Jump to content



Τι να φταίει?


tristeno1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε σύστημα φίλου. Αλλαγή VGA από nvidia σε ΑΤΙ.

Αλλάζουμε την κάρτα, επανεκκίνηση και την βλέπει ζητώντας νέους drivers. Δεν τους εγκαθιστούμε σε αυτή τη φάση αλλά κάνουμε απεγκατάσταση όλων των detonator και όλων των καταχωρήσεων στην registry.

Επανεκκίνηση και εγκαθιστούμε τους catalyst. Όλα μια χαρά μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση. Εμφανίζεται το logo των windows και μετά μαύεη οθόνη!!

Μοναδικός τρόπος να μπούμε στα windows είναι με VGA boot ή safe boot. Δοκιμές με άλλους catalyst χωρίς επιτυχία. Μετά από επανεκκίνηση μαύρη οθόνη μετά το logo των win. Δοκιμή αλλαγής της ανάλυσης πριν από επανεκκόνηση χωρίς πρόβλημα με τον κανονικό vga adapter των win αλλά μαύρη οθόνη αν έχω εγκαταστήσει μόλις τους catalyst (η κάρτα αναγνωρίζεται κανονικά).

Τι να φταίε τελικά?

Η μαύρη οθόνη μετά το logo των windows, σημαίνει ότι η ανάλυση που προσπαθεί να δείξει η κάρτα γραφικών, δεν υποστηρίζεται από την οθόνη. Μπείτε σε safe mode, απεγκαταστήστε την κάρτα γραφικών και μετά ξαναπεράστε την.

το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μηπως οι αρχικοι drvs δεν βγηκαν εντελως και κανουν conflict σε καποιο σημειο με τον catalyst.

παιζουν κατι προγραμματακια που κανουν αυτη τη δουλεια, detonator killer 'η καπως ετσι, απο το guru3d.com

Safe mode έχει δοκιμαστεί. Εγκατάσταση των catalyst δεν μπορεί να γίνει σε safe mode όμως.

Detonator killer και RIP έχουν δοκιμαστεί.

Θα δοκιμάσω και τους Omega.

Δοκιμή με Omega πάλι τα ίδια.

Απεγκατάσταση catalyst από VGA mode. Εκκίνηση. Είσοδος στα win με τον default vga driver. Εγκατάσταση των omega και στην επανεκκίνηση μαύρη οθόνη αφού έδειξε πριν το logo των win.

Υπάρχει περίπτωση να είναι hardware το πρόβλημα?

Ναι . Γιατί μόλις περνάς drivers τότε ξυπνά το hardware , και αρχίζουν τα τραγούδια.

Τελευταια ελπίδα δοκιμή σε άλλο μονιτορ.

Προβληματικές ATi παρουσίαζαν παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Με τον default vga driver όλα οκ, με το που έμπαιναν οδηγοί παρουσίαζαν artifacts και στο καπάκι έκανε reset τον driver το utility της ΑTi.

Δοκιμή σε 2ο pc ίσως?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.