Jump to content

Ομαδικη Αγορα dvd/cd στις 23/07/05 / 12:00

PGM

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired

Πάντος εάν δει κάποιος ότι μαζί με ένα plextor dvdr δίνει 50 άδέια δισκάκια και τα άδεια δισκάκια κάνουν 15, αύριο κάποιος μπορεί να πάρει ένα πλέξτορ dvd με 42.

Eννοείς ότι δίνει το 740 .. 42+15=57 ? Σίγουρα;

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 11:58]

Λέει για το 712 νέα τίμη... δες το Site

Xμμ ... Παρόλο που καθάρισα την Cache, το μόνο που βλέπω είναι η παρακάτω εικόνα...

impex1xh.jpg

Αυτό το βλέπω από εδώ -> http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm Έχεις κάποια άλλη σελίδα πιο ενημερωμένη;

Εάν πατήσεις επάνω στο New (λαχανί φόντο / ροζ γραμματοσειρά) μόνο για το 712 θα σου βγάλει σελίδα με το προιόν αλλά και τιμή. Τα άλλα δεν έχουν τιμή (είναι άτιμα).

BUMP! το απογευμα θα ποσταρω τα ονοματα των παιδιων που δεν θα μπορεσουν να ερθουν και θα κανουν την παραγγελια τους τηλεφωνικα !

Τα παδια που μου εχουν στειλει pm και θα ειναι στην λιστα που θα δωσω ειναι οι ακολουθοι:

$George Vasil$

Hawk

DarkSaga

2cpu

pro

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 12 οσοι ενδιαφερονται να παρουν δισκακια.....

Τελικά όλοι ευχαριστημένοι με τα δωράκια σας; Εγώ πήρα ένα τηλεκατευθυνόμενο recorder και μια δεκάδα επανεγγράψιμα βινύλια 45 στροφών.

τηλεκατευθυνόμενο recorder εεε ;;;

και μου έπλειπε ένα τέτοιο... το ήξερα οτι έπρεπε να είμαι πιο νωρίς εκεί :-)

... μόνο 10 dvd-r πήρα σαν δώρο ... ;-)

πέρα απο την πλάκα όλα ήταν μια χαρά, διαφορά απο την τιμή του καταλόγου δεν υπήρχε , αλλά η τιμή που αγοράσαμε χθές, ήταν αυτή για ποσότητες 300+ ,κάτι είναι και αυτό,

β.

Δεν ξέρω εάν το παρατηρήσατε αλλά με γούσταρε η ψιλή... όλο πέρναγε από μπροστά μου δήθεν και καλά κουβαλώντας κάτι κούτες....

εγώ το είδα....

φωςς φανάρι....

αν είχες κάνει και μεγαλύτερη "ζημιά" στο μαγαζί θα έπαιρνες και κανα τηλ....

Αρχική απάντηση από totally_wired

Δεν ξέρω εάν το παρατηρήσατε αλλά με γούσταρε η ψιλή... όλο πέρναγε από μπροστά μου δήθεν και καλά κουβαλώντας κάτι κούτες....

κάτι ψιλιάστηκα....τελικά για άλλη ομαδική πήγες εκει πέrα???:p:P:P

σημερα παρελαβα τα dvd και cd(εντελει πηρα και cd).

ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους μπηκανε στον κοπο και τρεξανε για

υλοποιηθει αυτη η αγορα.:flower:

Σημερα τα παρελαβα και εγω......

Ευχαριστω ολους οσους οργανοσαν την ομαδικη αυτη και φροντησαν για την υλοποιοηση της......

:flower: :flower:

Υ.Γ:Εγω δεν πηρα δωρο 10DVD...:cry: Στην πυρα..στην πυρα...:mad: :mad: :whip: :whip:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Υ.Γ:Εγω δεν πηρα δωρο 10DVD...:cry: Στην πηρα..στην πηρα...:mad: :mad: :whip: :whip:

Δώρο παίρνουν μόνο όσοι είναι παρόντες στο μαγαζί κατά την ώρα της ομαδικής.

Αρχική απάντηση από sa1901 [Χθες, στις 00:38]

Δώρο παίρνουν μόνο όσοι είναι παρόντες στο μαγαζί κατά την ώρα της ομαδικής.

Διακρισεις κανουνε....?Εγω δεν ημουν στην λιστα?

Ελα μωρε τωρα για 20 DVD.....ψυλλους στα αχυρα θα ψαχνουμε.....:TD:

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Διακρισεις κανουνε....?Εγω δεν ημουν στην λιστα?

Ελα μωρε τωρα για 20 DVD.....ψυλλους στα αχυρα θα ψαχνουμε.....:TD:

Ρε πάτε καλά?

Εγώ δηλαδή που αγόρασα για άλλους 3 πράγματα θα έπρεπε να ζητήσω 30dvd δώρο?

Με αυτή την λογική θα έβαζα πες 6 ονόματα στην τύχη και θα έλεγα από 50 dvd στον καθένα... Βάλε 10δώρο αντί για 300 θα έπερνα 360 με τα ΕΛΤΑ

Λυπάμε που το βλέπετε έτσι. Στην τελική δεν ζητήσαμε εμείς δώρο.

’σε που κάποιος από την επαρχία είχε και μια μοναδική ιδέα να μετατρέψει την diskimpex σε phonesales.... Έλεος... Δεν ξέρω ποίος ήταν ούτε θέλω να μάθω, ούτε καν θέλω να μάθω τους λόγους γιατί το έκανε... Απλά ήταν κάτι πραγματικά εξωφρενικό και κατά την γνώμη μου εξέθεσε το forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.