Jump to content

shortcut στο Autocad.

Vadergr

Recommended Posts

Στην δουλεια δουλευουμε με autocad και αν και εχω αρχισει ηδη να το μαθαινω (τα βασικα που δουλευουμε τουλαχιστον) εχω ενα προβλημα.Στην δουλεια ο τυπος το εχει παραμετροποιησει σε μεγαλο βαθμο βαζοντας shortcuts σε βασικες εντολες.Αντι πχ να γραφει καποιος line παταει εναν συνδοιασμο πληκτρων(δεν αναφερομαι στα ετοιμα λιγα shortcuts του autocad).Εγω ομως που θελω να κανω και practice στο σπιτι εχω τεραστιο προβλημα αφου τα shortcuts της δουλειας απλα δεν κανουν τιποτα στο σπιτι μου!Ο υπευθυνος ευλογα δεν δινει τα shortcuts και θελω να μαθω αν ειναι ευκολο η δυσκολο να τα βαλω μονος μου (με την βοηθεια σας :p ) στην εκδοση του σπιτιου μου.

Το πιθανοτερο ειναι να τα εχει κανει με lisp,κατι σαν γλωσσα μηχανης,

η οποια δεν ειναι ευκολη στην εκμαθηση.

Προσωπικα δεν τη θυμαμαι καθολου απο τη σχολη.

Με τα icons δεν βολευεσαι?

Τα shortcuts φίλε μπορεί να τα κάνεις με δεξί κλίκ πάνω στο πλαίσιο των toolbars στη συνέχεια πατάς customize και σε κάποιο tab αντιστοιχείς όποια εντολή θες με αντίστοιχα πλήκτρα (αν θυμάμαι καλά γιατί δεν το έχω μπροστά μου). Καλύτετρα να μάθεις όμως να χειρίζεσαι την κάθε εντολή από μόνη της με το αντίστοιχο κουμπάκι

'H ακομα καλυτερα απο το command line πληκτρολογωντας την εντολη,

καθως καθε χρονο το προγραμμα ''ανανεωνεται'' και ολο και καποιες αλλαγες

κανουν στα icons.

Ποιο Autocad εχεις?

To εχει βαλει σε ολα στην δουλεια .Απο 2002 ως και 2005.Στο σπιτι μπορω να βαλω οποια θελω :D

Φιλε Georgesod εκανα δεξι κλικ και properties αλλα δεν βρηκα επιλογη για αντιστοιχιση.Αν μπορεις να το βρεις πες μου.

Δεξί κλίκ πάνω στο πλαίσιο που έχεις τα toolbars όχι μέσα στην οθόνη που σχεδιάζεις. Θα σου βγάλει 3 επιλογές, πάτα customize. Δυστυχώς δεν το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή για να σε βοηθήσω περισσότερο :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.