satkok Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2005 -πελ: Πόσα win έχει αυτή η οθόνη?-εγώ: Παρακαλώ???-πελ: Πόσα win έχει αυτή η οθόνη?-εγώ: Δε σας καταλαβαίνω-πελ: Κοιτάξτε να δείτε ( έντονο ύφος ) η οθόνη που έχω στο σπίτι μου λέει win 95αυτή πόσα έχει ΞΕΡΕΙΣ!!!! Ή θα πάω αλλού-εγώ: .!!!!Πρέπει να κόψω τον μεσημεριανό ύπνοΓια την ιστορία ο πελάτης έφυγε:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 αχαχχαα , ετσι ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 LOL! 2003 επρεπε να πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 χααχχααχα ΚΟΡΥΦΑΙΟ :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 άλλος ένας άσχετος πωλητής που δεν εξυπηρέτησε τον πελάτη...ΝΤΡΟΠΗ... (πάλι καλά που ήσουνα αγουροξυπνημένος και δεν άρχισες τα γέλια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 παλι καλα που στο σπιτι δεν ειχε "apple" γιατι των εκοβα τςν πελατη να πηγενε στην λαικη για νεο monitor................ :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Eνα που εγινε χθες στο μαγαζι που δουλευω. Ειμαι στον υπολογιστη του εργαστηριου(υπογειο) που μονο οι τεχνικοι καθομαστε εκει και φωναζω στην γραμματεα μας στον πρωτο οροφο. Unseen: Χρυσουλα δωσε μου το password για το site της οκταμπιτ(resellers) Γραμματεας: Γραψε το ονομα του μαγαζιου στο user name και το αλλο θα στο βγαλει απο μονο του απο κατω Unseen:εε? :boxed: Προφανως στο δικο της τον εχει αποθηκευμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 έτσι έτσι, security πάνω απ' όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιούλιος 15, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 σωστη η χρυσουλα unseen επρεπε να το προβλέψεις χαχαχαχαααΠροτείνω να αλλάξουμε την ονομασία του θρεντ σε ιστορίες καθημερινής τρέλας από άσχετους πωλητές ( για να δανειστώ και κάτι από τον sotiri ) για να λέει ο καθείς τον πόνο του μετά από μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 εσεις οι πωλητες ειστε ελεεινοί. (κι εγω ημουν καποτε, αλλα αλλαξα καριερα κι εγινα χορευτρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιούλιος 15, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:51] εσεις οι πωλητες ειστε ελεεινοί. (κι εγω ημουν καποτε, αλλα αλλαξα καριερα κι εγινα χορευτρια). Εγώ άλλαξα για λίγο μιας και λείπουν όλοι με άδεια αλλά τελικά έχει γέλιο αν ακούς κάτι σαν και αυτό, τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα παρέα με τα κατσαβίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από satkok...καλύτερα παρέα με τα κατσαβίδια To αυτό^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionisios Ιούλιος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Σημερα πρωι!!!ΠΕΛ:εχει κλειδωσει ο email μου.ΥΠΑΛ: Δωστε του to User name σαςΠΕΛ:*******ΥΠΑΛ:Ενταξει μολις το ξεκλειδωσουμε θα σας στειλουμε emailΠΕΛ:!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.