Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2005 παιδια οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα στο pc1(δειτε υπογραφη) μετα απο ο/c! η μητρηκη μου ειναι 915 chipset και εχει μονο μια IDE στην οποια εχω συνδεμενα τα cd-rom και οποτε ο δισκος συνδεεται μεσω s-ata! ειναι ενας maxtror 160αρης! το προβλημα ερχεται μολις ανεβασω το FSB ΠΑΝΩ ΑΠΟ 260!αμεσως μετα δεν τον βλεπει! πιο πριν δεν εχει κανενα προβλημα!τι φταιει ρε παιδες! εχω επελπιστει! ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Ρε έχεις κλειδώμενα τα buses? ή τα έχεις στο auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ρε έχεις κλειδώμενα τα buses? ή τα έχεις στο auto? δεν εχει κατι για να κλειδωνο τα buses!βασικα η μονη επιλογη που εχει ειναι για τοpci freq και εχει :auto, 33.χχ, 42..........!και εγω το εχω στο 33!την πρωτη επιλογη!τι φταιει!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 δεν εχει lock αυτη η μητρικη...ετσι ειχα δει σε 2-3 reviews.Οποτε μπορει να στο κανει απο κει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2005 παιζει ρολο που δεν εχει lock?μονο για το pci εχει lock!το SATA πως επειρεαζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.