Jump to content

Ερωτηση

Recommended Posts

Καλησπερα το συστημα που εχω ειναι το παρακατω .

μητρικη gigabyte ga-965p-dq6

cpu - q6600

ram - 4gb corsair cm2x1024-6400 5-5-5-12 800mhz

vga - Asus EN 8800gtx

μητρικη και καρτα γραφικων εχουν πανω τους υδροψυξη , cpu d-tek fuzion και η vga ek-fc8800 , μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να ανεβασω λιγο τον επεξεργαστη ? δεν ζηταω τρελλα πραματα ουτε κατι το υπερβολικο . απλως κατι το παραπανω :D

δώσε 2 Volt στις μνήμες σου

333Mhz στο fsb

λογικά το cpu αν είναι G0 δεν θα θέλει και ρεύμα αλλιώς τεστάρεις με linpack και αν δεν το περάσει δίνεις ένα κlik πάνω στο Vcore

ΥΓ. βάλε όλα τα ρεύματα στο board σου στις ελάχιστες τιμές και όχι auto σε όποιο κολλήσεις ρώτα

υπαρχει καποιος τροπος - προγραμμα να δειτε τη αλλαγες εχω κανει στις ρυθμισεις τoy bios ? με ρευματα και τετοια ? πειραξα ορισμενα settings και πηγε 9χ350 (3150 ) με τις μνημες στα 700mhz timing 5-5-5-15 kai εδωσα απο 0.15 ρευμα παραπανω , θερμοκρασια επεξεργαστη 50-52 βαθμους .

ε τότε με το χέρι μόνο γραφτά συνοπτικά δες και αν είναι σταθερό με ένα stress test

linpak ή prime 95 και memtest για τις μνήμες και αν είσαι οκ ανέβα παραπάνω

υπαρχει καποιος τροπος - προγραμμα να δειτε τη αλλαγες εχω κανει στις ρυθμισεις τoy bios ? με ρευματα και τετοια ? πειραξα ορισμενα settings και πηγε 9χ350 (3150 ) με τις μνημες στα 700mhz timing 5-5-5-15 kai εδωσα απο 0.15 ρευμα παραπανω , θερμοκρασια επεξεργαστη 50-52 βαθμους .

εχεις Gigabyte, αρα θα χρησιμοποιησεις το Easy Tune. ;)

μπορεις να το κατεβασεις απο την σελιδα της μητρικης σου, ειναι στην κατηγορια utilities.

6 μερες το εχω συνεχεια στο ιντερνετ και κατεβαζω - παιζω παιχνιδια - κανω εντιτ βιντεο και μπορω να πω οτι το συστημα ειναι σταθερο , εχω σκεφτει να δοκιμασω να το ανεβασω λιγο ακομα ,αλλα μιας και ειναι σταθερο λεω αν το κανω να το κανω μονο και μονο για δοκιμη και οχι για καθημερινη χρηση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.