nikolakis13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 Παιδια εχω ενα προβλημα με το aerogate 3 της Cooler master. Συγκεκριμενα ενω εχει 4 3pin connectors για ανεμιστήρες μονο το πρωτο και το τριτο δουλεύουν :mad: . Οταν συνδεω ανεμιστήρες στο δευτερο και στο τεταρτο μολις ανογω τον υπολογιστή ξεκινανε οι ανεμιστήρες, αναβουν και τα ledακια τους και μετα απο 2-3 δευτερα κλεινουν. Κανεις αλλος που να ειχε τετοιο προβλημα ? Το aerogate ειναι αγορασμενο απο checkmate πριν απο 1-2 μήνες περίπου. Να το στείλω πίσω λέτε ? Σπαστηκα τωρα :TD:
Zarras Ιούλιος 13, 2005 #2 Ιούλιος 13, 2005 εχω το ιδιο προβλημα, τελικα εφταιγε το καλωδιο που εδινε ρευμα στο αερογκατε, κουνοντας το, εστρωνε....αλλα σε σενα μηπως δεν τα σηκωνει το ραιλ σου ?γιατι αν ξεκινας και λειτουργει και μετα πεφτει... μου φαινεται σαν να μη φτανει το ρευμα...ελαφρυνε λιγο το ραιλ βγαζοντας μερικα απο πανωκαι δοκιμασε ξανα...
nikolakis13 Ιούλιος 13, 2005 Author #3 Ιούλιος 13, 2005 Πφφ τι ηλιθιο μηχάνημα ... Το ιδιο προβλημα με σενα ... το κουναω, δουλευει και μετα απο λίγο σταματάει Σ'ευχαριστώ πάντως :daisy:
magicman Ιούλιος 13, 2005 #4 Ιούλιος 13, 2005 κανε αυτο που λεει ο Mr Zarras.. μετα τα tagan ηρθαν και τα Aerogate 3..
nikolakis13 Ιούλιος 13, 2005 Author #5 Ιούλιος 13, 2005 Εκτός απο το αερογκατε δεν εχει τπτ επανω το ραιλ οποτε δε νομιζω να ειναι εκει το προβλημα
DarkSaga Ιούλιος 13, 2005 #6 Ιούλιος 13, 2005 rail δεν είναι το καλώδιο έτσι?έχει το τροφοδοτικό σου διαφορετικές γραμμές?συνολικά επαρκεί για το μηχάνημα σου?
nikolakis13 Ιούλιος 14, 2005 Author #7 Ιούλιος 14, 2005 Το προβλημα δεν πρεπει να ειναι στο τροφοδοτικο αλλα στο αερογκατε γιατι οταν βαζω τους ανεμιστηρες στην πρωτη θεση δουλευουν μια χαρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.