fonzi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 To συγκεκριμένο παρτίσιον που έχω τα xp και κάποια προγράμματα δείχνει ότι έχει κατειλημμένα 17GB ενώ αν αθροίσω όσα βλέπω δεν ξεπερνάω τα 11GB. Τόσα άλλωστε δείχνει και το προγραμματάκι treesize.Φυσικά έχω ορίσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.Ούτε η εκκαθάριση δίσκου μου δείχνει να μπορεί να κερδίσει παρά ελάχιστα ΜΒ.Που στο καλό είναι αυτά τα 6 που λείπουν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Check disk έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Οχι πρόσφατα. Θα κάνω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Λέγεται System Restore και αν ενεργοποιήσεις την εμφάνιση αρχείων/φακέλων συστήματος, θα δεις έναν ωραιότατο φάκελο με μπόλικα γίγα...Αν πας στα System Tools -> Disk Cleanup, αυτό θα σβύσει όλα τα restore points εκτός του τελευταίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Σωστό!Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.