Jump to content

Πρόβλημα σύνδεσης ψηφιακής με Η/Υ

Recommended Posts

Σήμερα μου κάναν δώρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή την Canon A520. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το usb καλώδιο με το οποίο επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον Η/Υ, δεν αναγνωρίζεται από τα windows. Στο σακουλάκι του καλωδίου έλεγε ότι πρέπει να βάλω το cd και να περάσω τους drivers του καλωδίου για να είναι εφικτή η αναγνώριση του από τα xp. Τα μόνα cd που έχει μέσα το κουτί της μηχανής ήταν ένα με τα manuals και ένα με κάτι προγράμματα. Έψαξα το δεύτερο cd αλλά δεν βρήκα κάτι που να αναφέρεται στο usb καλώδιο, οπώς επίσης δεν βρήκα κάτι στον δικτυακό τόπο της Canon. Έχει κανείς καμμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

κανονικά η ψ.φ. θα έπρεπε να την βλέπει ο η/υ σαν αφαιρούμενο δίσκο, τουάχιστον οι ψ.φ. που πεσανε στα χεριαμου αυτο έκαναν...δοκίμασες λογικα να αλλάξεις θύρα usb οπότε για μένα μένει να κοιταξεις το καλώδιο μήπως είναι χαλασμένο

ε σίγουρα πρέπει να έχει drivers για το usb2serial interface.

δες εδώ

http://alpha02.c-wss.com/inc/ApplServlet?SV=WWUCA900

επειδή δεν είδα να έχει drivers για αυτό που θες, βάλε ό,τι σαβουροsoftware βρεις:D

(π.χ. αυτό που λέει zoom-browser).

επίσης δοκίμασε να αλλάξεις OS. :D :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Το κουφό. Έβαλα τη κάμερα πάλι, μου έβαλε ότι δεν έβρισκε το καλώδιο και με το που πατάω cancel, μου βρίσκει τη κάμερα. Ξενέρωσα....

πες την αλήθεια... ποιος τρόμαξε τα win σου??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.