Jump to content

AWMN - Backbone Links

GTa__156

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα ειμαι ο Γιωργος απο Αθηνα και ειμαι Μελος στο Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών . Εχω κομβο με 9 λινκ ενεργα και ενα access point . ο εξοπλισμος του κομβου ειναι PC mobo asus p4p800 deluxe-cpu celeron 1.7ghz-ram 256mb-hard disk 8gb seagate-2x Routerboard mini pci 4x-8x Wistron neweb CM9 Atheros 802.11a/b/g,Ιστός triσωλήνιος tubo 1.5", 2χ επεκτάσεις ιστού & πιάτων, 6x Πιάτα αλουμινίου Gilbertini 80CM, 6x feeder nvak 5 giga, Pacific omni 9db, καλώδια Aircom Plus, 6 αντιρήδες με συρματόσχοινa. 2 panel 5Ghz .

Λειτουργικό : Mikrotik v2.9.27. . Στο κομβο υπαρχουν 2 σερβερς ο ενας κανει streaming videos . και ο αλλος ειναι ftp και uploader se torrent site .

. το ποιο κοντινο λινκ ειναι στα 400 μετρα και το ποιο μακρυνο μου ειναι στα 15.8 χλμ . οπου πιστευετε οτι μπορω να σας βοηθησω με τις ελαχιστες γνωσεις μου . Ειμαι εδω ;)

Εχω φτιαξει και ενα pdf με τη κατασκευη του ταρατσοκουτου εαν θελετε μπορω να το κανω καπου upload για να το δειτε.

αν και δεν είμαι από τους Βόρειους μπράβο σου :) εδώ Αθήνα μου βγάλανε την ψυχή να βρω 1-2 άτομα μπας και κάνω κάτι και τελικά το παράτησα καθώς όλοι άπαθοι

γιατί μόνο αυτά τα 2 στους server σου όμως :p

σήκωσε και τίποτα άλλο :p

αν και δεν είμαι από τους Βόρειους μπράβο σου :) εδώ Αθήνα μου βγάλανε την ψυχή να βρω 1-2 άτομα μπας και κάνω κάτι και τελικά το παράτησα καθώς όλοι άπαθοι

γιατί μόνο αυτά τα 2 στους server σου όμως :p

σήκωσε και τίποτα άλλο :p

ειχα σηκωσει παλια εναν cod4 custom maps server αλλα τις ποιο πολλες φορες επαιζα μονος μου αχαχχαααχ. οι 2 σερβερ μαζι εχουν κοντα στα 4 τβ υλικο και κανουν παρε δωσε , δεν εχω σκεφτει ακομα να σηκωσω τιποτα αλλο . ο streaming server στρημαρει 1900 ταινιες περιπου .και θελω να ειναι ξεκουραστος :D. αν σηκωσω κατι θα το σηκωσω στον αλλο

Γιώργο καλως ήρθες στο OOFS

Οπως ισως γνωρίζεις στο φόρουμ είναι μέλη παρα πολλά άτομα απο το μητροπολιτικό δύκτιο Θεσσαλονίκης (μεχρι και η αυτού εξοχότης πρώην πρόεδρος )..:D οπότε όποια συνεισφορά είναι καλοδεχούμενη

COD server εχει στηθεί και εδώ (υπάρχει και σχετικό θέμα) με αρκετές καθημερινές

συμετοχές , just join the club...........:)

Εχω φτιαξει και ενα pdf με τη κατασκευη του ταρατσοκουτου εαν θελετε μπορω να το κανω καπου upload για να το δειτε.

Ανέβασε το... όσο περισσότερες εικόνες τόσο το καλύτερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.