το Block του Μάνου κάποτε.. Ίσως σε βοηθήσει... Ξυδι απο χωριο και κετσαπ δεν καναν τπτ ΒΤW.. [ATTACH]3924[/ATTACH] [ATTACH]3925[/ATTACH] [ATTACH]3926[/ATTACH] [ATTACH]3927[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Οκτώβριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Καλορίζικα Saki..Ποπο..πως έχουν γίνει έτσι ρα?? Δες λίγο τι είχα κάνει για το Block του Μάνου κάποτε.. Ίσως σε βοηθήσει... Ξυδι απο χωριο και κετσαπ δεν καναν τπτ ΒΤW.. [ATTACH]4423[/ATTACH] [ATTACH]4424[/ATTACH] [ATTACH]4425[/ATTACH] [ATTACH]4426[/ATTACH] Και γω έτσι τα καθαρίζω. μόλις το βάλεις πάνω κάνει διαφορά λέμε. Αφού 1 σαν κι αυτό που έχω βλέπω την μούρη μου μέσα μετά που το βάζω πάνω. Ήταν γεμάτο βρόμια και το έκανε καινούργιο λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Και γω έτσι τα καθαρίζω. μόλις το βάλεις πάνω κάνει διαφορά λέμε. Αφού 1 σαν κι αυτό που έχω βλέπω την μούρη μου μέσα μετά που το βάζω πάνω. Ήταν γεμάτο βρόμια και το έκανε καινούργιο λέμε Απο την κάτω μεριά ναι.. και εγώ την είδα (την μούρη).. Μιχάλη έχει νόημα το γυάλισμα του Βlock στο εσωτερικό με κάποια αλοιφή Brasso κτλ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 11, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 αν κάνει loopa με την αντλία που έχει και απλά γεμίσει το τανκ με viacal δεν θα καθαρίσει ? εαν το εκανω ετσι δεν θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; Αντλια εχω την Eheim 1048 (νομιζω δηλαδη ) μετα απο μια νυχτα με νερακι δεν εγινε και τιποτα αξιο αναφορας... [ATTACH]3930[/ATTACH] σε αυτο το σημειο θα αναγκαστω να κανω διαφημιση. Αν και δεν κανουν για τα αυτια, μπορειτε να τις χρησιμοποιειτε ανετα για να καθαρισετε διαφορες επιφανειες που εχουν λεπτομερειες οπως το πανω μερος του μπλοκ σας για παραδειγμα! επαναλαμβανω! δεν κανουν για τα αυτια! Μπατονετες Carrefour! ~ 50 λεπτα οι 200! χρονο και υπομονη να εχετε... [ATTACH]3931[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 12, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 αφου ακολουθησα τις συμβουλες σας ολα πηγαν κατ' ευχην! αρχικα καθαρισα το block. [ATTACH]3942[/ATTACH] [ATTACH]3943[/ATTACH] [ATTACH]3944[/ATTACH] μετα ετριψα λιγο ακομα για να φυγει αυτη η μαυρη γραμμη γυρω γυρω αλλα ξεχασα να βγαλω φωτο! καθρεφτης δεν ειναι, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο απο πριν! [ATTACH]3945[/ATTACH] αφου ενα μεσημερι με Calgor στο κυκλωμα (ενα υγρο για τα αλατα ειναι, δεν ειχαμε viakal, αλλα αυτο ειναι ιδιο) δεν ειχε τα επιθυμητα αποτελεσματα (καθαρισε λιγο, αλλα το χρωμα υπηρχε ακομα στα τοιχωματα) επιστρατευτηκε η λυση του Αντρέα, καθαρισμος με οδοντοβουρτα! [ATTACH]3946[/ATTACH] μετα απο πολλη δουλεια και αλλαγη του νερου, ολα ειναι παλι σαν καινουρια! [ATTACH]3947[/ATTACH] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ! This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 12, 2008 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 μεγίες θέλω και εγώ τέτοιο τανκ αλλά το Hac δεν στέλνει αντικαταβολές άντε το στήσιμο έμεινε τώρα να γίνεις νερουλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 12, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2008 Το λαστιχακι τσιφτικο Αντε ωραιος, μεγιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 19, 2010 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 σήμερα καθώς ξεσκόνιζα στο pc είδα το μπλοκ να είναι κάπως έτσι [ATTACH]9080[/ATTACH] φαίνεται σαν σκουριά και δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που το καθάρισα με cilit bang (όπως και κάθε φορά ) νερό το κλασικό WFI με κόκκινα γράμματα από το φαρμακείο. την τελευταία φορά δεν καθάρισα το ψυγείο (λόγο βιασύνης )λέτε να είχε μείνει τίποτα μέσα και να το έκανε αυτό ? αύριο θα το καθαρίσω πάλι έχετε να προτείνετε κανένα τρόπο να καθαρίσω το ψυγείο ? και το μπλοκ? είναι καλό το cilit bang η να δοκιμάσω κάτι άλλο. καληνύχτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 20, 2010 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 πάντα έτσι θα γίνεται όσο και να το καθαρίζεις οπότε μην τρελαίνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 20, 2010 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Εμένα με ίδιο μπλόκ, wfi, cilit, δεν έγινε έτσι...Εχω κάνα μήνα που το ξανάστησα, και είναι κομπλέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Αύγουστος 20, 2010 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Το ψυγείο ως μεγαλύτερη επιφάνεια έχει και την περισσότερη βρώμα. Με προϊόντα όπως Viakal, cilit, κεζαπ κτλ μπορεί, εάν διαβρωθεί η επιφάνεια και αγριέψει, να πιάνουν πιο εύκολα τα άλατα μετά. Δεν ξέρω μήπως λίγο λευκό ξίδι μαζί με το WFI βοηθήσει στην μεγαλύτερη διαλυτότητα των αλάτων χωρίς σοβαρή οξείδωση των μετάλλων. Επίσης μια σταγονίτσα υγρό πιάτων ενδέχεται να προστατέψει από τα άλατα εάν το λιποδιαλυτό (υδρόφοβο) τμήμα του απορρυπαντικού καταφέρει και καλύψει την επιφάνεια ανάμεσα στο νερό και τα μέταλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Αύγουστος 20, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. :S εμενα συνηθως πιανει μια πρασινο-καφετι γλιτσα, που φευγει μετα το καθαρισμα με cilit bang. Ευτυχως το καινουριο εχει ενα ασημενιο mounting plate και δεν φαινεται η βρωμα απο μεσα , α ρε Μιχάλη, ολα τα σκέφτεσαι τελικα!!!! Επίσης μια σταγονίτσα υγρό πιάτων ενδέχεται να προστατέψει από τα άλατα εάν το λιποδιαλυτό (υδρόφοβο) τμήμα του απορρυπαντικού καταφέρει και καλύψει την επιφάνεια ανάμεσα στο νερό και τα μέταλλα. εχω την εντυπωση πως αυτος ο συνδιασμος το μονο που θα καταφερει να κανει ειναι αφρος στο κυκλωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.