biller Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2005 εχω ενα ιντελ 3.0 ghz (530)καρτα γραφ 5700LE 256mbμε 5 ανεμηστηρες στον πυργο με φορα εισοδο ολλα.παρολα αυτα στο grand theft auto san andreas me normal αναλυση 800x600 /32που δεν ειναι και τοσο δυνατοδεν το αντεχει μετα απο κανα τεταρτο και ξερενεται τελειως.τοσο που το κλεινω απο το τροφοδοτικο.ευχαριστω.
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #2 Ιούλιος 13, 2005 έχεις κοιτάξει θερμοκρασίες να μας πεις? είναι όντως αυτό? το τροφοδοτικό σου ζεσταίνεται πολύ ή όχι? οι ανεμιστήρες που έχεις στο tower πρέπει να έχουν φορά είσοδο από το μπροστινό μέρος -> έξοδο από το πίσω μέρος (και αν έχει στην κορυφή του case τότε έξοδος). ο σκοπός είναι να δημιουργείς ροή αέρα μέσα στο κουτί
biller Ιούλιος 13, 2005 Author #3 Ιούλιος 13, 2005 αυτο με την εισοδο εξωδο δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι ειναι δυπλης φορας οι πλαινοι.και ολοι βγαζουν κρυο αερα.μετα απο το boot που κανω μπαινω bios και εχω case 35c και cpu 43c.οσο για το τροφοδοτικο ειναι παλιο 300αρι και δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει?ευχαριστω.
Myralis Ιούλιος 13, 2005 #4 Ιούλιος 13, 2005 Πως γίνεται να είναι διπλής φοράς??? Μπορεί το τροφοδοτικό σου να μην σηκώνει το σύστημα σου όταν εργάζεται στο full, όπως και το δικό μου εξάλλου 350W, όταν η CPU είναι στο 100% δεν τρέχει το ρυθμιζόμενο ανεμιστηράκι της στο full επειδή δεν έχει αρκετό ρεύμα :p. Αν ζεσταίνεται πολύ το τροφοδοτικό σημαίνει ότι προσπαθεί πολύ να βγάλει τα watt που θέλεις, και αν κάνει reset μαλλον δεν τα καταφέρνει :p
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #5 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από biller αυτο με την εισοδο εξωδο δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι ειναι δυπλης φορας οι πλαινοι.και ολοι βγαζουν κρυο αερα.μετα απο το boot που κανω μπαινω bios και εχω case 35c και cpu 43c.οσο για το τροφοδοτικο ειναι παλιο 300αρι και δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο παιζει?ευχαριστω. οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, οπότε μάλλον πρόβλημα του τροφοδοτικού είναι (ίσως να μην επαρκεί για τον p4@3GHz).
biller Ιούλιος 13, 2005 Author #6 Ιούλιος 13, 2005 τι να πω ρε παιδια τα εχω κανει ολλα τουμπα και δουλεια δεν εκαναετσι και αλιως στα 2 χιλιαρικα που εχω δωσει μεχρι σημερα τι ειναι το 50αρικο για το τροφοδοτικοκατι αλλο φανταζεστε οτι μπορει να φταιει?ευχαριστω.
Myralis Ιούλιος 13, 2005 #7 Ιούλιος 13, 2005 Δες λίγο και την κάρτα γραφικών, δεν ξέρω!!! Α! ένα ΚΑΛΟ τροφοδοτικό κανει 100 euro:p
biller Ιούλιος 13, 2005 Author #8 Ιούλιος 13, 2005 τι να δω στην καρτα γραφικων?το συγουρο ειναι οτι η ψυξη κουναει σαν π.....α.αλλα αυτο ειναι απο την μανα της.OK
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #9 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από biller τι να δω στην καρτα γραφικων?το συγουρο ειναι οτι η ψυξη κουναει σαν π.....α.αλλα αυτο ειναι απο την μανα της.OK κοσμιότερες εκφράσεις please:pπάντως μήπως δεν πατάει σωστά, ζεσταίνεται με τα games και σου κολάει αυτή??
biller Ιούλιος 13, 2005 Author #10 Ιούλιος 13, 2005 αλλα αφου μου λετε για 100ε καλυτερα να παω στον κοτσοβολο να παρω φορητο ψυγειογια να τα εχω και 2 σε 1.ψυξη τροφοδοτικου και amstel μαζι.
sotiris Ιούλιος 13, 2005 #11 Ιούλιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από biller αλλα αφου μου λετε για 100ε καλυτερα να παω στον κοτσοβολο να παρω φορητο ψυγειο για να τα εχω και 2 σε 1. ψυξη τροφοδοτικου και amstel μαζι. δεν είναι ανάγκη να πάρεις με 100 ευρώ, μπορείς να βρεις και φτηνότερα. δεν είναι μόνο τα -ονομαστικά- watt που παίζουν ρόλο, είναι πόσα Amper βγάζει η κάθε γραμμή και τι ανάγκες έχεις εσύ απ'την κάθε γραμμή. συνοψίζοντας! 1) έλεγξε πρώτα την gpu που λες ότι κουνάει η ψύκτρα 2) δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό ( αν βρεις κάποιον φίλο σου να σου δανείσει θα ναι πολύ καλύτερα )
biller Ιούλιος 13, 2005 Author #12 Ιούλιος 13, 2005 δεν ξερω τι καταλαβες εσυ παντως εγω ενωουσα με την λεξη π.....ατην λεξη πεστροφα εξω απο το νεροκαι αντε να αποδικσεις το αντιθετοτελικα υπαρχουν πονηρα μιαλα και οχι πονηρες λεξεις.παντως εχεις καποιο δικιο θα δω αν μπορω να το μαζεψω και αυτο με την καρτα.εκτος αν αλαξω ψυξη
helloween Ιούλιος 13, 2005 #13 Ιούλιος 13, 2005 Eμένα δεν μου φαίνεται και τόσο σοϊ που κουνιέται η ψύξη της κάρτας. Για έχε το νου σου μήπως φταίει και αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.